Ultima vizită a fost: Acum este 06 Iul 2025, 01:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 125 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cununia civila...vol.III
MesajScris: 04 Iul 2007, 02:07 
Diva

Citat:
idee pt mirese:

eu si iubitul meu avem uneori gusturi total diferite :D (cred ca e si normal).
si cum nunta o sa fie pe ideea mea - toale de epoca, frac, joben, etc. (totusi si cu consintamantul perechii :D ) m-am hotarat ca la cununia civila sa ma imbrac cum vrea iubitul meu !! cand i-am spus nu-i venea sa creada si e f incantat de idee :p:p
iar eu sunt tare curioasa cum o sa iasa (X)(X)(X)
ca am un baiat cam .... neconformist (X)(X)(X)

%%-
sunt sigura ca va iesi totul superb! abia asteptam poze!:njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2007, 13:05 
Veteran

Citat:

%%-
sunt sigura ca va iesi totul superb! abia asteptam poze!:njump:

merci pt optimism! :nlol::nlol:
si eu abia astept sa vad ce-o sa iasa!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2007, 13:43 
Diva

Citat:

merci pt optimism! :nlol::nlol:
si eu abia astept sa vad ce-o sa iasa!!

:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Aug 2007, 19:42 
Veteran

ne-am cununat!!!!
si a fost super distractie:rocker:
pe langa ca n-am aratat a mire si mireasa (o sa vedeti pozele in albumul meu cand o sa mi le aprobe) ne-am distrat cat se poate de mult, ne-am hlizit tot timpul :D
si chiar dc parintii se uitau uneori cam stramb la noi, ce conta? in afara de parinti si frati n-am mai chemat nici o ruda. numai prieteni care deja ne stiau prea bine ca sa se mai mire. si seara am fost in club pana la 5 dimineata :ndance::ndance:
pana si primarita ranjea cand ne-a cununat:nlol::nlol:
a fost chiar mai bine decat ne asteptam.
si acum toata lumea ma intreaba cu ma simt femeie casatorita dar cand vad pozele ii bufneste rasul. a fost exact cununia pe care mi-o doream. nimic normal:nlol::nlol::nlol:(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Aug 2007, 22:06 
Diva

S-aveti casa de piatra! Si mai ales sa ramaneti cat se poate de mult timp la fel de nebuni si sa va distrati la fel de bine!!!!!!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Aug 2007, 22:30 
Diva

Citat:
ne-am cununat!!!!
pe langa ca n-am aratat a mire si mireasa (o sa vedeti pozele in albumul meu cand o sa mi le aprobe) ne-am distrat cat se poate de mult, ne-am hlizit tot timpul :D
si chiar dc parintii se uitau uneori cam stramb la noi, ce conta? in afara de parinti si frati n-am mai chemat nici o ruda. numai prieteni care deja ne stiau prea bine ca sa se mai mire. si seara am fost in club pana la 5 dimineata :ndance::ndance:
si acum toata lumea ma intreaba cu ma simt femeie casatorita dar cand vad pozele ii bufneste rasul. a fost exact cununia pe care mi-o doream. nimic normal:nlol::nlol::nlol:(X)(X)(X)

sa fie intr-un ceas bun si casa de piatra! toate cele bune!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2007, 15:08 
Diva

Citat:
ne-am cununat!!!!

super tari pozele :D... sunteti mortali! :ndance: :D imi place de voi :D :ok: :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2007, 17:15 
Veteran

Citat:

super tari pozele :D... sunteti mortali! :ndance: :D imi place de voi :D :ok: :-*

multumim :D
si pt toate miresicile: sper sa se distreze si ele cel putin ca noi :ndance::ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2007, 16:29 
Diva

Citat:

multumim :D
si pt toate miresicile: sper sa se distreze si ele cel putin ca noi :ndance::ndance:

Imi spuneti si mie cum sa vad pozele? Unde le gasesc? Eu sunt mai noua pe aici si nu prea am intrat decat pe forum...Multam

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2007, 20:06 
Diva

Tot eu... m-am prins! Gata am vazut!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2007, 01:24 
Senior

vi se pare d prost gust dak la primarie(knd o sa am cunun) o sa servesc sampania in pahare d plastic???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2007, 01:49 
Veteran

Citat:
vi se pare d prost gust dak la primarie(knd o sa am cunun) o sa servesc sampania in pahare d plastic???

noi am avut pahare de sampanie din plastic. dar sunt cu picior (detasat de cupa - se clipseaza impreuna). arata f fain. se gasesc parca la carrefour.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2007, 01:51 
Senior

interesant..chiar am sa ma uit dupa ele:d..ms

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2007, 16:27 
Diva

Citat:
interesant..chiar am sa ma uit dupa ele:d..ms

Eu la toate cununiile la care am fost in ultimul timp, am vazut ca s-a servit sampania in pahare de plastic. Dar parca arata cam ieftinut asa, cele obisnuite. Cele cu picior, cred ca ar arata mai bine. Daca le vom gasi, optez si eu pentru ele. Sau m-am mai gandit sa apelez la un amic care are un bar sa-l rog sa-mi dea una din fetele lui care servesc si sa-mi dea si pahare ca sa rezolv ... si asta ar fi o solutie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2007, 19:44 
Nou Venit

Ciao anemarie25,

Sunt Monica si sunt din timisoara, in primul rand vreau sa te felicit si sa iti urez 'casa de piatra', avand in vedere ca maine te casatoresti.Si eu o sa am cununia civila pe 8 sept.anul acesta, mai o sapt.:ndance: iar nunta o sa o fac la anul in august.Iti doresc multa multa fericire si astept dupa nunta sa imi spui si mie cum a fost ca sa stiu si eu la ce sa ma astept...daca vrei normal....pusyyyy.... :nmarried:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2007, 19:53 
Nou Venit

Bravo :napplause:, si eu sunt de aceeasi parere.In 8 septembrie am si eu cununia civila si a fost o durere de cap pana sa imi aleg tinuta...mamma zice ca un costumas dar sincera eu i-am raspuns ca "nu costumas ca eu sunt fata tanara, m-ar face prea matura, prea serioasa, as vrea o rochita asa simpla in care sa ma simt eu bine si sa imi placa"...si pana la urma mi-am luat un costumas dar apoi cand am venit acasa si l-am probat nu mi-a mai placut si mi-am luat apoi o rochita simpla din 2 piese, adica corset si fusta lunga, si imi sta super bine, ma simt foarte comod, si asta e cel mai important...la urma urmei depinde de cum esti tu, de caracterul pe care il ai si de gusturi nu? v-am pupat pa pa :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2007, 20:37 
Nou Venit

Citat:
:njump::njump::D:D vad dati sema cu ar arata la nunta mea si fie 8 perechi donmisori 15 perechi nasi..e dar tre sa inmultesc si donmisori ca altfel cine imi cara 30 de lumanari...si dupaia ma pun popi sa le varuiesc biserica ca le-o afum cu atatea lumanarii(X)(X)(X):zoombie:

:nlol::nlol::nlol::nlol: ce tare! dar neaparat toti nasii trebuiesc sa aibe lumanari? woww (X)(X)(X)(X)(X)(X) nebunie
:njump::njump::njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2007, 02:06 
Diva

Citat:

:nlol::nlol::nlol::nlol: ce tare! dar neaparat toti nasii trebuiesc sa aibe lumanari? woww (X)(X)(X)(X)(X)(X) nebunie
:njump::njump::njump:

da toti trebuie sa aiba lumanari.

eu am cununia civila la biserica, cu 15 min inaintea celei religioase, pt ca asa avem dimineata libera si nu suntem presati de timp:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 125 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]