Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 17:36

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 101 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Diete!
MesajScris: 07 Feb 2006, 02:34 
Veteran

Mai fetelor!Voi ati auzit toate de regimurile si dietele pt slabit....dar de regim de ingrasare ati luat la cunostinta?Sunt regimuri care,la fel ca cele pt slabit,functioneaza lent,sa nu te ingrasi brusc si sa te dereglezi.Nu te ingrasi doar mancand in prostie...asa te dereglezi doar si pui pe unde nici cu gandul nu gandeai ca veu pune!:huh:
Cel mai bine ar fi sa se tina un regim de ingrasat special,recomandat in cel mai bun caz de un dietetician.
Oricum,bafta ambelor tabere(si mie)%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 19:58 
Diva

Citat:
Mai fetelor!Voi ati auzit toate de regimurile si dietele pt slabit....dar de regim de ingrasare ati luat la cunostinta?Sunt regimuri care,la fel ca cele pt slabit,functioneaza lent,sa nu te ingrasi brusc si sa te dereglezi.Nu te ingrasi doar mancand in prostie...asa te dereglezi doar si pui pe unde nici cu gandul nu gandeai ca veu pune!:huh:
Cel mai bine ar fi sa se tina un regim de ingrasat special,recomandat in cel mai bun caz de un dietetician.
Oricum,bafta ambelor tabere(si mie)%%-

am gasit eu un regim ....in 2 saptamani am pus 2 kg :):):):) seara (la cina ...cam pe la ora 7 -8 ) spaghete cu sos ...pepsi...si ceva de cronto ...apoi nani pana a doua zi...sa te tii sunculitze! P-arca m-am mai implinit si eu ..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Feb 2006, 16:32 
Diva

Citat:
am gasit eu un regim ....in 2 saptamani am pus 2 kg :):):):) seara (la cina ...cam pe la ora 7 -8 ) spaghete cu sos ...pepsi...si ceva de cronto ...apoi nani pana a doua zi...sa te tii sunculitze! P-arca m-am mai implinit si eu ..

Ai ajuns la o greutate normala sau ai pus si ceva in plus? Si chiar ai vrut sa faci sunculite??? :o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 00:50 
Veteran

Citat:

Bine,tu!Bravo!Sa ia aminte toate fetele "puse la ingrasat":huh:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 19:37 
Diva

Am revenit cu RETEA DE SLABIT :

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 19:48 
Diva

Citat:

Multumim! :love:

Pentru putin....sper sa dea rezultate si la voi!:heart::love::heart::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 21:04 
Diva

Eu nu am reusit niciodata sa tin un regim intreg ... numai facand sport am reusit sa slabesc si sa mananc normal in acelasi timp. Este adevarat si ca nu mi-am dorit musai sa slabesc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2006, 00:41 
Admin Ghidul Miresei

Super tare regimul asta de 15 zile! SINGURUL pe care am reusit sa-l tin in viata mea. E genial, pentru ca nu te infometezi deloc, manaci pe saturate si-i dai organismului TOT ce are nevoie....adica nu-ti faci rau singura!

Este gustos totul, si exceptand faptul ca in zielel cu carne ai ucide pentru un mar...iar cand ai fructe ai vrea peste, etc (stit cum e , tot timpul vrei ce nu ai), in rest sa stiti ca functioneaza exact asa cum trebuie! Nu slabesti 10 kg in 2 sapt, evident...dar nici nu trebuie si nu e indicat sa slabesti asa rapid, ca pui instant la loc. Dar vreo 4-5 kg tot dau jos in 2 saptamani, si culmea! Mancarea chiar e mai buna si mai organizata si mai MULTA decat eu (una) mananc in mod normal!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2006, 00:57 
Junior

Citat:

Super tare regimul asta de 15 zile! SINGURUL pe care am reusit sa-l tin in viata mea. E genial, pentru ca nu te infometezi deloc, manaci pe saturate si-i dai organismului TOT ce are nevoie....adica nu-ti faci rau singura!

Este gustos totul, si exceptand faptul ca in zielel cu carne ai ucide pentru un mar...iar cand ai fructe ai vrea peste, etc (stit cum e , tot timpul vrei ce nu ai), in rest sa stiti ca functioneaza exact asa cum trebuie! Nu slabesti 10 kg in 2 sapt, evident...dar nici nu trebuie si nu e indicat sa slabesti asa rapid, ca pui instant la loc. Dar vreo 4-5 kg tot dau jos in 2 saptamani, si culmea! Mancarea chiar e mai buna si mai organizata si mai MULTA decat eu (una) mananc in mod normal!

15 zile? nu sunt 13? sper sa reusesc sa tin si eu macar o saptamana. 4-5 kg vreu sa slabesc... atat si as fi multumita...succes tuturor... %%- %%- %%- si mie...:back:%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2006, 03:48 
Veteran

Citat:

15 zile? nu sunt 13? sper sa reusesc sa tin si eu macar o saptamana. 4-5 kg vreu sa slabesc... atat si as fi multumita...succes tuturor... %%- %%- %%- si mie...:back:%%-

e regimu disociat,nu?un regim care slabeste dar cam greut..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2006, 12:30 
Diva

succes cu dieta!!!

%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 03:07 
Diva

http://www.idieta.ro/ cred ca poate ajuta ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 16:15 
Veteran

am auzit si eu de regimul propus de Gina este pt schimbarea metabolismului si il urmeaza si soacra mea ....spune ca e bun ca da rezultate si ca nu ii este foame.
despre mine am 1.70 si 50 KG sincer vreau sa mai pun ceva pe mine doar putin asa si mananc seara la 18 foare consistent si pe parcursul zilei si nu se vede deci metabolismul bata-l vina...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 101 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]