Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 15:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 37  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - vol V
MesajScris: 04 Iun 2007, 18:06 
Diva

Citat:
Off topic: (intreabare retorica) De ce pe site-ul asta se vorbeste numai in diminutive: miresica, miresuca, graviduta, rochita, rochitica...? :x Dulceag rau... Parca minimalizeaza importanta cuvintelor mama...

Off-topic si eu: Probabil ca se vorbeste cu diminutive pentru ca fiecare femeie a fost inainte de toate... o fetita...:~*

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - vol V
MesajScris: 07 Iun 2007, 15:57 
Nou Venit

Citat:
ba da spun eu...;):p;)am o rochie de mireasa superba cu o trena de 3 metrii si sunt super incantata...pur si simplu o ador,desi din cauza stresului uneori fac crize si spun ca aia nu imi place aia nu imi place,dar cand sunt calma si ok pur si simplu sunt indragostita de rochitza mea de mireasa

Observ ca sunt mai putin de 3 saptamani si te casatoresti Casa de piatra si multe felicitari :-*
Tot ce pot sa mai spun este ca imi doresc si eu sa gasesc o rochie de care sa ma "indragostesc" asa ca tine.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: rochia mea
MesajScris: 13 Iun 2007, 18:07 
Diva

eu chiar nu inteleg stressul curochia...important e ce ne place noua,nu altora..eu una pastrez de la 15 ani o revista cu o rochie de mireasa
si pe aia mi-o fac la comanda si tineti-va bine,e rozzzz!!!!si nici cu crinolina,fara voal in cap...doar pe brate mult mult si roz fara bretele,genul sirena,asta e!imi place si mi-o fac.gata!!!si buchetul e din gladiole si crini...:lol:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: rochia mea
MesajScris: 13 Iun 2007, 18:15 
Diva

Citat:
eu chiar nu inteleg stressul curochia...important e ce ne place noua,nu altora..eu una pastrez de la 15 ani o revista cu o rochie de mireasa
si pe aia mi-o fac la comanda si tineti-va bine,e rozzzz!!!!si nici cu crinolina,fara voal in cap...doar pe brate mult mult si roz fara bretele,genul sirena,asta e!imi place si mi-o fac.gata!!!si buchetul e din gladiole si crini...:lol:

:napplause::napplause::napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iun 2007, 18:17 
Diva

multumesc multumesc:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2007, 11:18 
Diva

Citat:

:napplause: f bine...asa si trebuie, fiecare sa poarte ceea ce ii place, pt ca pana la urma este nunta noastra si trebuie sa ne simtim bine:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2007, 13:58 
Diva

pai n-am dreptate??se marita cumva in locu nostru soacra,mama?aveti personalitate,fetelor,nu fiti marionete...fiecare isi face nunta cum vrea cui nu-i place sa nu vina..:gun:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2007, 15:42 
Diva

Citat:
pai n-am dreptate??se marita cumva in locu nostru soacra,mama?aveti personalitate,fetelor,nu fiti marionete...fiecare isi face nunta cum vrea cui nu-i place sa nu vina..:gun:

Asa este, ai mare dreptate. Cui nu-i place sa stea acasa
:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2007, 16:37 
Diva

:ninja::gun:pt aia carora nu le va conveni rochia mea roz...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2007, 00:14 
Diva

Citat:
:ninja::gun:pt aia carora nu le va conveni rochia mea roz...

:napplause::ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2007, 11:37 
Diva

Citat:

:napplause::ok:

nu ma mai laudati k mi-o iau in cap:devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2007, 17:14 
Veteran

Citat:

eu sunt de parere ca nunta se face si pt parinti. cel putin pt ai mei e una din cele mai mari bucurii sa ma vada mireasa.
compromisul nostru a fost logodna - a fost doar a noastra.
asta nu inseamna sa facem nunta cum vor ei. doar ca vrem sa tinem seama pe cat posibil de parerile lor.
parintii mei stau in Cta si, ca sa se simta si ei implicati in organizare, cand au vent in bucuresti am fost cu ei la probat rochite. a fost f fain. cu toate ca au incercat, asa, mai usurel, sa-si impuna parerea, tot ce-am vrut eu am luat. dar macar s-au simtit si ei bine ca am ascultat parerea lor.
si cred ca merita asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2007, 17:43 
Diva

eu sunt de parere ca nunta se face si pt parinti. cel putin pt ai mei e una din cele mai mari bucurii sa ma vada mireasa.
asta nu inseamna sa facem nunta cum vor ei. doar ca vrem sa tinem seama pe cat posibil de parerile lor.
parintii mei stau in Cta si, ca sa se simta si ei implicati in organizare, cand au vent in bucuresti am fost cu ei la probat rochite. a fost f fain. cu toate ca au incercat, asa, mai usurel, sa-si impuna parerea, tot ce-am vrut eu am luat. dar macar s-au simtit si ei bine ca am ascultat parerea lor.
si cred ca merita asta.[/quote
depinde de parinti...ai nostri ne lasa in pace,facem ce vrem noi...la urma urmei au facut destule pt noi,acum sa facem ceva si fara ajutorul lor,sa fie invitati de onoare in capul mesei si sa se simta bine,k o merita din plin...de ce sa-i siciim?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2007, 20:49 
Diva

Citat:

si cred ca merita asta.[/quote
depinde de parinti...ai nostri ne lasa in pace,facem ce vrem noi...la urma urmei au facut destule pt noi,acum sa facem ceva si fara ajutorul lor,sa fie invitati de onoare in capul mesei si sa se simta bine,k o merita din plin...de ce sa-i siciim?

trebuie sa ii bagi si pe parinti in seama si "sa tii cont" de parerile lor:nwink:
noi am discutat cu ei si pana acum sunt ok cu tot ceea ce am facut...oricum ei nu se baga, dar noi am fost si am ales restaurantul, dupa care i-am dus si pe ei a il vada si apoi am dat avansul, la fel a fost si cu bautura cu biserica...noi am stabilit si i-am intrebat, iar ei au fost de acord cu noi...:nwink: avem noroc cu ei oricum:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2007, 14:20 
Diva

Citat:
rochitza mea ii asa de dulciuca...asa de drag mi-e de ea,abia astept sa o imbrac,desi saptamana trecuta am imbracat-o sa i-o arat unei prietene de-a mele,care are gusturi diferite de ale mele si nu prea i-a placut-o,ce-i drept poate ma asteptam ca toata lumea cand o vede sa fie la fel de entuziasmata ca si mine,dar gusturile difera...e cu corset cu bretelutze fusta este destul de voluminoasa ,pe cerc si un voal foarte dragutz in cap,plina de pietricele si de broderie...e rochitza facuta la comanda si asa mi-am dorit-o eu...sincer pt mine este cea mai frumoasa rochitza din lume...dar o sa imi spuneti voi parerile voastre dupa nunta cand o sa va arat poze...offf mai un pic pana atunci;)...

dak tie iti place,e super ok...casa de piatra si sa-tiu porti rochita cu mindrie;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2007, 13:03 
Diva

Citat:
multumesc mult de tot mariko...si eu iti doresc spor la pregatiri si multa fericire:-*

bafta k acus iti suna ceasul:nblink:si treci in tabara veteranelor:lol:sa ai o nunta frumoasa si sa fiti fericiti:glass:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2007, 13:34 
Nou Venit

Eu mi-am facut rochia la comanda dupa un model gasit pe net. M-a costat 3000RON, dar a meritat. A iesit asa cum am vrut, nu am ce sa reprosez. E dintr-o bucata, din broderie alba cu perlutze si are inserate "benzi" de culoarea sampaniei in partea de sus, la talie si in partea de jos. Pacat ca nu pot sa pun poza aici:blink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 37  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]