Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 00:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 162 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: restaurante
MesajScris: 03 Mai 2007, 20:38 
Diva

Eu as fi fericita daca imi rezista nuntasi pana la ora 5 dimineatza dar tzinand cont ca vin din timisoara(200km=3-4ore pe drum)nu cred ca o sa reziste asa mult(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2007, 21:50 
Diva

Citat:
da exact asa am sa fac poate nu chiar 4.30,poate mai bine ora 4.00,ca sa fiu sigura ca toti au timp sa mai manance un pic de tort si avem timp sa ne organizam frumos ca la ora 5 sa plecam acasa cu totii

e mult mai bine la 4 ca daca dai tortul la 4.30 invitatii vor trebui sa manance pe fuga si nu ii vei putea scote la 5 din restaurant mai ales daca nu si-au terminat tortul.
oricum momentul tortului dureaza ceva...artificii, cantat, taiat, servit si mancat si nu poti sa le zici oamenilor va rog sa mancati mai rpd ca trebuie sa plecati:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2007, 23:40 
Diva

Citat:
(X)(X)(X)(X)(X)doamne ce rad aici ca nebuna...normal ca nu pot sa le zic asa...o sa le zic asa daca nu ati terminat de mancat tortul va rog puneti felia de tort intr-un servetel si carati-va acasa ca nunta ii gata(X)(X)(X)(X)(X)sper doar sa fie bine si lumea sa inteleaga ca la ora 5 se termina nunta

:D:D:D
sigur va fi bine si va iesi bine, ai sa vezi!%%-:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mai 2007, 04:10 
Diva

Papusica78:
Citat:
Buna dragele mele.
Va rog daca puteti sa imi dai si mie ceva amanunte de o nunta organizata la restaurantul Izvorul Rece de pe strada Pache Protopopescu?
Imi place, l-am vizitat in weekend dar mi-as dori sa aflu mai multe de la cele dintre voi care ati participat sau poate chiar v-ati organizat acolo nunta.
Multumesc mult.
Pupicei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iun 2007, 18:54 
Diva

Citat:
multumesc:-*

Pregatita ca vad ca te apropii de termen?:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iun 2007, 00:44 
Diva

Citat:
da exact asa am sa fac poate nu chiar 4.30,poate mai bine ora 4.00,ca sa fiu sigura ca toti au timp sa mai manance un pic de tort si avem timp sa ne organizam frumos ca la ora 5 sa plecam acasa cu totii

... daca nu se mananca va ramane voua mai mult tort ;)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Herastrau
MesajScris: 18 Iun 2007, 19:06 
Junior

Fetele, n-am vazut informatii despre Restaurant Herastrau. Ma poate ajuta cineva? In principiu la un pret pe meniu ma refer. Ca altfel, stiu ca mancarea e foarte buna, servirea impecabila (chelnerii sumt intotdeauna prezenti, dar niciodata nu-i vezi, sunt ca spiridusii). Dar nu am informatii despre pretul meniului.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Herastrau
MesajScris: 26 Iun 2007, 17:43 
Senior

am tot citit mesajele, insa nu vad nimic despre restaurantele din galati.:blink: poate cineva sa ma ajute? suntem in cautare si vreau si eu cateva impresii.
multumesc:-*
Dana

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: triumf casa taraneasca-bucuresti
MesajScris: 28 Iun 2007, 11:50 
Nou Venit

a fost cineva la restaurant triumf casa taraneasca?mie mi se pare ca arata foarte bine...

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Cedez restaurant pe 8 septembrie
MesajScris: 12 Iul 2007, 13:32 
Diva

ruxamail_ruxamail
Citat:
Dragelor si dragilor,
Noi suntem nevoiti sa ne amanam nunta, astfel ca cedam rezervare la Trattoria Il Calcio Pipera in ziua de 8 septembrie 2007. Capacitate 140 de persoane, noi am semnat contract pentru 100. Sunt trei meniuri disponibile incepand cu 43 de euro (combinatie romanesc si italian) + un meniu de 6 euro care cuprinde toate bauturile racoritoare. Avansul nostru este de 15 mil. Are un ring de dans spatios, este un loc foarte curat si ingrijit iar mancarea este deja renumita. Servirea este ireprosabila si prompta. Daca vreti poze gasiti la ei pe site, chiar aici: http://www.trattoriailcalcio.ro/Files/Locatii.html.
Pentru mai multe detalii dati-mi un PM (dar aveti rabdare ca intru doar seara).
Merci,
Ruxamail

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Restaurant cu verdeata
MesajScris: 14 Iul 2007, 16:33 
Nou Venit

salutare,

mi-as dori ca restaurantul pt nunta sa aiba in jur un spatiu verde amplu si sa adaposteasca asa, cam 250 de persoane, asa ca pe lista am:

Snagov, Clubul Diplomatilor, si cam atat, ca nu mai stiu altele. V-as fi recunoscatoare pentru idei, reviewuri, preturi si alte alea:)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Cedez restaurant pe 8 septembrie
MesajScris: 24 Iul 2007, 21:34 
Nou Venit

vreau si eu sa ne facem nunta anul asta, pe 13 octombrie!!! m aputeti ajuta cumva???Vom avea cam 160 persoane.Va multumesc din suflet!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2007, 13:48 
Veteran

Citat:
vreau si eu sa ne facem nunta anul asta, pe 13 octombrie!!! m aputeti ajuta cumva???Vom avea cam 160 persoane.Va multumesc din suflet!

din pacate, dc n-ai gasit inca restaurant, sunt sanse mici. mai ales dc nu vrei sa te arunci la preturi de 5 stele.
vb cu cei de la restaurante sa te noteze si sa te sune dc renunta cineva.
o alta varianta: nu vreti sa faceti nunta duminica? sunt mai multe sanse sa gasesti ceva liber.
bafta multa%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2007, 19:20 
Nou Venit

meric mult... nu as vrea duminica, dar... ma mai gandesc... distractie placuta!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 162 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]