Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 16:31

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cum doriti sa va imortalizati nunta?
MesajScris: 07 Feb 2006, 14:00 
Diva

Citat:

Sa manuiasca "un pic calculatorul"??? Voi chiar nu intelegeti ca nu e vorba de a manui "un pic" calculatorul si ca e vorba de a manui cateva zile intregi cu castile pe urechi si ochii in monitor unul sau mai multe calculatoare? Ma rog. Este o prostie sa accepti sa iti bage pe gat si alte servicii, dar totusi simplu fapt ca stii sa invartesti o cheie fixa nu inseamna ca iti va da cineva masina pe bucati sa ti-o asamblezi singura.
Cat despre "ii mai dai si sa manance si sa bea" eu zic sa te gandesti si ca omul/oamenii aia muncesc pentru tine non stop 16-20 ore. Atitudinea asta jigneste, oamenii nu vin acolo sa iti bea tie bautura si sa iti manance mancarea, ci vin acolo sa iti faca o treaba ca lumea. Daca pui problema asa, go for it, de ce sa mai dai tu banii unui fotograf sau cameraman, rezolva singura treaba ca doar e usor sa apesi pe un buton, nu? In felul asta nu iti mai baga nimeni mana in buzunar (???). Si daca tot ai un calculator, nu mai chema nici DJ, ca e asa simplu sa pui un Winamp sa cante ceva acolo...

Chill man....ca oricum nu te chemam pe tine la nunta ....:p Si inca ceva ...nu sunt 16 - 20 de ore non stop..sunt 12 ...cu indulgenta ( adik juma de ora la biserica, si la restaurant de la ora 20 pana la ora 4-5 dimineata --->> asta face fix 10 ore ). Iar DJ- ul sucks....eu o sa am lautari... Daca vreau Dj...pot merge in disco..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 14:18 
Nou Venit

Ai dreptate cu lautari e cel mai bine si eu pun tot lautari,ei canta toate felurile si unde mai pui ca nu vine doar tineret la nunta deci si batranii se distreaza mai bine cand vad cine le canta nu"asculta caseta".La prietena mea care a avut Dj,incepuse lume sa ceara diverse si a iesit o invalmaseala pe langa Dj,fiecare cerea altceva.Si totusi este distractie si cu Dj..uitate in discoteci

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 18:10 
Diva

Citat:
.

Stai linistita ca oricum nu ma ingramadeam. Sa vedem orele acum: dimineata de la ora 8 sau 10, in cel mai bun caz, se merge la starea civila, aproximativ 40 - 60 minute (inclus aici sedinta foto), plus drumul. La ora 12-13 se merge acasa la mireasa (60-90 minute per total), dupa care se merge la sedinta foto (30 minute), biserica (slujba 45 minute, plus sedinta foto inca 20 minute) si la restaurant (unde fotograful si cameramanul merg inainte de invitati, adica de pe la ora 18.00). Ajunge inapoi acasa dupa ora 5 dimineata. Concluzia? Intre ora 8-10 si ora 5 dimineata a doua zi este la dispozitia ta. Cate ore sunt?
Sigur, in sistemul expus de tine (jumatate de ora la biserica, si fara cununie civila si sedinte foto, doar la restaurant) probabil ca va iesi o jumatate de nunta imortalizata. Dar din cate slujbe am vazut eu nu dureaza jumatate de ora, ci dureaza intre 45 minute si o ora. Daca asa vrei sa ai nunta, exact oamenii care lucreaza in sistemul expus de tine asigura serviciile fix de calitatea pe care o ceri, si fara "finisaje" prea multe. Nu jigni insa oamenii care isi fac treaba bine.

Eu merg la starea civila cu o zi inainte...ca sa evit aglomeratia si isteria de care vb u acum.:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 19:28 
Diva

Citat:

Asta e o miscare inteligenta. Din pacate nu multi pot apela la ea, si sunt nevoiti sa mearga in aceeasi zi la cununia civila. Mult succes cu pregatirile.

Multumesc....mult succes in ceea ce faceti.:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 00:25 
Diva

Citat:
.Stai linistita ca oricum nu ma ingramadeam. Sa vedem orele acum: dimineata de la ora 8 sau 10, in cel mai bun caz, se merge la starea civila, aproximativ 40 - 60 minute (inclus aici sedinta foto), plus drumul. La ora 12-13 se merge acasa la mireasa (60-90 minute per total), dupa care se merge la sedinta foto (30 minute), biserica (slujba 45 minute, plus sedinta foto inca 20 minute) si la restaurant (unde fotograful si cameramanul merg inainte de invitati, adica de pe la ora 18.00). Ajunge inapoi acasa dupa ora 5 dimineata. Concluzia? Intre ora 8-10 si ora 5 dimineata a doua zi este la dispozitia ta. Cate ore sunt?
Sigur, in sistemul expus de tine (jumatate de ora la biserica, si fara cununie civila si sedinte foto, doar la restaurant) probabil ca va iesi o jumatate de nunta imortalizata. Dar din cate slujbe am vazut eu nu dureaza jumatate de ora, ci dureaza intre 45 minute si o ora. Daca asa vrei sa ai nunta, exact oamenii care lucreaza in sistemul expus de tine asigura serviciile fix de calitatea pe care o ceri, si fara "finisaje" prea multe. Nu jigni insa oamenii care isi fac treaba bine.

Daca se face treaba buna atunci se merita tot efortul si toti banii; mai ales ca o treaba buna se face atunci cand ai si un echipament pe masura (si asta este o investitie): camera profesionista, pupitru de montaj ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Feb 2006, 13:33 
Diva

Citat:
eu sunt de acord sa ii dam cameramanului/fotografului de mancare pt ca e si el om si nu poate sta atat timp nemancat, daca treaba lui este sa stea dupa tine si sa filmeze, asta nu inseamna ca atunci cand toti ceilalti mananca el sa se uite la invitati sau mai rau sa-si scoata un mic pachetel de acasa si sa manance si el.:x
e greu sa filmezi, cred eu, pt ca mie dupa jum de ora cu o camera mica imi tremura mana, dar daca as avea o camera putin mai mare si ar trebui sa o tin toata noaptea...:-`

gaby

Normal ca toata lumea va da un tacam acolo pentru cameraman, pt fotograf, pt. lautari...etc... Ca nu e nimeni atat de absurd incat sa nu dea...Eu spuneam, ca...uneori (anumite persoane ) au prea multe pretentii...(masa...onorariu..etc....si in final nici treaba nu e buna). Nu m-am referit la niciunul dintre furnizorii de pe acest site(nu am avut de a face cu niciunul din ei ca sa-mi permit sa-i ridic in slavi sau sa-i critic ):-`:,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2006, 23:25 
Diva

Am vazut azi la Expomariage un stand numai cu albume pentru pozele de la nunta, cele mai frumoase albume pe care le-am vazut vreodata dar aveau si cele mai mari preturi; intre 1 - 6 milioane. :huh:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2006, 02:00 
Diva

Citat:
Am vazut azi la Expomariage un stand numai cu albume pentru pozele de la nunta, cele mai frumoase albume pe care le-am vazut vreodata dar aveau si cele mai mari preturi; intre 1 - 6 milioane. :huh:

pretul se referea la ce? doar la album? cum erau?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2006, 02:14 
Diva

Citat:
pretul se referea la ce? doar la album? cum erau?

Da, erau doar pentru album in sine si erau tare frumoase; coperta din piele, paginile aveau chenare din paspartu iar locul acela gol (unde se pune poza) avea diferite forme: oval, patrat, dreptunghiular, rotund ... sunt deosebite dar si costul este pe masura. Unele erau din lac, altele aveau coperta din imitatie de piele de crocodil ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2006, 13:58 
Diva

Citat:
Gresiti un pic: preturile ajungeau pana la 900 EURO (cel mare cu fotografii de pe raftul din spate) si plecau de mai sus (200 EURO cele pe care le prezenta, celelalte mai ieftine erau cele obisnuite, de pe rafturi...).

multumim foarte mult pentru informatii...

..e al patrulea an...au reusit sa "vanda" ?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2006, 13:57 
Diva

Citat:

multumim foarte mult pentru informatii...

..e al patrulea an...au reusit sa "vanda" ?

Numai fitze...poate Columbeanu si cu gagicutza lui ...o sa apeleze la serviciile lor. :p:D:p:D:p:devil:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]