Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 00:48

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 256 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa
MesajScris: 03 Feb 2006, 04:12 
Diva

Citat:
apropo...a aparut azi revista mireasa..mi-am luat-o...sunt acolo rochii frumoase...si scumpe...dar ce mi-a placut mie e un tort...o sa scanez poza sa o pun aici sa imi spuneti ce parere aveti...e alb cu trandafiri roz deschis cu frunzulite verzi...e superb...daca aveti revista...e la pag 223...doar ca vreau 5 etaje nu 3....pupici :)

Si noua ne-a placut modelul. :wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Feb 2006, 19:01 
Diva

Citat:

eu am ales tot ceva auriu pal- material- tafta

Culoarea untului ...asa am inteles ca se numeste...bravo..e dragutza ..

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Rochia de mireasa
MesajScris: 06 Feb 2006, 14:08 
Veteran

a mai cumparat cineva rochita eu da de la targul de pe 3-4 feb acum am o senzatie placuta de liniste si incep sa simt ca e din ce in ce mai real evenimentul..... am cumparat-o pt ca am simtit ca aceea intrunea aproape toate detaliile pe care mi le-am imaginat la rochia de mireasa......
Dupa cate am vazut eu acolo toate miresele indiferent de modelul rochiei sunt superbe adevarate printese .....dupa atatea site-uri cate am vizitat si magazine deja ma durea capul acum e mai bine.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 14:23 
Diva

Citat:
a mai cumparat cineva rochita eu da de la targul de pe 3-4 feb acum am o senzatie placuta de liniste si incep sa simt ca e din ce in ce mai real evenimentul..... am cumparat-o pt ca am simtit ca aceea intrunea aproape toate detaliile pe care mi le-am imaginat la rochia de mireasa......
Dupa cate am vazut eu acolo toate miresele indiferent de modelul rochiei sunt superbe adevarate printese .....dupa atatea site-uri cate am vizitat si magazine deja ma durea capul acum e mai bine.....

Ai dreptate...si pe mine ma doare rau...si incepe sas mi se cam ia de la atata cautat :(( Tind sa cred ca ar fi ok si o rochita de noapte...m-am saturat de cautat....si cel mai deprimant lucru aste faptul ca ):():( rochiile care imi plac sunt practic inaccesibile :\ www.viorica.net...superbe dar sunt tocmai in Rusia... si nu cred ca o sa existe un furnizor care sa-mi aduca mieunapana in Romania...Toata cautarea asta devine deprimanta ...:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 14:30 
Veteran

Citat:

Ai dreptate...si pe mine ma doare rau...si incepe sas mi se cam ia de la atata cautat :(( Tind sa cred ca ar fi ok si o rochita de noapte...m-am saturat de cautat....si cel mai deprimant lucru aste faptul ca ):():( rochiile care imi plac sunt practic inaccesibile :\ www.viorica.net...superbe dar sunt tocmai in Rusia... si nu cred ca o sa existe un furnizor care sa-mi aduca mieunapana in Romania...Toata cautarea asta devine deprimanta ...:((

si de ce nu incerci sa ti-o faci la comanda?nu vad de ce ar iesi rau la un croitor profesionist..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 14:48 
Diva

Citat:
si de ce nu incerci sa ti-o faci la comanda?nu vad de ce ar iesi rau la un croitor profesionist..

M-am gandit si la chestia asta ..mama e croitoreasa ....iar eu ...sunt o ghinionista, astfel incat nimik nu sta bine pe mine..pretentioasa si enervanta..si ma supar rau cand ceva nu iese cum vreau eu...nu vreau sa ma duc la un croitor si sa-mi fie rusine sa-i zic respectivului ca aia nu-mi place...aia e stramba ..si ala sa nu inteleaga si ....cu alte cuvinte ..ca sa evit o :wacko::rolleyes:discutie in contradictoriu ( cum mi se intampla de altfel cand merg sa-mi cumpar haine pt. mine..vanzatoarea vede ca arat ca draq ,,...insa continua sa sustina ca imi sta superb haina respectiva ) acccept rochia asa cu e ......stramba si naspa.................puii mei nici nu vreau sa ma mai gandesc. Nu o sa mai caut rochie....poate o vad ceva dragutz la targul de nunti si cum o sa vad o sa si cumpar. Am o fire ciudata ....inclinata spre critici...si orice rochie ..nu mi se pare perfecta..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 14:49 
Diva

Citat:

eu am ales tot ceva auriu pal- material- tafta
:rocker::rocker::rocker::rocker::glass::ok::ok::ok:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Rochia
MesajScris: 06 Feb 2006, 16:59 
Nou Venit

Citat:
V-ati hotarat? Cum? Cat? Cand?

salut,

as dori sa stiu unde pot sa imi fac o rochie de mireasa frumoasa si nu atat de scumpa cum sunt cele de pe piata (cum am vazut la targ intre 15-20 mil...e totusi prea mult)

merci

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 17:12 
Diva

Citat:

pai... ne lasi in ceata? cum e? de la ce firma? cat ai dat? (X) oricum, sa o porti sanatoasa si fericita si sa te simti ca o printesa.
dar poate pui si o poza la galerie (mor de curiozitate, ce sa fac :love:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 17:34 
Diva

Citat:

Ma bucur tare mult sa aud pe cineva care intr-adevar a gasit ceva frumos la acest targ ... pentru ca eu nu am ramas impresionata de nici o rochita. :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 18:37 
Diva

Citat:
Ma bucur tare mult sa aud pe cineva care intr-adevar a gasit ceva frumos la acest targ ... pentru ca eu nu am ramas impresionata de nici o rochita. :blink:

eu n-am fost la targul asta, dar vreau sa merg la sofitel. ok, rochitele ca rochitele, dar cu accesoriile cum a fost? gaseai ceva dragut? si preturile cum erau? (pun intrebari de parca a intrat strechea in mine :D, dar nu va suparati voi pe mine, ca doar si voi vreti sa stiti cat mai multe si sa fiti cat mai frumoase in ziua nuntii, nu?):flowers:
m-ar interesa bijuterii, palariute, manusi, voal... stiti voi, accesorii... :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 21:06 
Diva

Am observat ca la Christian-Philippe se probau foarte multe rochii. Cred ca au fost cei mai solicitati ... :rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 23:29 
Diva

fetele....se pare ca nu sunteti prea incantate de targul asta..:(( bine ca n-am batut atata drum pe degeaba...mi-ar fi parut tare rau sa fiu pe drum o zi intreaga si sa nu gasesc nimic...unde mai pui si faptul ca sunt pretetioasa...
...oricum...mi-ar fi placut sa ma invart si eu pe-acolo...ceva, ceva, tot ati vazut frumos ,nu? macar un pantofior...un voal, ceva, nu?

mada...si eu sunt curioasa cum e rochia ta...pune-ne si noua o poza....si...felicitari...tu ai scapat de o grija. :)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Rochia de mireasa
MesajScris: 07 Feb 2006, 15:34 
Veteran

rochita e de la creal design - 7.500.000 intruneste tot ce vroiam eu de la o rochita ca material si model. parerea mea e ca creal a fost solicitat bine de tot..modelu pe care l-am luat eu nu era la magazinul lor din oras. ce e dragut e ca stiind cum vreau sa arate in mintea mea exista o selectie nu am probat niciodata nimic nu avea rost pana am intalnit rochita la targ si pe aceasta am probat-o si m-am simtit asa cum trebuia in ea. va asigur ca atunci cand veti vedea rochia care vi se potriveste veti simti si dupa ce o imbracati o sa va simtiti super ca niste printese.
intradevar la targ erau majoritatea la 14 16 milioane si cele de la mariaj lux la 67 milioane de am zis ca nu e real...cele de pe manechine nu erau si cele mai frumoase trebuia sa te uiti si pe umerase ca se ascundeau pe acolo modele chiar reusite...
in afara de rochite nici eu nu am vazut ceva special...parerea mea e ca la targul mare de pe 17 18 vor fi mai multe firme si oferte la rochite banuiesc ca la fel ca aici...
o sa fac o poza si o postez cat de curand...
spor...:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 15:51 
Diva

Citat:
rochita e de la creal design - 7.500.000 intruneste tot ce vroiam eu de la o rochita ca material si model. parerea mea e ca creal a fost solicitat bine de tot..modelu pe care l-am luat eu nu era la magazinul lor din oras. ce e dragut e ca stiind cum vreau sa arate in mintea mea exista o selectie nu am probat niciodata nimic nu avea rost pana am intalnit rochita la targ si pe aceasta am probat-o si m-am simtit asa cum trebuia in ea. va asigur ca atunci cand veti vedea rochia care vi se potriveste veti simti si dupa ce o imbracati o sa va simtiti super ca niste printese.
intradevar la targ erau majoritatea la 14 16 milioane si cele de la mariaj lux la 67 milioane de am zis ca nu e real...cele de pe manechine nu erau si cele mai frumoase trebuia sa te uiti si pe umerase ca se ascundeau pe acolo modele chiar reusite...
in afara de rochite nici eu nu am vazut ceva special...parerea mea e ca la targul mare de pe 17 18 vor fi mai multe firme si oferte la rochite banuiesc ca la fel ca aici...
o sa fac o poza si o postez cat de curand...
spor...

Pentru unii nunta e o afacere..pentru altii....(!)(!):\

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 256 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]