Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 01:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 623 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata vol. III
MesajScris: 01 Iul 2007, 21:29 
Diva

Citat:

Ana daca la ora 13.33 e dimineata pt.tine inseamna ca ai avut o noapte lunga:nlol::nlol::nlol:

:nbump::nbump::ok::ok:foarte lunga:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 01:45 
Diva

Citat:
Imi pare rau.... iti doresc sa rezolvi repede ce ai de rezolvat si sa te bucuri de ziua de duminica! :lips::lips::lips:

mersi! am avut de stat 8 ore, nimic interesant, plictiseala...dar acum sunt super bine...am iesit la un suc si o pizza dupa serv si acum am facut un dus si ma relaxez citind ce ati mai povestit voi.
sa incepeti de maine o sapt frumoasa si usoara! la mine va fi o sapt decisiva...trebuie sa finalizez lucrarea si trebuie sa primesc acceptul profului:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 01:58 
Diva

Citat:

mersi! am avut de stat 8 ore, nimic interesant, plictiseala...dar acum sunt super bine...am iesit la un suc si o pizza dupa serv si acum am facut un dus si ma relaxez citind ce ati mai povestit voi.
sa incepeti de maine o sapt frumoasa si usoara! la mine va fi o sapt decisiva...trebuie sa finalizez lucrarea si trebuie sa primesc acceptul profului:nwink:

succes.sa ai o sapt minunata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 03:11 
Diva

Nu stiu cand o sa mai am timp sa intru! asa ca va doresc de pe acum, tuturor, o saptamana minunata, racoroasa si sper sa fiti mai putin ocupate decat sunt eu in aceasta perioada! aveti grija de voi! poop!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 03:16 
Diva

Citat:
Nu stiu cand o sa mai am timp sa intru! asa ca va doresc de pe acum, tuturor, o saptamana minunata, racoroasa si sper sa fiti mai putin ocupate decat sunt eu in aceasta perioada! aveti grija de voi! poop!:-*

buna dimineata.La ora asta inca esti pe ghid?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 03:18 
Diva

Nu stiu cand o sa mai am timp sa intru! asa ca va doresc de pe acum, tuturor, o saptamana minunata, racoroasa si sper sa fiti mai putin ocupate decat sunt eu in aceasta perioada! aveti grija de voi! poop!:-*[/q

spor la treaba.
slabe sanse sa fiu libera....da mutumim de urari.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 10:48 
Diva

Citat:
Nu stiu cand o sa mai am timp sa intru! asa ca va doresc de pe acum, tuturor, o saptamana minunata, racoroasa si sper sa fiti mai putin ocupate decat sunt eu in aceasta perioada! aveti grija de voi! poop!:-*[/q

spor la treaba.
slabe sanse sa fiu libera....da mutumim de urari.

buna dimineata!
eu cred ca am innebunit cu totul....ghidl asta e ca un rog.azi noapte am dormit in living ....cu laptopul in brate:-`:-`sotul meu a spus ca vom avea o discutie...:nchat::mellow:simte ca il tradez.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 14:22 
Diva

Citat:
Neata!

Spune-i sa stea linistit... al meu rezista eroic desi eu stau pe vreo 4 forumuri... :-`

adevarul e ca am exagerat putin.....am tot urmarit concursul.Dar azi e ultima zi.:-`:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 14:42 
Diva

Citat:
Roxana, multa bafta si spor la lucrare! %%-%%-%%-

Multumesc mult de tot, DJ!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 14:58 
Diva

Citat:

buna dimineata!
eu cred ca am innebunit cu totul....ghidl asta e ca un rog.azi noapte am dormit in living ....cu laptopul in brate:-`:-`sotul meu a spus ca vom avea o discutie...:nchat::mellow:simte ca il tradez.

vb lui DJ...spune-i sa stea linistit. iubitul meu a venit de cateva ori la mine, iar eu cum intram in camera deschideam calc si direct pe ghid...el saracul se uita la tv si astepta sa termin eu de citit si cand ma vedea ca tastez ma intreba ce mai discutati...si ii mai zic ce si cum si se mai uita si el:nwink:
oricum deja stie ca sunt dependenta de forumul asta, dar inca nu imi reproseaza nimic:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 15:33 
Diva

Citat:

succes.sa ai o sapt minunata

ms la fel!:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 623 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 32  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]