Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 14:37

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 172 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Targuri de nunti 2006
MesajScris: 06 Feb 2006, 14:14 
Diva

Citat:
Evident, targurile sunt cu intrare...anul trecut, a fost 50.000 biletul. Anul asta...poate va fi tot atat, sau maxim cu 20 de mii mai mult...
despre orar...nu mai stiu exact, dar parca vineri a inceput cam pe la pranz...pana dupa-amiaza...sambata a fost de la 9...la..nu mai stiu...:(, dupa-amiaza, in orice caz......iar duminica s-a terminat ceva mai devreme...9 spre...zau daca mai stiu...:rolleyes:...doamne ce varza sunt....
uite...promit sa ma uit luni in programul de la sofitel/marriot...sa vad ep care-l gasesc...macar sa avem ceva de legatura...ca din ce am explicat eu..sigur n-ati inteles nimic...:-`

Expomariage! Cred ca e raspunsul la toate intrebarile.;):ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 14:36 
Diva

:) buna , fetelor! ce faceti? a fost cineva la targul de nunti de la romexpo? cum vi s-a parut,ati gasit vreo rochita grumoasa ceva ?
eu inca nu m-am apucat de cautat de rochita cand o da caldura ,mai ales ca am nunta in august eu zic ca am timp.:p
va pup si astept impresiile voastre si daca v-ati cumparat ceva!:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 17:49 
Diva

Si noi am fost la Romexpo numai ca noi nu am ramas impresionati de ceva anume. Am plecat de acasa cu ideea de a gasi verighete, invitatii, ceva aranjamente de sala, modele de rochite sau costume; insa, in afara de cateva modele de invitatii si acelea foarte scumpe, nu am vazut nimic la care sa ne ramana gandul si sa ai acel feeeling ca lucrul acela se potriveste cel mai bine.
Asteptam cu nerabdare urmatoarele targuri, mai ales pe cel de la Marriott care se anunta a fi cel mai grandios.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 18:50 
Diva

Citat:
Si noi am fost la Romexpo numai ca noi nu am ramas impresionati de ceva anume. Am plecat de acasa cu ideea de a gasi verighete, invitatii, ceva aranjamente de sala, modele de rochite sau costume; insa, in afara de cateva modele de invitatii si acelea foarte scumpe, nu am vazut nimic la care sa ne ramana gandul si sa ai acel feeeling ca lucrul acela se potriveste cel mai bine.
Asteptam cu nerabdare urmatoarele targuri, mai ales pe cel de la Marriott care se anunta a fi cel mai grandios.

Targurile astea sunt facute ...ca sa nu zica lumea ca nu are de unde alege...:( ...pierdere de timp si de nervi..(!)ca in final sa nu gasesti nimik frumos si la un pret decent; -->> decent # exorbitant:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 18:51 
Diva

La Palatul Parlamentului voi merge si eu ...din curiozitate...:unsure: sper sa fie dragutz...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 19:28 
Diva

Citat:
Nici eu nu am fost foarte incantata. Si chiar nu am vazut multa lume cu cumparaturi.
Da e dragut sa ai un loc unde sa vezi toate ofertele si apoi sa stii incotro sa merg cand esti hotarat sa cumperi.

Pana la urma alegerea rochiei ....este mai grea de facut decat intreaga nunta..imi vine sa ma :gun: m-am saturat de atata cautat...eu o sa iau o pauza.:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 23:37 
Veteran

Am fost si eu la targ...aveam un feeling ca nu voi pleca foarte satisfacuta de aici...desi, am mers cu ideea gasirii a ceva invitatii, marturii...altfel...si-n afara de clasicele saculete cu arahide in ele..n-am gasit nimic mai acatari...o cutiutza mai speciala, asa...cu o funda, legata, spre exemplu...nimic, care sa imi atraga privirea....am probat un inel de logodna care costa 500 de euro (dk ma aude iubi, cred ca intra in fibrilatii urgent...)....poate Sofitel va fi ceva mai aprovizionat decat asta..Marriott sigur va fi..dar..asa as vrea sa nu mai dau de inghesuiala de anul trecut....sa pot cauta in voie ce-mi trebuie...desi..cred ca n-am sanse :~*
rochitele...cred ca erau de la 8-10 milioane in sus...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 11:56 
Diva

Citat:

Si eu sunt in pauza. Pana se mai incalzeste putin si ma apuc si de probat. Macar sa stiu o treaba. Poate sunt rochii care nu imi plac in poze dar vin bine pe mine. Sau invers.

fii convinsa ca trebuie sa probezi ca sa vezi ce ti se potriveste. eu am probat una doar asa, de amorul artei, pe umeras arata cam... naspa. am ramas fara cuvinte cand am vazut cum arata pe mine. si am luat-o :D
p.s. nu era prima pe care o probam, mai incercasem si altele, dar nu-mi "spuneau" nimic

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 13:53 
Diva

Citat:

fii convinsa ca trebuie sa probezi ca sa vezi ce ti se potriveste. eu am probat una doar asa, de amorul artei, pe umeras arata cam... naspa. am ramas fara cuvinte cand am vazut cum arata pe mine. si am luat-o :D
p.s. nu era prima pe care o probam, mai incercasem si altele, dar nu-mi "spuneau" nimic

Ce marfa.......mie imi e frica...intotdeauna realitatea e mai cruda decat sunt pozele....de pe net, de exemplu, as luat vreo 10 modele care imi plac, dar...cand o sa le probez...presimt ca nici unul nu va fi "turnat" pe mine....la cat sunt de schiloada...:((:((:((:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 13:55 
Diva

Citat:
Am fost si eu la targ...aveam un feeling ca nu voi pleca foarte satisfacuta de aici...desi, am mers cu ideea gasirii a ceva invitatii, marturii...altfel...si-n afara de clasicele saculete cu arahide in ele..n-am gasit nimic mai acatari...o cutiutza mai speciala, asa...cu o funda, legata, spre exemplu...nimic, care sa imi atraga privirea....am probat un inel de logodna care costa 500 de euro (dk ma aude iubi, cred ca intra in fibrilatii urgent...)....poate Sofitel va fi ceva mai aprovizionat decat asta..Marriott sigur va fi..dar..asa as vrea sa nu mai dau de inghesuiala de anul trecut....sa pot cauta in voie ce-mi trebuie...desi..cred ca n-am sanse :~*
rochitele...cred ca erau de la 8-10 milioane in sus...

Da ce avea inelul ala in el?? (X)(X) Briliante?? Platina?? :-` Presupun ca avea o piatra impresionanta...:unsure: Scump...scump...Atat ar trebui sa ne coste un sfert din nunta ( sau poate verighetele ) ...nu un inel amarat...(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 15:13 
Diva

:)wow 500 euro pe un inel de logodna,si moi care am dat doar apropae 600.000 . krelia,totusi mi se pare cam scumpa si rochita 8-10 milioane , sa dai multi bani pe o rochie care o porti doar o singura data. eu una nu prea as vrea sa dau bani multi pe rochia de mireasa. cand o fi mai cald afara ma duc si eu sa ma uit dupa rochie ca am timp pana in august.
;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 15:35 
Diva

Citat:
:)wow 500 euro pe un inel de logodna,si moi care am dat doar apropae 600.000 . krelia,totusi mi se pare cam scumpa si rochita 8-10 milioane , sa dai multi bani pe o rochie care o porti doar o singura data. eu una nu prea as vrea sa dau bani multi pe rochia de mireasa. cand o fi mai cald afara ma duc si eu sa ma uit dupa rochie ca am timp pana in august.
;)

Da??Super....inelul meu ...l-am luat pe sotul meu de mana ...si am mers impreuna si l-am luat. Eu i l-am aratat ..ceva de ganul :p-asta il vreau....asta din cauza ca el voia sa -mi ia ceva simplu cu o pietricia alba..:wacko: nasol...Si oricum..faza cu inelul e mai mult o formalitate...l-am luat de ochii parintilor...sa fie sufletelul lor linistit...ca daca era dupa mine...nici nu il luam. Mi-e de ajuns prezenta iubitelului meu.:love::heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 17:14 
Diva

Citat:

:wok: Si eu am facut la fel. Nu puteam sa ma las pe mana lui intr-o problema asa de sensibila, mai ales ca am exemplul catorva colege care nici nu poarta inelul de logodna pt ca nu le place.:wok:

Si am inceput sa-l port abia dupa ce m-a cerut de nevasta.:D
El a crezut ca daca il luam impreuna scapa de momentul asta:p
A stat inelul in cutie mai bine de-o saptamana pana si-a luat inima in dinti;)

Super chestia aia cu prietenele..;)) :lol: Da..ma bucur ca nu sunt singura care a procedat asa :p;);)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 172 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]