Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 23:30

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 37  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: rochia mea
MesajScris: 01 Aug 2007, 01:39 
Diva

Citat:
Fetelor, mai am mai putin de 2 luni pana la nunta si nu gasesc rochie:mellow:
In Bucuresti....nu mai stiu ce sa fac. nu-mi plac deloc si alea care-mi plac costa peste 25 mil:ermm:
Am fost pe Lipscani, la Adeline, la Agnes Toma, nu mai stiu unde sa merg....
O sa ma marit in blugi:((

eu am mai putin timp ca tine si ink nu am intrat in panica...mai ai timp sa cauti si sigur vei gasi ceva frumos...eu plec in aug in cernauti si sper sa gasesc acolo, daca nu iau din suceava:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Aug 2007, 01:51 
Veteran

Nu stiu cum rezisti....am vazut cateva pe care le-as lua numai daca as mai avea 2 zile pana la nunta si nu as avea rochie. dar nu am gasit-o pe aia care sa fie rochia visurilor oricarei fete...
mai merg si maine, poate am mai mult succes.dar sunt efectiv deprimata. mai ales de vanzatoarele de la agens toma. efectiv, niste scarbe:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Aug 2007, 02:28 
Diva

Citat:
Nu stiu cum rezisti....am vazut cateva pe care le-as lua numai daca as mai avea 2 zile pana la nunta si nu as avea rochie. dar nu am gasit-o pe aia care sa fie rochia visurilor oricarei fete...
mai merg si maine, poate am mai mult succes.dar sunt efectiv deprimata. mai ales de vanzatoarele de la agens toma. efectiv, niste scarbe:ermm:

poate nu ai nimerit unde trebuie.eu mi-am cumparat rochia de la a toma, si s-au comportat impecabil.au fost f dragute.
si am intrat si in buc odata la agnes...sa imi cau bijuterii desi aveam bani la mine...si cred ca le-a scos pe toate.
poate pt ca eram imbracata la costum????si credeau ca voi cumpara?eu cred ca otul tine de modul in care pui problema.conteaza si atitudinea ta......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Aug 2007, 02:42 
Diva

Citat:

poate nu ai nimerit unde trebuie.eu mi-am cumparat rochia de la a toma, si s-au comportat impecabil.au fost f dragute.
si am intrat si in buc odata la agnes...sa imi cau bijuterii desi aveam bani la mine...si cred ca le-a scos pe toate.
poate pt ca eram imbracata la costum????si credeau ca voi cumpara?eu cred ca otul tine de modul in care pui problema.conteaza si atitudinea ta......

si eu cred ca tine de costumatie...o preietena de-a mea a fost la a&n si era imbracata sport blugi si un tricou si tipele de la casa au pus body-guard-ul "pe urmele ei". a zis ca s-a simtit ca ultimul om si a iesit de urgenta...de atunci nu a mai calcat in acel magazin...si avea bani la ea...putea sa ia orice dorea, dar na...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Aug 2007, 02:46 
Diva

Citat:

si eu cred ca tine de costumatie...o preietena de-a mea a fost la a&n si era imbracata sport blugi si un tricou si tipele de la casa au pus body-guard-ul "pe urmele ei". a zis ca s-a simtit ca ultimul om si a iesit de urgenta...de atunci nu a mai calcat in acel magazin...si avea bani la ea...putea sa ia orice dorea, dar na...

asa cred si eu.dar asta nu se intampla numai acolo.e cam peste tot...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Aug 2007, 02:48 
Diva

Citat:

asa cred si eu.dar asta nu se intampla numai acolo.e cam peste tot...

din pacate...am patit-o si eu...adik am trata un om dupa haina si de atunci nu mai fac asta:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Aug 2007, 17:54 
Diva

Citat:

din pacate...am patit-o si eu...adik am trata un om dupa haina si de atunci nu mai fac asta:nwink:

No acum m-ati socat cu chestia asta!!!!! O sa o pun in aplicare in sept cand vin in Rom...ma duc imbracata cu cele mai proaste haine care le pot gasi (oara haine din alea cu vopsea pe ele merg?) si ma duc la magazine din astea mai "selecte" sa vad ce zic? cum ii posibil asa ceva???? da mai traim pe vremea lui "Pretty woman"?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Aug 2007, 18:03 
Diva

Citat:

No acum m-ati socat cu chestia asta!!!!! O sa o pun in aplicare in sept cand vin in Rom...ma duc imbracata cu cele mai proaste haine care le pot gasi (oara haine din alea cu vopsea pe ele merg?) si ma duc la magazine din astea mai "selecte" sa vad ce zic? cum ii posibil asa ceva???? da mai traim pe vremea lui "Pretty woman"?

cam asa ceva...am auzit multe cazuri cu magazine de lux care procedeaza asa...dc te vad mai pricajit e de rau, dc vrei sa furi sau stiu si eu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Aug 2007, 18:05 
Diva

Citat:

de ce nu ne pui poze cu rochia ta?:neyes: am vazut pozele din austria. f frumoase. mai vreau:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Aug 2007, 18:07 
Diva

Citat:

cam asa ceva...am auzit multe cazuri cu magazine de lux care procedeaza asa...dc te vad mai pricajit e de rau, dc vrei sa furi sau stiu si eu...

pe mine ma enerveaza o alta chestie. ca in ro vanzatoarele inca se mai uita urat la tine dc nu cumperi dupa ce ai probat. nu pot intelege treaba asta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Aug 2007, 18:16 
Diva

Citat:

pe mine ma enerveaza o alta chestie. ca in ro vanzatoarele inca se mai uita urat la tine dc nu cumperi dupa ce ai probat. nu pot intelege treaba asta...

inca mai traiesc cu, conceptia ca ele fac un serviciu/favoare consumatorului ca le ofera produsele si nu invers...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Aug 2007, 20:14 
Diva

Citat:

mie nu mi-i s-a intamplat sincer.e drept ca nu prea probez daca nu cumpar, ca nu am nervi.dar pe mine daca ma enerveaza una eu nu mai intru in magazinul ala.....asta ar mai lipsi...sa ma enervez s pe ele.nu am destule pe cap.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Aug 2007, 20:16 
Diva

Citat:

de ce nu ne pui poze cu rochia ta?:neyes: am vazut pozele din austria. f frumoase. mai vreau:D

nu am poze cu rochita....nu am facut.si nici nu-mi fac inainte de nunta.dar intra pe www.agnestoma.ro, matrimoniale, best of..a 24-a rochita.nu stiu cum sa iti arat altfel.nu e chiar asa partea de sus......dar pastreaza idea.,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Aug 2007, 20:17 
Diva

Citat:

am mai pus vreo 3 poze.,...asteapta aprobare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Aug 2007, 23:22 
Diva

Citat:

am mai pus vreo 3 poze.,...asteapta aprobare

Cred ca tocmai a postat cineva la galerie la rochii de mirese o rochie care seamana mult cu cea de la agnes toma care ti-ai luat-o...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Aug 2007, 23:34 
Diva

Citat:

Cred ca tocmai a postat cineva la galerie la rochii de mirese o rochie care seamana mult cu cea de la agnes toma care ti-ai luat-o...

ma uit acum....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Aug 2007, 23:37 
Diva

Citat:

ma uit acum....

seamana, intr-adevar.......dar nu e ca a mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Aug 2007, 23:44 
Diva

Citat:

seamana, intr-adevar.......dar nu e ca a mea.

:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2007, 00:43 
Diva

Citat:

:)

intotdeauna ce e al tau e cel mai frumos,nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2007, 03:13 
Diva

Citat:

da asa este...mie una imi e si jena sa probez fara sa fiu sigura ca am sanse mari sa si cumpar ce prbez...pt ca am patit-o urat tare cu o vanzatoare...bine cu mai multe dar ale au fost subtile in sensul ca le vedeam doar pe fata ca nu sunt incantate ...dar una a fost jalnica:(

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 37  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]