Ultima vizită a fost: Acum este 01 Iul 2025, 06:50

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 484 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 25  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Meniu
MesajScris: 06 Feb 2006, 18:29 
Diva

Citat:
noi im mare stim ce meniu avem dar mai trebuie sa stabilim mici detalii.
1.gustare rece:-rosie umpluta
-ardei cu pasta de brinza
-rulada de pui
-rulada de porc
-salam uscat(de sibiu)
-salata a la ruse(rulou cu sunca)
-masline
2.file de salau menier + cartofi natur
sau
snitel de porc sau pui + salata orientala
3.sarmale cu costita ardei iute si smintina
4.friptura de porc+pui sau porc+vita sau vita+pui si garnitura asortata (legume) si salata de vara sau de muraturi
5.cafea
6.chifle
Total 1000000 lei

:

La ce restaurant faci nunta?? E dragutz meniul :ok: Dar bauturile le aduci u de acasa?? Daca da....trebuie sa mai pui la total ....sa fie cam 1 500 000..B):glass:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 00:45 
Senior

Citat:

Nu stiam ca e o "moda culinara" ..:ermm: de parca nunta ar fi o palarie care uneori are perle, alteori pene, iar pe vremuri avea sarmale...."acum nu se mai poarta sarmalele ci strasurile " (X)(X):x

nu e vb ca nu se mai poarta dar nu le mananca toata lumea.eu cel putin nu mananc sarmale facute decat de mama.asa ca sa le pui sa fie la nr............

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Despre sarmale
MesajScris: 07 Feb 2006, 03:31 
Diva

Legat de discutia cu inclusul sau exclusul sarmalelor din lista de meniu, am facut in aceasta seara un sondaj de opinie printre prietenii nostri si toti ne-au spus ca vor categoric sarmale (pentru ca sunt mai satioase :food: ... si sa fie cu smantana :wok:).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 11:10 
Nou Venit

Citat:
:

La ce restaurant faci nunta?? E dragutz meniul :ok: Dar bauturile le aduci u de acasa?? Daca da....trebuie sa mai pui la total ....sa fie cam 1 500 000..B):glass:

nunta va fi in poiana brasov la EUROHOTEL fostul hotel Soimul(***)
Pe linga meniu vai aduce barul care va contine:-0.75l vin alb/persoana
-2 cutii de bere (inca nu stiu exact care firma)
-sampanie la intrare
-aperitiv:tuica sau garone
-3l apa minerala/persoana
-1l de suc(cola fanta)/persoana
si pe linga astea va mai fi aranjata o masa cu citeva sticle de visichi, vodtca, gin, cogniac, jinars(Zaraza)
sampanie si mai vad eu ce mai pun(daca se simte careva mult prea important sa aiba de unde sa bea!)
mai abuc prajituri si tort(nu stiu daca de ciocolata sau diplomat) si fursecuri si covrigei si alte rontaieli
:p

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Despre sarmale
MesajScris: 07 Feb 2006, 12:06 
Veteran

Citat:
Legat de discutia cu inclusul sau exclusul sarmalelor din lista de meniu, am facut in aceasta seara un sondaj de opinie printre prietenii nostri si toti ne-au spus ca vor categoric sarmale (pentru ca sunt mai satioase :food: ... si sa fie cu smantana :wok:).

obsesia este foarte mare pe marginea acestui subiect..fiecare face ce vrea,oki?eu n-am sa am sarmale la nunta pt ca nu le vad rostul si am zis de ce-sa nu amestecam pomenile cu nuntile-..e PAREREA MEA..respect si parerile celorlalte..dar am dreptul la o opinie,da?asa ca nu va mai ambalati atata cu cele sarmale..;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 13:12 
Diva

Citat:
si am zis de ce-sa nu amestecam pomenile cu nuntile-..e PAREREA MEA..respect si parerile celorlalte....;)

asta e si ideea, sa respectam alegerea fiecaruia....dar tot nu inteleg de ce sunt sarmalele neaparat asociate cu pomenile ?!!!
sarmalele nu se mananca doar la pomana asa ca nu e deloc potrivita asocierea...noi mancam sarmale ori de cate ori ne dorim asta...si, oricum, sunt mai multi oameni care prefera sarmale la nunta decat cei care nu le doresc..:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 13:38 
Diva

Citat:
nunta va fi in poiana brasov la EUROHOTEL fostul hotel Soimul(***)
Pe linga meniu vai aduce barul care va contine:-0.75l vin alb/persoana
-2 cutii de bere (inca nu stiu exact care firma)
-sampanie la intrare
-aperitiv:tuica sau garone
-3l apa minerala/persoana
-1l de suc(cola fanta)/persoana
si pe linga astea va mai fi aranjata o masa cu citeva sticle de visichi, vodtca, gin, cogniac, jinars(Zaraza)
sampanie si mai vad eu ce mai pun(daca se simte careva mult prea important sa aiba de unde sa bea!)
mai abuc prajituri si tort(nu stiu daca de ciocolata sau diplomat) si fursecuri si covrigei si alte rontaieli
:p

Da....cam asa mai pun si eu ..fructe..saleuri...crontzo( alune, fistic,....bla bla..) plus bautura...sampanie, vin, whisky, cinzano, campari( ultimele doua pt. gagici :-*:-`), apa, suc, bere.( ca doar la mine va fi vara ...deci foarte cald..si nu ar trebui exagerat prea tare cu alcoolicele, cred eu)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 15:00 
Veteran

Citat:

asta e si ideea, sa respectam alegerea fiecaruia....dar tot nu inteleg de ce sunt sarmalele neaparat asociate cu pomenile ?!!!
sarmalele nu se mananca doar la pomana asa ca nu e deloc potrivita asocierea...noi mancam sarmale ori de cate ori ne dorim asta...si, oricum, sunt mai multi oameni care prefera sarmale la nunta decat cei care nu le doresc..:)

probabil la noapte voi visa numai sarmale..pt mine e un sub inchis..:.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: meniu
MesajScris: 09 Feb 2006, 14:02 
Diva

uffff....gata cu visele..:wacko::wacko::unsure: cine mai pune fructe pe masa...alaturi de crontonele ???(?) La ce fructe v-ati gandit...ca eu inca nu ma pot hotari...):(:\

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Meniu
MesajScris: 09 Feb 2006, 15:00 
Diva

Citat:
uffff....gata cu visele..:wacko::wacko::unsure: cine mai pune fructe pe masa...alaturi de crontonele ???(?) La ce fructe v-ati gandit...ca eu inca nu ma pot hotari...):(:\

mie mi-ar placea cirese si capsuni...pe bune...stiu ca nu e chiar obisnuit dar mi-ar placea...pacat ca nu am cum... nunta e in august...si ciresele si capsunii in mai, iunie...:mellow:
dar struguri sigur o sa am...si in rest...o sa vad...voi la ce v-ati gandit?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 15:04 
Diva

Citat:

mie mi-ar placea cirese si capsuni...pe bune...stiu ca nu e chiar obisnuit dar mi-ar placea...pacat ca nu am cum... nunta e in august...si ciresele si capsunii in mai, iunie...:mellow:
dar struguri sigur o sa am...si in rest...o sa vad...voi la ce v-ati gandit?

Eu ...ma tot gandesc ....banane, portocale, mandarine, minole, clementine, (X)(X)(X)(X), struguri (d-astia vreau sigur ...ca imi plac la nebunie) kiwi (sau nu.????? , (?):unsure: ca se murdaresc invitatii pe maini cand vine vb de curatat??) mere???, pere??? ...un carcotas imi sugera pepene :p:D:p:D :ermm: ( va dati seama acolo murdarie pe maini si botik ) ...........ohhhh ...trebuie sa ma hotarasc odata...:wacko::wacko::rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 15:58 
Veteran

Citat:

Eu ...ma tot gandesc ....banane, portocale, mandarine, minole, clementine, (X)(X)(X)(X), struguri (d-astia vreau sigur ...ca imi plac la nebunie) kiwi (sau nu.????? , (?):unsure: ca se murdaresc invitatii pe maini cand vine vb de curatat??) mere???, pere??? ...un carcotas imi sugera pepene :p:D:p:D :ermm: ( va dati seama acolo murdarie pe maini si botik ) ...........ohhhh ...trebuie sa ma hotarasc odata...:wacko::wacko::rolleyes:

Clasice-portocale,banane,struguri si mere..sa nu fie foarte zemoase..:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: meniul
MesajScris: 18 Feb 2006, 23:07 
Diva

Citat:
Mmmm. Cred ca nu a ajuns mesajul meu mai devreme. Referitor la fructe, iti spuneam ca nici nu m-am hotarat la toate, dar sigur vreau niste struguri dulci si un mar doua la fructiera, ca am invitati carora le plac feliile de mere in vin. Dar intr-adevar, e indicat sa nu fie zemoase si sa pateze tinutele invitatiilor, sa ai invitati nervosi care nu se mai ridica de la masa datorita petelor :p!

Mai nou vorbim despre prezenta sau absenta inghetatei de la desert ... Este binevenita sau nu???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2006, 02:02 
Diva

Citat:
Mai nou vorbim despre prezenta sau absenta inghetatei de la desert ... Este binevenita sau nu???

Opinia mea se stie...e DA !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2006, 02:51 
Diva

Citat:
Da si eu sunt pentru, dar deja m-am hotarat la un joffre cu diplomat, ar fi prea mult sa-i pun si inghetata:D Ar mai lipsi salata de fructe:wacko:

Si o crema de zahar ars ... ca sa fie tacamul complet.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 484 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 25  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]