Citat:
pai... as vrea sa stiu cam multe...
eu nici nu stiu TOT ce trebuie pt nunta... ziceti-mi unde gasesc rochii si accesorii frumoase, verighete... vine iubi meu saptamana viitoare si vreau sa-l duc pe la magazine...
vreau ca rochita mea sa fie bleu. ati vazut asa ceva prin suceava? daca nu ... trebuie sa mi-o fac la comanda... (nu ma prea incanta ideea)
alte inttrebari:
- unde ati facut invitatiile?
- marturiile sunt obligatorii?
am sa revin cu intrebari... sunt o multime de ?????? in capul meu... deja am intrat in criza de timp si... MA INGRAS din cauza stresului.
merci si... pupici
in primul rand trebuie sa fii calma, sa iei fiecare lucru pe rand sa nu te aglomerezi si sa te apuce stresul nu am aia nu am facut aia mai am de facut aia, aia, aia...
rochii frumoase si f ieftine in bazar...acolo ai toate accesoriile: ciorapi, coronite, voal, manusi, flori pt invitati etc.
magazine cu rochii in bucovina, in piatra neamt
verighete eu mi le-am luat de la cineva...am facut comanda si mi le-a adus din turcia...mag cu verighete gasesti vreo 4 in zona centru pe langa casa de cultura...sab....stil b...
rochita bleu am vazut si in bazar
invitatiile le-am facut comanda pe net...sunt magazine prin bucovina cu inv, la firmele de decoratiuni
marturiile nu sunt obligatorii depinde de fiecare...eu nu fac...la toate nuntile la care am fost anul trecut si anul asta nu am primit asa ceva
spor la pregatiri! fii calma...mai este timp