Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 09:57

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 256 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa
MesajScris: 07 Feb 2006, 16:04 
Diva

Citat:
Are cineva idee de un atelier de croitorie in Bucuresti care face rochii reusite si foarte reusite? Rochitele care imi plac mie sunt asa scumpe, si desi nu prea imi place ideea de croitorie, si de inchiriat nici atat, la preturile celor care imi plac...:( s-ar putea sa ma conving sa apelez si la asa ceva! Ca sa intelegeti, mi-au placut modele de la Demetrios, Pronovias....:~*, dar sincer, nici nu imi permit si parca nu as da atatia bani pentru o rochie! Cred ca bugetul de rochie nu va fi mai mare de 15-16 milioane! Ce sa fac :rolleyes:?

Incearca aici pe site ...ca am citit ca e o croitoreasa..habar n-am ce poate sa faca...dar e un inceput...are si niste poze puse la sectiunea "furnizori" ...cam nasoale rochiile...dar tind sa cred ca sunt asa din cauza modelului ales :p:p

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Rochia de mireasa visata....
MesajScris: 07 Feb 2006, 17:31 
Diva

Citat:
Parerea mea e ca e cam riscant sa mergi la o croitoreasa pe care nu o stii sau nu cunosti pe nimeni pentru care sa fi lucrat.
Incearca printre cunostinte, poate stie cineva o croitoreasa priceputa.:wok:

Iti dai seama ca toate croitoresele din tara asta ....nu vor fi in stare toata viata lor sa faca o rochie de genul celor postate la galerie...care sunt de o frumusete incontestabila....aproape ireala....:lol::lol: Sunt adorabile..si iti vine sa-ti smulgi parul din cap cand te gandesti ca la noi nu ai nici o sansa,...infima....sa gasesti asa ceva. Nici nu ma mai gandesc la pretul astronomic pe care il implica.:\:\:\:(:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa visata....
MesajScris: 07 Feb 2006, 21:17 
Diva

Citat:

Dragele mele.... o rochie de la Demetrios costa aici min. 35 mil. Eu am pus ochii pe o rochie care costa 50 mil...dar am vorbit in SUA, la un magazin din NY si pretul de acolo este....700 USD...nu se plateste vama si nici alte taxe...Deci...daca aveti pe cineva in SUA...apelati cu incredere...merita banii. Eu nu am cumparat inca rochia dar am o colega care deja ma roaga sa i-o vand....deci cred ca-mi voi scoate si investitia....Nu am de gand sa o pastrez deoarece ocupa mult loc si ex. riscul sa se ingalbeneasca.

Si eu voiam sa vand rochia dupa nunta ....dar iubitelul e de alta parere O:):~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 21:26 
Diva

Citat:

Sper sa-ti foloseasca mai tarziu..

Ca ce??
Carpa de praf??:x:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 21:28 
Diva

Citat:

Sper sa-ti foloseasca mai tarziu..

eu am de gand sa o imbrac la aniversarea de 10 ani a casniciei...daca ma mai incape, normal :)....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 21:29 
Diva

Citat:

Ma gandeam ca vrea sa o pastrezi pentru nunta de argint sau pentru viitoarele fiice...

Aaa... nu ...nu cred. Si fiice sper sa nu am :~*:~*:~* Scuze...dar nu imi surade ideea..mai bine 5 baieti decat o fiica. :~*:~*:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 21:39 
Diva

Citat:

Nici eu nu prea cred ca ai de ce sa o pastrezi. Doar daca iti place asa mult incat nu te poti desparti de ea. Stii, cum probabil mai toti facem cu unele jucarii, obiecte din copilarie :flowers: ! Insa altfel, sincer, nu cred ca ai de ce, pentru ca in afara de momentele in care faci curat, si constati ca ocupa loc, nu cred ca o vei folosi. Daca vrei sa-ti amintesti de nunta vei avea fotografii, DVD-uri...! Si gandeste-te cum evolueaza totul, in timp! Cum ni se par noua chefurile, nuntile si vestimentatia parintilor nostrii! Nu cred ca ti-ar mai folosi, decat daca, asa cum spuneam, vei tine enorm la ea, si nu ai putea sa o dai altcuiva!

Ai pus punctul pe i:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Feb 2006, 13:45 
Diva

Citat:

Dar costumatie pentru cununia civila....aveti idei? Ati gasit ceva care sa va placa?

Sincer...:~*:~*:~* nici nu am cautat .... nu acord asa mare importanta acestei tinute...rochia de mireasa trebuie sa-i dea gata.:ok: Cred ca voi alege fie un compleu finutz...in culori de sezon ( la mine e in august ) fie o rochitza ( nu de seara ....ceva rafinat si vaporos ). :-*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 256 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]