Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 23:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 623 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata vol. III
MesajScris: 02 Iul 2007, 15:34 
Diva

Citat:
Al meu nu imi reproseaza desi am un an si jumatate experienta :nlol::nlol::nlol:
Chiar mai si intreaba din cand in cand ce fac fetele! :-`

si pe mine ma intreaba ce mai zic fetele?:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 15:49 
Diva

Citat:
Foarte frumos!

Noi pana in octombrie cand vom face botezul vom fi foarte cumintei... o sa va putem impartasi alte tipuri de emotii si distractii, mai de bebei... :)

asteptam tot felul de emotii, povesti...desprenunti, botezuri, nasteri, bebei...si multe, multe poze:njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 16:45 
Diva

Citat:
O sa va saturati de poze cu noi. Momentan scapati ca inca nu am aranjat tot in camera (nu am montat patutul, nu am pus inca perdeaua etc) dar si cand va fi gata... abia astept!

suuper! nu ne vom plictisi...am pus si eu la galerie 3 poze...pana acum nu am postat nimic la galerie, dar ma uitam la niste foto si am zis sa vi le arat si voua:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 17:11 
Diva

Citat:
Nu sunt inca aprobate...

inca nu:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 17:49 
Diva

Citat:

In Ardeal se practica sa ai 2perechi de nasi.Una in partea mirilor si una in partea miresei.Nu apeleaza toata lumea la acest obicei....dar daca ai 2perechi, crede-ma ca nu e nimic de prost gust.
Unii trebuie sa se roage de o pereche sa le vina de nasi forma, doar cu titulatura...pt ca nu e asa o onoare sa mergi de nas in cazul in care nu iti plac mirii.Trebuie sa dai mai multi bani doar.Noi le-am dat sapt trecuta bani imprumut la niste miri sa le dea la nasi, sa poata cinsti.Iti dai seama?
Noi avem 2 perechi de nasi, dar crede-ma ca nu as renunt la nici una dintre ele.Si nici ei la noi.Dimpotriva, mai vroiau 2 cupluri sa ne naseasca.Si a trebuit sa alegem din cele 4 cupluri.

maica mea e ardeleanca si a avut o sg pereche de nasi. mie asa mi se pare normal...ca doar ai o singura pereche de parinti...si nasii iti sunt parintii spirituali. dar ma rog, fiecare face cum vrea, respecta ce traditiii vrea, eu sunt doar impotriva traditiilor care dau batai de cap:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 17:51 
Diva

Citat:

buna dimineata!
eu cred ca am innebunit cu totul....ghidl asta e ca un rog.azi noapte am dormit in living ....cu laptopul in brate:-`:-`sotul meu a spus ca vom avea o discutie...:nchat::mellow:simte ca il tradez.

:nlol::nlol: asa faceam si eu anul trecut:-` deci toate fetele trec prin asta! oricum, dc il linisteste cu ceva, spune-i ca dupa nunta o sa fii mai putin activa pe forum;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 18:03 
Diva

Citat:
:nlol::nlol: asa faceam si eu anul trecut:-` deci toate fetele trec prin asta! oricum, dc il linisteste cu ceva, spune-i ca dupa nunta o sa fii mai putin activa pe forum;)

mai putin activa pe forum voi fi imediat dupa nunta si lipsa de pe forum cat voi fi in luna de miere...apoi...imi voi scoate parleala:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 19:11 
Diva

Citat:

de data asta am exagerat.intru pe forum inainte sa fac orice altceva.poate sa moara de fomica langa mine.....pana nu verific ce mai e nou....:nbump::nbump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 19:36 
Diva

Citat:
Transmite-i viitorului tau sot salutari de la noi!

eu zic sa nu!:-` spune-i ca suntem ingrozitor de plictisitoare si ca nu stai pe forum decat din interes;):D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 19:39 
Senior

buna ziua la toate.si ptr mine forumul asta parca este un drog ptr k dimineata cand ma trezesc primul lucru pe care il fac dupa ce deschid calculatorul este sa intru pe forum sa vad ce s-a mai scris

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 20:03 
Diva

Citat:
Nu esti singura!

Imi pare atat de bine ca s-a "revitalizat" acest topic!

Si doua informatii despre veteranele noastre care intra mai rar: Tweety mem si Malinka lucreaza la capitolul bebe. Din cate stiu nici una nu are inca bebe pe drum...

si eu ma bucr...chiar imi era teama ca dc nu pregatesc un bebe sau o nunta nu prea mai am ce face aici:-`

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 623 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 32  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]