Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 22:09

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 623 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata vol. III
MesajScris: 03 Iul 2007, 18:19 
Diva

Citat:

Cu exceptia faptului ca nu suport caldura, nu pot dormi nopatea din cauza burtii si din cauza ca trebuie sa merg la toaleta foarte des (cam de 4-5 ori pe noapte), mi se umfla foare tare picoarele si deja am contractii... ma simt super!... Mint! De fapt am mari emotii. Dar abia astept sa fac cunostinta cu cea mai importanta persoana din viata mea:-*

dar rezisti eroic:nwink: sper sa fie totul bine si sa ai parte de o nastere usoara!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2007, 18:23 
Veteran

Citat:
dar rezisti eroic:nwink: sper sa fie totul bine si sa ai parte de o nastere usoara!

Sa dea Domnul!:npray:Multumesc! Rezist, mai mult sau mai putin eroic, dar rezist. Am auzit ca merita:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2007, 18:24 
Diva

Citat:

Buna, Ayrun! cum mai stai cu, curatenia?

Bine multumesc. Mai este f f putin si totul se va termina. Nu mai am rabdare sa vad casa curata si noua:njump::njump::njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2007, 18:42 
Veteran

Citat:
Fii sigura ca merita! Doar e vorba de bebele proprietate personala! :lol:

Tu mai esti cumva la serviciu? Sper ca nu. Sper ca esti in concediu si iti foloseti timpul ca sa faci cumparaturi si sa aranjezi camera lui Horia

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2007, 18:59 
Veteran

Citat:
Nu, nu ma mai duc la birou de la sfarsitul lui mai!

Mai avem cateva lucruri de cumparat si nici camera lui Horia nu e inca aranjata complet dar suntem pe final. :ok:

M-am linistit! E bine asa. Spor la treaba!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2007, 19:07 
Diva

mai fetelor,ma faceti sa-mi fie ciuda...eu nu am patit nimic din ce spuneti voi in timpul sarcinii,nici burta nu aveam,nici prenatal nu mi-am luat...chiar imi dau seama k ar fi fost frumos sa am si eu burtica...:ermm:dar asa,nu credea nimeni cind spunea m k voi fi mamik...:xnastere usoara si bebei sanatosi:-*:flower::flower::flower::flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2007, 19:51 
Diva

Citat:

Sa dea Domnul!:npray:Multumesc! Rezist, mai mult sau mai putin eroic, dar rezist. Am auzit ca merita:ok:

Rahelaaaaaaaaaa, ce faci?:njump::-* Faci bebe? Cand?Si eu de ce n-am stiut?:o;):DNastere usoara......si bebe cuminte,frumos si destept

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2007, 19:51 
Diva

Citat:
Fii sigura ca merita! Doar e vorba de bebele proprietate personala! :lol:

Dj cat mai ai?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2007, 20:05 
Diva

Citat:
mai fetelor,ma faceti sa-mi fie ciuda...eu nu am patit nimic din ce spuneti voi in timpul sarcinii,nici burta nu aveam,nici prenatal nu mi-am luat...chiar imi dau seama k ar fi fost frumos sa am si eu burtica...:ermm:dar asa,nu credea nimeni cind spunea m k voi fi mamik...:xnastere usoara si bebei sanatosi:-*:flower::flower::flower::flower:

cum n-aveai burtica?!:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2007, 22:38 
Diva

Citat:

cum n-aveai burtica?!:blink:

nuu cind am nascut aveam 58kg :nscmoll:dr imi zicea k-l tin in buzunar...am haine de atunci pe care le port si acum:devil:oricum am facut sport,am tinut diete,atit cit mi-a permis sarcina,de3ori pe sapt ma duceam la fitness,m-am dus si in discoteci,chiar nu imi schimbasem deloc regimul de viata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2007, 22:53 
Diva

Citat:

nuu cind am nascut aveam 58kg :nscmoll:dr imi zicea k-l tin in buzunar...am haine de atunci pe care le port si acum:devil:oricum am facut sport,am tinut diete,atit cit mi-a permis sarcina,de3ori pe sapt ma duceam la fitness,m-am dus si in discoteci,chiar nu imi schimbasem deloc regimul de viata

E musai sa te ingrasi in timpul sarcinii?!? asta ma sperie! nu vreau sa ma ingras! :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2007, 22:53 
Diva

Citat:

E musai sa te ingrasi in timpul sarcinii?!? asta ma sperie! nu vreau sa ma ingras! :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2007, 23:06 
Diva

Citat:

depinde si de tine...fff mult dak incepi sa manici cit pt7,normal k da..ideea e sa faci miscare si sa-ti supraveghezi si dieta,oricum copilul isi ia strict cit are nevoie,deci nu treb sa papi tu pt 2,dar nici anemica sa nu fii.eu am optat mult pt sucuri naturale,mai ales morcovi,peste fript,gratare,salate,lapte...mai putin dulciuri si grasimi.si nu pot spune k baietelul meu era anemic,avea 3100kg si 53cm

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2007, 23:25 
Diva

Citat:
Teoretic doua saptamani dar bebe e hotarat sa mai stea inca trei, cum vreau eu, mai ales ca am colul lung si inchis. Iar bebe e foarte bine! :ok:

bine k sinteti amindoi bine...bebele meu voiam sa senasca pe17 decembrie,dar el avrut pe 11...asa k e cum vor ei,nu noi%%-:flower::flower::flower:ai grija de voi doi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2007, 01:22 
Diva

Citat:

depinde si de tine...fff mult dak incepi sa manici cit pt7,normal k da..ideea e sa faci miscare si sa-ti supraveghezi si dieta,oricum copilul isi ia strict cit are nevoie,deci nu treb sa papi tu pt 2,dar nici anemica sa nu fii.eu am optat mult pt sucuri naturale,mai ales morcovi,peste fript,gratare,salate,lapte...mai putin dulciuri si grasimi.si nu pot spune k baietelul meu era anemic,avea 3100kg si 53cm

Nu sunt nici acum o mancacioasa si sper ca nu voi fi nici atunci cand voi ramane insarcinata! dar tb sa imi controlez foarte bine alimentatia! tind sa am forme, daca nu am grija!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 623 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 32  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]