Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 00:10

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cum doriti sa va imortalizati nunta?
MesajScris: 22 Ian 2006, 21:09 
Nou Venit

Citat:
la asta inca nu m-am gandit nici eu .cat ma costa o filmare super?

noi am incheiat un contract cu cineva chiar saptamana trecuta. Filmarea,montajul si transpunera pe dvd ne costa 150 de euro...mie mi s-a parut rezonabil, iar montajul arata super-bine.daca vrei mai multe detalii, trimite-mi un mesaj privat!te pup

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2006, 01:58 
Diva

Citat:
noi am incheiat un contract cu cineva chiar saptamana trecuta. Filmarea,montajul si transpunera pe dvd ne costa 150 de euro...mie mi s-a parut rezonabil, iar montajul arata super-bine.daca vrei mai multe detalii, trimite-mi un mesaj privat!te pup

Te-ai interesat de cate ore filmeaza? Sau cu ce fel de camera filmeaza? Este foarte important sa cunosti aparatele cu care lucreaza pentru ca in functie de acestea vei avea o filmare clara/curata sau una mai putin performanta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2006, 20:54 
Nou Venit

sincera sa fiu, nu ma prea intereseaza termenii tehnici...si cat de veche sau noua ii este camera-in montaj intra rezumatul si videoclipul nuntii,( asta in paranteza fie spus). Important este ca omul cu care voi lucra este profesionist( este cameraman la una din televiziunile bune ale tarii :D)..nu ma incnta cu nimic daca are o camera super-performanta si nu stie ce sa faca cu ea.....!Pentru linistea unora, voi spune ca se filmeaza absolut toata nunta, iar montajul(de 3 ore) e livrat pe suport dvd.
...nu vreau sa fiu rea sau carcotasa, dar tare mi-e frica de faptul ca unii pun accent pe astfel de detalii tehnice pentru a-si motiva tarifele mult mai ridicate....
..cu scuzele de rigoare....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2006, 20:59 
Nou Venit

Citat:
Buna moko chiar ma intereseaza .Ai vazut si alte filmari de la alte nunti la care a mai filmat el?eu asa vreau sa vad pretul este rezonabil.Mersi:lips:

da, am vazut alte doua nunti(diferite ca stil).
in plus eu am vrut ca o parte din segvente sa fie montate in format sepia(sper sa nu gresesc termenul)si ...se rezolva si asta...
nu vreau sa spun ca omul meu e cel mai competent, dar mie mi s-a parut super-ok si perfect pentru pretentiile noastre.
......si noi tot o data in viatza ne facem nunta:kiss:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2006, 16:49 
Nou Venit

Citat:
vreau si eu Moko nr lui de telefon sau mail-ul daca zici tu ca pot sa ma intalnesc si eu cu el sa vad niste exemple multumesc pupici;)

laurita, ti-am trimis un mesaj privat..
te pup

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2006, 00:57 
Diva

Citat:
mie imi cere 9 mil- in pretul asta intra serviciile a doua persoane-fotograf si cameraman), :lips:

La noi, pentru serviciile unui fotograf si ale unui cameraman, se cer in jur de 12 milioane, fiind mai scumpe pozele decat inregistrarea video.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2006, 01:19 
Nou Venit

si noi am facut un contract asemanator pt filmare si fotografii si pretul este tot atit.noi sintem din brasov.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2006, 01:02 
Diva

Citat:
asa am ales si eu dupa ce am vazut vreo 20 de Dvd de la diferiti oameni, alegere se face in functie de calitatea pe care ai vizionat-o (si apropo mie imi cere 9 mil- in pretul asta intra serviciile a doua persoane-fotograf si cameraman), legat de vechimea echipamentului (care cu siguranta este destul de nou) sincer nu ma intereseaza...important ca la sfarsit pe dvd sa arate bine...
:lips:
gaby

Ati vizionat si voi o caseta inainte de a va decide? Pentru fotografii v-a aratat vre-un album de prezentare?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2006, 05:39 
Admin Ghidul Miresei

Citat:
FETELOR, NU UITATI

INCA E GRATUITA INSCRIEREA, deci spuneti-le celor pe care doriti sa ii recomandati si altora sa isi faca un CONT GRATUIT pe GHIDUL MIRESEI....in felul acest ii veti putea lauda PUBLIC, direct pe pagina lor...si nu numai pe mesaj privat. Pe pagina unui furnizor, puteti da oricate recomandari, p[entru ca de asta existam noi, Ghidul Miresei. Pentru ca mirese ca voi :rocker::lol::ok: sa poate afla pareri despre diferiti furnizori la care doresc sa apeleze. :-`:lol::ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2006, 19:16 
Diva

Citat:

Cei care se respecata nu iau bani pt montaj.

Adica daca te respecti muncesti gratis??? Eu ma gandesc totusi ca daca te respecti faci treaba buna, dar munca trebuie platita. Aplica regula pentru ceea ce lucrezi tu la servici, si spune-mi cat de des te respecti muncind pe gratis! (si nu 5 minute, ca montajul la 6 ore de filmare bruta dureaza cateva zile intregi)

Pai daca e asa........let's fuck the fitting. :gun:):():(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 19:33 
Diva

Citat:

Adica cum adica??? Poti fi un pic mai precis/precisa ca e prea profunda pentru mine chestia asta...

Adik ....da-l incolo de montaj...atatea chestii apar peste noapte ..unii cred ca daca stiu sa manuiasca un pic calculatorul pot sa bage si mana in buzunar mai adanc..):( De exemplu eu am gasit un cameraman care daca nu faecam si pozele la el..nu ne filma...si voia sa ne mai bage pe gat o chestie ...un power point show..de parca eu eram atat de ratata incat sa nu pot sa mi-l fac singura...):( si alte chestii de genul asta. Unde mai pui ca ....dupa ce ca il platesti sa-si faca treaba ....ii mai dai s si manance si sa bea,.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 19:37 
Diva

Si inca ceva ... stiu o prietena care a patit altceva ....pe caseta de la nunta ...idiotul care a filmat ...a surprins mai mult ospataritzele...Adik efectiv i-a bagat uneia din ele obiectivul in fund pret de vreo 10 minute. Unde mai pui ca pe casete, principala chestie surprinsa sunt sanii inivitatelor, din diverse pozitii...Astia sunt buni de :gun: nu de platit si de respectat.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]