Citat:
Buna Vicky,
Ti-am trimis un mesaj cu mult mai detalii, care sper sa iti fie de ajutor in viitoarele pregatiri pentru nunta.
Te sfatuiesc sa ai toata increderea in sotia patronului pentru ca isi da toata silinta si este deschisa la orice preferinta.
In privinta schimbarii meniului, adica a sarmalelor cu cordon blue cred ca cel mai bine ar fi sa te interesezi printre cei care vor veni la nunta, pentru ca ei sunt cei care vor beneficia de aceasta schimbare. Personal sunt de acord si cu cordon blue desi prefer sarmalele.
Pentru tort am ales un model de aici de site, am printat poza si am dus-o drept model iar ei si-au dat silinta sa arate cat mai mult cu cel din poza. Desi nu l-am vazut nici un moment pana la momentului lui in timpul nuntii, adica 4-5 dimineata, nu regretam nici o secunda ca am ales sa ii lasam pe ei sa il faca.
A aratat foarte bine si a fost foarte delicios ... ever.
Si inca ceva ... noua ni l-au facut la o cofetarie din Bucuresti, de pe langa Obor.
Acum probabil ca lucreaza direct in Bz pentru ca este mult mai simplu de transportat.
Sper sa luati si voi cele mai bune decizii!
Buna tuturor mireselor din Buzau.

Multumesc Gabriela :flower: Gabriela, poti sa-mi mai spui cati invitati ai avut la nunta...si daca sala a fost suficient de incapatoare si pt dans?Am vazut in pozele tale ca ati avut si un aparat pt balonase de sapun

M-ar interesa si pe mine. A fost din partea firmei de decoratiuni?
Stie cineva de unde se poate inchiria perdea de lumini?
Inca ceva...pt tort ne-au zis acum cateva zile ca au ei laborator propriu si ca il vor face ei...in functie de ce dorim noi...nu stiu ce sa zic...nu prea am incredere la faza asta...dupa parerea mea un tort are cele mai multe sanse sa iasa ok facut de o cofetarie cu experienta...nu de un laborator al unui restaurant...pentru ca nu torturile sunt obiectul lor de activ. in general.

Mai vedem cu asta...Citeam in mail-urile tale de mai demult ca intentionai sa pui lumanari pe langa piscina. De ce nu s-a m concretizat planul asta?
Spor la pregatiri tuturor. Vi se pare ca ma "agit" prea devreme?!

Eu mai am un an pana la nunta...voi cu cat timp inainte ati inceput sa va agitati? Va pup.