Citat:
nici mie nu-mi place iarna, imi place primavara si-mi placea ploaia, dar acum am inceput s-o urasc...ma deprima cumplit. n-am avut niciodata senzatia ca vremea imi influenteaza starea dar acum inteleg de ce rata sinuciderilor e asa ridicata in tarile nordice:))
vineri vin acasa la mare...la soare...la fitze:-` mi-e dor de tot ce inseamna romania!
Te cred ca ti-e dor, dar e mai bine oriunde in alta parte. Aici lumea proasta si needucata se inmulteste pe zi ce trece...
La mare te calci pe picioare, muzica urla din sute de difuzoare-ca doar ai venit la plaja sa te relaxezi-, toparlani cu 3 clase pe ritmuri de manele si ingreunati de aur si ceasuri de firma dau navala pe plaja si lasa in urma gunoaie cat China, masini de colectie luate din "salarii", pipite la agatat, inghesuila, inghesuiala, servicii proaste, preturi exagerate, mizerie, ...adevarul ca are de ce sa-ti fie dor...
In alta ordine de idei, nu le inteleg pe cele care zic ca iubesc vara dar stau bine-merci la aer conditionat... Ori iubesti vara si, deci te adaptezi, ori dai drumu la aer si injuri caldura. mi se pare aiurea.
Mie imi plac primavara si toamna. chiar si iarna. Vara e ok doar la mare sau pe undeva in Europa unde caldura si poluarea nu sunt acute. In schimb la Bucuresti e de cosmar...stau cu aerul la 16 grade si ma rog sa nu am drumuri de facut fara masina...Nu inteleg, ce poate sa-ti placa la vara in bucuresti in conditiile astea?