Ultima vizită a fost: Acum este 10 Iul 2025, 02:00

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 361 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ce ma enerveaza in Romania!
MesajScris: 01 Iul 2007, 03:32 
Diva

Citat:

In facultate...eu zic sa aveti grija cu secretarele.Pt ca ele taie si spanzura in acultati.Credeti-ma ca sunt mai importante decat directorul.
Asa ca....mai duceti din cand in cand o floare...o cafea.
Secretara de la facultatea mea ii rezolva si la fratele meu problemele pe baza relatiei pe care am avut-o cu ea( si nu am mai fost de 4 ani pe-acolo).Si nu i-am dus decat o cfeain 4 ani de facultate si am vb foarte frumos cu ea.
Nu e greu...credeti-ma!

Nu inteleg de ce trebuie sa faci pasul ala EXTRA sa te porti super frumos cu ea/ele sau sau ii duci ceva...cand ea ar trebui numai sa isi faca slujba pt care ii platita...ma umflu de nervi cand aud asa ceva...du-i ceva ca sa se poarte frumos cu tine...:gun::gun: o secretara cu 8 clase care taie si spanzura in institutii de studii superioare!!!! just shoot me please!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iul 2007, 03:42 
Diva

Citat:

Nu inteleg de ce trebuie sa faci pasul ala EXTRA sa te porti super frumos cu ea/ele sau sau ii duci ceva...cand ea ar trebui numai sa isi faca slujba pt care ii platita...ma umflu de nervi cand aud asa ceva...du-i ceva ca sa se poarte frumos cu tine...:gun::gun: o secretara cu 8 clase care taie si spanzura in institutii de studii superioare!!!! just shoot me please!!

pt ca suntem toti oameni...si asa e civilizat sa ne comportam frumos.Si nu toate au 8 clase.SI nu cred ca numai in rom se practica micile atentii.Sunt niste mici siretlicuri cae atrag atentia celuilalt asupra ta.Si aici nu vb de mitele acelea care dau in nesimtire.
Eu asa cred.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iul 2007, 21:31 
Diva

Citat:
pt ca suntem toti oameni...si asa e civilizat sa ne comportam frumos.Si nu toate au 8 clase.SI nu cred ca numai in rom se practica micile atentii.Sunt niste mici siretlicuri cae atrag atentia celuilalt asupra ta.Si aici nu vb de mitele acelea care dau in nesimtire.
Eu asa cred.

E uimitor cat de usor se trece de la mici atentzii la mari pretentzii.Cunosc o secretara care pretindea parfumuri scumpe si alte atentzii de genul asta pt. a rezolva problemele studentzilor.Si crede-ma nu are 8 clase ci 2 facultatzi.Obisnuiam sa fim bune prietene pe vremuri, cand eram doua studente constiincioase.:wokno:

e adevarat si ce zici tu.....dar eu chiar nu m dat mult.nu m-a saracit o cafea sau o floare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iul 2007, 23:24 
Diva

Citat:

e adevarat si ce zici tu.....dar eu chiar nu m dat mult.nu m-a saracit o cafea sau o floare

Adevarul este ca oriunde am merge , indiferent de institutie, indiferent daca e de stat sau particulara, indiferent de nivelul social, atentia exista! trebuie sa cotizam oriunde am merge! si orice s-ar spune, si afara la fel se procedeaza! si atat timp cat nu se exagereaza , personal, nu cred ca e neaparat ceva rau! daca zambesc, duc o ciocoloata sau o cafea, am garantia ca persoana in cauza ma va ajuta la un moment dat! nu spun ca e ceva pozitiv, dar asa e mersul vietii si de ce sa ne ascundem dupa deget?!?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 00:09 
Diva

Citat:
Adevarul este ca oriunde am merge , indiferent de institutie, indiferent daca e de stat sau particulara, indiferent de nivelul social, atentia exista! trebuie sa cotizam oriunde am merge! si orice s-ar spune, si afara la fel se procedeaza! si atat timp cat nu se exagereaza , personal, nu cred ca e neaparat ceva rau! daca zambesc, duc o ciocoloata sau o cafea, am garantia ca persoana in cauza ma va ajuta la un moment dat! nu spun ca e ceva pozitiv, dar asa e mersul vietii si de ce sa ne ascundem dupa deget?!?

nu-i asa?exact asta spuneam si eu.
pe mine ma enerveaza ca trebuie sa dam la medici...unde e vb de sanatate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 00:44 
Diva

Citat:
Exact acolo nu ma enervez eu, cu o singura conditie: sa te trateze super si sa dai dupa aceea din recunostinta, ceea ce e altceva.
Cu restul de atentii si amabilitati insa nu sunt de acord: isi fac doar treaba si de multe ori au o atitudine nepoliticoasa si rauvoitoare asa ca nu inteleg de ce as da functionarului de la ghiseu si secretarei de la facultate. Eu la secretare am aplicat varianta mama; decat sa ma duc eu si sa ma enervez mai bine o trimiteam pe mama...

DJ .....eu de obicei sunt de acord cu tine...dar acum...
de ce trebuie sa le dai ban la medici sa te trateze bine, sau sa te bage mai repede in operatie cand asta e treaba lor?
eu sunt de acord ca fac multi ani de scoala, a salariile sunt mici...dar nu le plang de mila.Sincer.

Bine ca am terminat!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 00:44 
Diva

Citat:
Exact acolo nu ma enervez eu, cu o singura conditie: sa te trateze super si sa dai dupa aceea din recunostinta, ceea ce e altceva.
Cu restul de atentii si amabilitati insa nu sunt de acord: isi fac doar treaba si de multe ori au o atitudine nepoliticoasa si rauvoitoare asa ca nu inteleg de ce as da functionarului de la ghiseu si secretarei de la facultate. Eu la secretare am aplicat varianta mama; decat sa ma duc eu si sa ma enervez mai bine o trimiteam pe mama...

Bine ca am terminat!

Cum spuneam, asta e cursul vietii, nu inseamna ca imi face placere ce se intampla! dar decat sa imi pierd timpul pe la cozi, asteptand, prefer sa am pe cineva prin fiecare loc pe unde job-ul sau interesul ma poarta! cum spuneam, nu e ceva cu care sa ma laud, dar asta e obisnuita, nu as incerca sa schimb ceva fiindca mi-am dat seama ca e inutil! prin urmare, cateva atentii in plus si mai putina bataie de cap! nu uitam sa zambim si sa vorbim cat de frumos putem (in gand putem zice orice! (X)) si ne usuram viata asa! am fost si mai putin ingaduitoare la un moment dat si am avut de pierdut!:(( suntem nevoiti sa facem concesii uneori! O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 00:52 
Diva

Citat:
DJ .....eu de obicei sunt de acord cu tine...dar acum...
de ce trebuie sa le dai ban la medici sa te trateze bine, sau sa te bage mai repede in operatie cand asta e treaba lor?
eu sunt de acord ca fac multi ani de scoala, a salariile sunt mici...dar nu le plang de mila.Sincer.

Eu nu am spus ca sunt de acord sa le dau bani la medici sa ma trateze bine ci ca sunt de acord sa le dau dupa ce m-au tratat bine, ceea ce e cu totul altceva.
In acest spirit si ceilalti nu fac altceva decat isi fac meseria pentru care sunt platiti. De ce i-as plati in plus, cand, pana la urma, tot imi ia statul o gramada de bani pentru salariile lor...

Dupa....e adevarat...e cu totul altceva.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 18:29 
Diva

nu pot sa cred ca sunteti de acord cu spaga in cantitati mai mici sau mai mari!!! Si eu am luat spaga ...dar pentru ca mi-a fost bagata pe gat! Si ajunsesem in situatia sa-mi fie rusine sa dau "atentia" inapoi pentru ca as fi ofensat persoana care imi daruise "atentia"! Oricum m-am simtit prost cand mi s-a strecurat in buzunar "spagutza". Ma simteam cu musca pe caciula....Nu sunt de acord nici cu datul nici cu luatul! Pentru ca daca dai ... incepi sa astepti ceva de la persoana respectiva si vice-versa....daca primesti, te simti obligat sa ii faci un favor omului care te-a "uns". ):(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 19:27 
Diva

Citat:
nu pot sa cred ca sunteti de acord cu spaga in cantitati mai mici sau mai mari!!! Si eu am luat spaga ...dar pentru ca mi-a fost bagata pe gat! Si ajunsesem in situatia sa-mi fie rusine sa dau "atentia" inapoi pentru ca as fi ofensat persoana care imi daruise "atentia"! Oricum m-am simtit prost cand mi s-a strecurat in buzunar "spagutza". Ma simteam cu musca pe caciula....Nu sunt de acord nici cu datul nici cu luatul! Pentru ca daca dai ... incepi sa astepti ceva de la persoana respectiva si vice-versa....daca primesti, te simti obligat sa ii faci un favor omului care te-a "uns". ):(

Spaga nu e o chestie care se practica peste tot in lume!!!! in 7 ani de cand sunt aici nu am fost nevoita sa dau la nimeni nimic si am rezolvat toate chestiile de care am avut nevoie...frumos, civilizat si fara nervi...Spaga dupa parerea mea e semnul unei societati putrede...

Orice functionar e angajat sa isi faca treaba si sa isi onoreze responsabilitatile pozitiei (pt care e platit un salar care il negociaza cand se angajeaza - nu iti convine si crezi ca trebuie sa il suplimentezi mai tarziu atunci nu accepta jobul!)...asta ii baza in orice chestie si pt orice pozitie...secretar, functionar, medic etc...salarul e retributia ta pt ca iti indeplinesti responsabilitatile jobului...pt ce mai suplimentezi sau demand de la oameni sa te "motiveze" ca tu sa iti faci jobul?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 21:33 
Diva

Citat:

nu pot sa cred ca ai luat spaga.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 23:01 
Diva

Citat:

nu pot sa cred ca ai luat spaga.
Am lucrat in receptie la un hotel ... oricine lua tips-uri!:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 23:20 
Diva

Citat:
Am lucrat in receptie la un hotel ... oricine lua tips-uri!:D

aia nu e spaga gina.e bacsis.....:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2007, 18:17 
Diva

eu una sunt impotriva spagii, ma dezgusta oamenii care o iau ca sa-si faca de fapt treba...dar in romania e o solutie;) si dupa ce m-am stresat, m-am enervat, am tipat...am dat spaga..ca era o ciocolata sau ca era vorba de bani m-a ajutat sa-mi rezolv problemele. e un cerc vicios la noi, din pacate:(
in toate tarile exista doar ca probabil nu la nivel de administratie publica ca la noi..si uneori cand stau si ma uit la belgienii astia care se misca toti ca niste melci handicapati ma enervez si-mi spun ca n-ar fi fost rau sa existe si alta solutie...chestiune de mentalitate:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2007, 19:17 
Diva

Citat:
eu una sunt impotriva spagii, ma dezgusta oamenii care o iau ca sa-si faca de fapt treba...dar in romania e o solutie;) si dupa ce m-am stresat, m-am enervat, am tipat...am dat spaga..ca era o ciocolata sau ca era vorba de bani m-a ajutat sa-mi rezolv problemele. e un cerc vicios la noi, din pacate:(
in toate tarile exista doar ca probabil nu la nivel de administratie publica ca la noi..si uneori cand stau si ma uit la belgienii astia care se misca toti ca niste melci handicapati ma enervez si-mi spun ca n-ar fi fost rau sa existe si alta solutie...chestiune de mentalitate:~*

Ii chestiune de mentalitate bine zici...tot aud lume care imi zice ca o sa fie bine in Romania candva...si tot stau si ma gandesc...daca pana si generatia tanara creste cu conceptia ca ii ok sa dai spaga....si cu cate alte chestii ii ok...atunci cand o sa fie bine si cum?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2007, 20:01 
Diva

Citat:

Ii chestiune de mentalitate bine zici...tot aud lume care imi zice ca o sa fie bine in Romania candva...si tot stau si ma gandesc...daca pana si generatia tanara creste cu conceptia ca ii ok sa dai spaga....si cu cate alte chestii ii ok...atunci cand o sa fie bine si cum?

o sa fie...dar nu f curand...e un cerc vicios si cand e vb de sanatatea si linistea ta...dai oricat!:( cand o sa avem parte de salarii mai mari si oameni mai motivati se va schimba situatia.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 361 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]