Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 12:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Luna de miere...vol.III
MesajScris: 03 Iul 2007, 01:57 
Diva

Citat:
Fara iubitelul meu!?? el la munca si eu in vacanta!? una din prietenele mele cele mai bune ma tot tenteaza cu asa o vacanta! :wacko: dar astept pana la iarna, cand vine acasa, si poate atunci fugim si noi pe undeva!:love:

da unde e plecat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2007, 13:58 
Veteran

Citat:
Noi vrem sa mergem in luna de miere la Barcelona ptr ca mare avem si la parintii mei in constanta deci vrem spania un oras sa petrecem sa vizitam si in plus este costa brava o statiune de-a lor la 2 km de barcelona

super alegere!:wok::wok::wok:
casa de piatra !
si distractie faina in barcelona!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2007, 14:37 
Veteran

Citat:
Noi vrem sa mergem in luna de miere la Barcelona ptr ca mare avem si la parintii mei in constanta deci vrem spania un oras sa petrecem sa vizitam si in plus este costa brava o statiune de-a lor la 2 km de barcelona

e cea mai buna alegere posibila!!!!
noi deja am fost si nu mai putem merge in luna de miere, pt ca am convenit sa mergem mereu in alta parte...dar pana acum e cel mai frumos loc pe care l-am vazut...multe obiective turistice, plaja, mancare buna, viata de zi si de noapte...tot ce vrei..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2007, 15:02 
Senior

noi plecam cel mai probabil la 2 sapt dupa nunta pe 17 sept in vizita la nasii nostri in roma, am mai fost ne-a placut... si o sa stam 11 zile ca si data trecuta. atata tot ca o sa mergem vreo 3 zile la mare numai noi 2, la mare in italia :neyes: in rest shopppppinnnnngggg :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2007, 15:10 
Diva

Citat:
noi plecam cel mai probabil la 2 sapt dupa nunta pe 17 sept in vizita la nasii nostri in roma, am mai fost ne-a placut... si o sa stam 11 zile ca si data trecuta. atata tot ca o sa mergem vreo 3 zile la mare numai noi 2, la mare in italia :neyes: in rest shopppppinnnnngggg :-`

eu urasc shopping-ul...tot ce vreau eu sa fac in "luna" de miere este sa merg la plaja, sa ma balacesc, sa ma plimb, sa vizitez diverse locuri...sa ma relaxez...fara shopping...asta e stres pt mine:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2007, 15:13 
Senior

si eu il urasc in tara ca sunt toate scumpe dar acolo nimik nu-mi pare imposibil poate si ca merg cu bani pregatiti pentru asa ceva. am stabilit ca de 2 ori pe an sa mergem la shopping in italia :love: si de aici abia imi mai iau cate ceva. acum abia astept sa prin reducerile si colectiile de toamna-iarna (mai putin iarna pt ca nu pot compara iarna noastra cu a lor):~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2007, 15:34 
Diva

Citat:
si eu il urasc in tara ca sunt toate scumpe dar acolo nimik nu-mi pare imposibil poate si ca merg cu bani pregatiti pentru asa ceva. am stabilit ca de 2 ori pe an sa mergem la shopping in italia :love: si de aici abia imi mai iau cate ceva. acum abia astept sa prin reducerile si colectiile de toamna-iarna (mai putin iarna pt ca nu pot compara iarna noastra cu a lor):~*

pt mine ar fi stres si aici si in alta tara...nu imi place sa colind magazinele, sa intru in fiecare, sa probez, sa caut...eu as vrea sa intru in 1 maxim 3 magazine si sa gasesc tot ce imi trebuie din prima:nwink:
nu am deloc rabdare si dc nu imi gasesc ce vreau si ce sa ma incapa si probez mai mult de 3 piese deja ma razgandesc si daca nu am pe nimeni langa mine sa ma faca sa mai vizitez si alte locuri fug acasa:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2007, 16:21 
Veteran

si eu sunt de parere ca luna de miere nu e pt shopping...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Aug 2007, 02:23 
Diva

Citat:
noi am vrut initial undeva la soare.. dar cum nunta e in noiembrie e ceva mai greu (e chiar prima saptamina din afara sezonului ...:nscmoll:) .. asa ca acum m-am cam resemnat...si cum decisesem grecia.. cred ca o sa facem athena..

am auzit totusi ca in Teneriffe se mai poate prinde plaja si in noiembrie.. voi ce stiti ?

acolo mergem si noi....in tenerife e primavara vesnica.e cam aceeasi temperatura to anul.asa ca puteti merge linistiti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2007, 18:48 
Diva

Citat:

acolo mergem si noi....in tenerife e primavara vesnica.e cam aceeasi temperatura to anul.asa ca puteti merge linistiti.

noi ne gandim sa mergem in grecia in thassos. ce stiti de aceasta insula?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2007, 20:14 
Diva

Citat:

noi ne gandim sa mergem in grecia in thassos. ce stiti de aceasta insula?

noua ne-a placut foarte mult :D... am fost anul trecut, in luna de miere, in limenas si a fost super! si ma mai duc :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2007, 22:43 
Nou Venit

Citat:
azi am rezervat biletele de avion si cazarea pt luna (saptamina) de miere la Paris si sint asa de fericita!

buna te rog zi-mi si mie te rog cat te-a costat o sapt in franta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2007, 03:14 
Diva

noua ne-a placut foarte mult :D... am fost anul trecut, in luna de miere, in limenas si a fost super! si ma mai duc :D

la ce hotel ati stat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Aug 2007, 16:42 
Diva

Citat:

la ce hotel ati stat?

nu mai stiu exact, parca era ceva cu "p" :blink:... sau "s"? :unsure: (?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Aug 2007, 00:03 
Diva

Citat:

nu mai stiu exact, parca era ceva cu "p" :blink:... sau "s"? :unsure: (?)

aha...ok:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Aug 2007, 00:16 
Diva

Citat:

aha...ok:nwink:

ok ce?:nlol::nlol::nlol:cauti tot ce incepe cu p sau s si dai cu banul care este?:nlol::nlol::-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Aug 2007, 00:55 
Diva

Citat:

ok ce?:nlol::nlol::nlol:cauti tot ce incepe cu p sau s si dai cu banul care este?:nlol::nlol::-`

binenteles ca nu:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2007, 18:17 
Senior

Si Turcia e o destinatie superba pt luna d miere si e mai ieftin decat in alte tari. Turcii sunt ft primitori si stiu sa faca turism. D greci stiu ca sunt zcarciti si nu ft ospitalieri. Deci dc tineti ft mult si d cum veti fii tratat eu recomand Turcia.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]