Citat:
eu sunt de parere ca nunta se face si pt parinti. cel putin pt ai mei e una din cele mai mari bucurii sa ma vada mireasa.
compromisul nostru a fost logodna - a fost doar a noastra.
asta nu inseamna sa facem nunta cum vor ei. doar ca vrem sa tinem seama pe cat posibil de parerile lor.
parintii mei stau in Cta si, ca sa se simta si ei implicati in organizare, cand au vent in bucuresti am fost cu ei la probat rochite. a fost f fain. cu toate ca au incercat, asa, mai usurel, sa-si impuna parerea, tot ce-am vrut eu am luat. dar macar s-au simtit si ei bine ca am ascultat parerea lor.
si cred ca merita asta.[/quote
depinde de parinti...ai nostri ne lasa in pace,facem ce vrem noi...la urma urmei au facut destule pt noi,acum sa facem ceva si fara ajutorul lor,sa fie invitati de onoare in capul mesei si sa se simta bine,k o merita din plin...de ce sa-i siciim?
trebuie sa ii bagi si pe parinti in seama si "sa tii cont" de parerile lor:nwink:
noi am discutat cu ei si pana acum sunt ok cu tot ceea ce am facut...oricum ei nu se baga, dar noi am fost si am ales restaurantul, dupa care i-am dus si pe ei a il vada si apoi am dat avansul, la fel a fost si cu bautura cu biserica...noi am stabilit si i-am intrebat, iar ei au fost de acord cu noi...

avem noroc cu ei oricum:D