Ultima vizită a fost: Acum este 30 Aug 2026, 17:21

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 277 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile??
MesajScris: 09 Feb 2006, 17:34 
Diva

anna , eu ma gandesc daca o sa gasesti restaurant tinand cont ca e totusi in mai. noi abia am gasit restaurant pt luna august si am mers din ianuarie de la jumatatea lunii. in bucuresti inca mai gasesti liber pt nunti?(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 17:49 
Diva

Citat:
Anna draga, te felicit ca iti poti permite o rochie de la Pronovias sau de la Demetrios! Eu visez la ele de cand le-am vazut, dar sincer nu imi permit, ptr ca cea mai ieftina am inteles ca e minim 1000 de euro, de inchiriat nu exista, asa ca ramane doar sa visez la ele, si sa caut ceva ce-mi place cu un pret mai pamantean :(! Si eu am sa merg la Sofitel, si iar am sa oftez pe langa ele :wacko:! Nici nu vreau sa ma gandesc cat costa modelele ce-mi plac! :(

liana,la fel si eu . doar sa oftam pe langa ele ,ca doar nu dau pe o rochie 1000 euro ce am innebunit(X). mi-e imi place mult rochita pe care mi-am ales-o eu. e frumusica nici nu costa mult. dar e ce am mi-a plcut mie pt nunta mea.va pup!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 18:00 
Diva

liana,la fel si eu . doar sa oftam pe langa ele ,ca doar nu dau pe o rochie 1000 euro ce am innebunit(X). mi-e imi place mult rochita pe care mi-am ales-o eu. e frumusica nici nu costa mult. dar e ce am mi-a plcut mie pt nunta mea.va pup!;)[/quot

Tipul bugetului dicteaza tipul nuntii.....acum sa fim serioase..daca dam o avere pe rochie..restul nuntii cu ce il mai facem?? (?)(?)Dar ma rog...cine are bani isi poate rezerva si sala de bal de Marriott, daca vrea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 18:58 
Diva

eu inca nu am apucat sa cumpar revista mireasa , maine cum apuc o cumpar si eu. nu stiu ce fel de rochii va doriti voi , stiu ca fiecare vrea sa fie o adevarata printesa in ziua aceea dar sa fim serioase acum doar nu v-ati cumpara o rochia de sute de euro nu? eu sunt mai modesta si rochia mea costa cam in jur de 6-7 milioane. si sunt sigura ca voi arata superb. ca si viitorul sot de altfel. va pup!numai bine!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 23:11 
Diva

Citat:
eu inca nu am apucat sa cumpar revista mireasa , maine cum apuc o cumpar si eu. nu stiu ce fel de rochii va doriti voi , stiu ca fiecare vrea sa fie o adevarata printesa in ziua aceea dar sa fim serioase acum doar nu v-ati cumpara o rochia de sute de euro nu? eu sunt mai modesta si rochia mea costa cam in jur de 6-7 milioane. si sunt sigura ca voi arata superb. ca si viitorul sot de altfel. va pup!numai bine!;)

salut...imi place mult atitudinea ta...si pana la urma asta conteaza...sa iti placa si sa te simti bine in rochia pe care ai ales-o.
daca tu crezi ca o sa fi suberba...atunci sa fi sigura ca asa o sa fie...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2006, 13:29 
Veteran

(X) eu cred ca sunt cea mai in urma...n-am decat restaurantul si biserica....ce ma fac??? si 26 august se apropie...
rochita..cred ca vine prin martie....verighete n-am inceput sa cautam...ma gandeam ca gasim la targuri ceva modele pe care sa ne axam...ca..de cumparat..no way..la ce preturi sunt.....pantofi, nexam....costume pt iubi...nexam....numai maine nu-i poimaine si suntem in ...:~* gol....
:rolleyes:
dupa Marriott tre' sa bagam tare, ca nu se mai poate :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2006, 12:59 
Diva

Citat:

Bravo...ai dreptate...am vazut ieri pe Lipscani o rochie de un milion (X)(X):ermm:..iti dai seama ce "piesa" era :D:D:p.... Eu o sa dau pe ea maxim 350 de euro....Pacat ca nu ma pot hotari..inca:\:huh:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 277 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]