Ultima vizită a fost: Acum este 07 Iul 2025, 23:56

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: 07 Iul 2007, 19:38 
Diva

Citat:

pe 15 sept la vama veche

:napplause:
am inteles ca e frumos acolo:napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2007, 14:06 
Diva

Citat:

mie imi place fff mult si nici nu voi vea o nunta ffff mare..samb am fost sa vad cum decoreaza si mi-a placut la nebunie si mesele erau pregatite pt 150 pers
io nu voi avea mai mult de 100, deci va fi mai liber..dar e foarte frumos locul...

f bine ca iti place...si mie mi-a placut rest f mult si as fi facut nunta in orice data numai sa fie la rest asta...localul e f spatios la noi incap 400 pers, dar va fi mai lejer si la noi pt ca nu vom avea multi invitati...estimam 100-150 maxim...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2007, 14:50 
Diva

fetelor, cum mai merg lucrurile? ce ati mai facut?
eu de sapt ce vine ma apuc mai serios ca scap de stresul cu lucrarea de disertatie. peste 2 zile primesc si verighetele...sper sa fie frumoase:njump: si marti ar trebui sa imi ajunga si invitatiile:njump:
va pup! spor la pregatiri!:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2007, 14:37 
Senior

eu una nu am mai facut aproape nimic deoarece astept sa vina sotul din strainatate dar de saptamana viitoare ne apucam serios de ce mai avem de facut.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2007, 18:56 
Diva

Citat:
eu una nu am mai facut aproape nimic deoarece astept sa vina sotul din strainatate dar de saptamana viitoare ne apucam serios de ce mai avem de facut.

gata fetelor! am terminat si cu masterul...azi am avut prezentarea si a trecut cu bine. de sapt viitoare ne apucam de pregatiri, mai intens...sper:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2007, 20:01 
Diva

Citat:
nici io nu am facut mai nimic zilele astea..sper ca sapt viitoare sa ajung sa fac invitatiile si sa iau verighetele...in rest, las pt luna aug..atunci voi da comanda la rochita si vom cumpara si costumul mirelui...in momentu asta nici nu mai stiu ce trebuie sa fac ca deja au inceput emotiile ca mai am doar 2 luni....:wacko:

si la mine incep emotiile(X) mai ales ca mai avem multisoare de facut...chestii marunte, dar multe(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Iul 2007, 16:39 
Diva

Citat:

si la mine incep emotiile(X) mai ales ca mai avem multisoare de facut...chestii marunte, dar multe(X)

mi-am luat ieri verighetele...mi le-a adus un prieten din afara si sunt frumoase...sunt asa fericita!:njump::njump: imi plac muuult!:njump:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Suceava-fotograf
MesajScris: 17 Iul 2007, 16:40 
Diva

Fetelor...va rog sa imi recomandati si mie un fotograf...dati un pm cu nume nr de tel dc aveti..va rog mult:npray::npray::npray:
nu gasesc fotograf si incep sa fiu stresata(X)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: saluti
MesajScris: 18 Iul 2007, 21:07 
Nou Venit

saluti dragi miresici. eu sunt din suceava dar fac nunta la bacau, acolo unde este iubitul meu. as vrea sa profit de perioada de vara in care sunt acasa si sa vad ce se poate cumpara/comanda de pe aici. astept sfaturi, idei, orice din experienta voastra.
astept raspuns.
merci... pupici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2007, 04:08 
Diva

Citat:
saluti dragi miresici. eu sunt din suceava dar fac nunta la bacau, acolo unde este iubitul meu. as vrea sa profit de perioada de vara in care sunt acasa si sa vad ce se poate cumpara/comanda de pe aici. astept sfaturi, idei, orice din experienta voastra.
astept raspuns.
merci... pupici

zii ce anume te intereseaza, ca asa sunt muuuuulte de povestit...nici noi nu le mai tinem minte...dci ce te intereseaza intreaba si noi rasp...spor la pregatiri si vacanta frumoasa!:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2007, 17:52 
Diva

Citat:
nush d e ce, dar mi se pare ca te cunosc roxana sau pe prietenu tau..pe unde stati?prin ge?

da amandoi stam in ge...eu deasupra rest deluxe iar el aproape de cartodrom...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2007, 11:18 
Nou Venit

Citat:

zii ce anume te intereseaza, ca asa sunt muuuuulte de povestit...nici noi nu le mai tinem minte...dci ce te intereseaza intreaba si noi rasp...spor la pregatiri si vacanta frumoasa!:ok:

pai... as vrea sa stiu cam multe...
eu nici nu stiu TOT ce trebuie pt nunta... ziceti-mi unde gasesc rochii si accesorii frumoase, verighete... vine iubi meu saptamana viitoare si vreau sa-l duc pe la magazine...
vreau ca rochita mea sa fie bleu. ati vazut asa ceva prin suceava? daca nu ... trebuie sa mi-o fac la comanda... (nu ma prea incanta ideea)
alte inttrebari:
- unde ati facut invitatiile?
- marturiile sunt obligatorii?

am sa revin cu intrebari... sunt o multime de ?????? in capul meu... deja am intrat in criza de timp si... MA INGRAS din cauza stresului.
merci si... pupici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2007, 12:17 
Diva

Citat:

pai... as vrea sa stiu cam multe...
eu nici nu stiu TOT ce trebuie pt nunta... ziceti-mi unde gasesc rochii si accesorii frumoase, verighete... vine iubi meu saptamana viitoare si vreau sa-l duc pe la magazine...
vreau ca rochita mea sa fie bleu. ati vazut asa ceva prin suceava? daca nu ... trebuie sa mi-o fac la comanda... (nu ma prea incanta ideea)
alte inttrebari:
- unde ati facut invitatiile?
- marturiile sunt obligatorii?

am sa revin cu intrebari... sunt o multime de ?????? in capul meu... deja am intrat in criza de timp si... MA INGRAS din cauza stresului.
merci si... pupici

in primul rand trebuie sa fii calma, sa iei fiecare lucru pe rand sa nu te aglomerezi si sa te apuce stresul nu am aia nu am facut aia mai am de facut aia, aia, aia...

rochii frumoase si f ieftine in bazar...acolo ai toate accesoriile: ciorapi, coronite, voal, manusi, flori pt invitati etc.
magazine cu rochii in bucovina, in piatra neamt
verighete eu mi le-am luat de la cineva...am facut comanda si mi le-a adus din turcia...mag cu verighete gasesti vreo 4 in zona centru pe langa casa de cultura...sab....stil b...
rochita bleu am vazut si in bazar
invitatiile le-am facut comanda pe net...sunt magazine prin bucovina cu inv, la firmele de decoratiuni
marturiile nu sunt obligatorii depinde de fiecare...eu nu fac...la toate nuntile la care am fost anul trecut si anul asta nu am primit asa ceva

spor la pregatiri! fii calma...mai este timp

%%-

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: multumesc
MesajScris: 21 Iul 2007, 01:28 
Nou Venit

multumesc dragi miresici.
voi merge saptamana asta in oras sa vad ce gasesc pe placul meu.
spor la pregatiri.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]