Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 02:25

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 804 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - vol. IV
MesajScris: 03 Aug 2007, 12:48 
Diva

Citat:
Buna dimineata fetelor!!!! Va doresc un weekend placut!!!!! De azi se pare ca incepe sa se incalzeazca vremea iar :ndance::ndance::ndance:

buna dimineata! sa aveti un week-end placut...la maine deja a inceput week-end-ul si va fi unul mai prelungit...pana marti:nwink:
am maine nunta la roman, apoi merg prin bacau, pe la cheile bicazului si mai vedem noi...sper sa fie vreme buna, pt ca am auzit ca maine vor fi ploi in partea de nord a tarii:((
sper sa nu fie valabile pt ca prietena mea sa aiba o nunta frumoasa, fara ploi:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2007, 13:46 
Diva

buna dimineata :D
weekend placut va doresc si eu :ok:, dar pana atunci, spor la treaba :D... intai munca, dupa aceea distractia :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2007, 13:54 
Diva

Citat:
Buna dimineata!!!!!!!!!
Sa ai o petrecere frumoasa si distractie placuta pe unde mai mergeti...
Eu una maine lucrez :nbump: asa ca pentru cele ca mine spor la traba :nchat:.

multumesc! spor la treaba...eu voi lucra week-end-ul viitor:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2007, 13:55 
Diva

neata!!
eu tocmai vin dupa o tura de noapte,asak o sa am un weekend liber:njump::njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2007, 15:04 
Diva

Citat:

ti-e cam dor de casa.......

asa-i:D maine pe vremea asta o sa lancezesc pe un sezlong cu un frappe in mana:neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2007, 15:06 
Diva

Citat:

uneori,laura,nu vrei sa vezi unele lucruri...si..taci,desi esti constient si asta doar pt k nu vrei sa faci rau.preferi sa suferi,ksanusufereceilalti...dar exista si un pct terminus in asta,si vrei sa te eliberezi...sub haina asta de politist ai totusi si o inima,desi multi nu cred

nici eu nu prea inteleg schimbarea asta brusca...o relatie se construieste in timp, ceea ce simti tu acum e o dragoste adolescentina. cred:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2007, 15:10 
Diva

Citat:

nici eu nu prea inteleg schimbarea asta brusca...o relatie se construieste in timp, ceea ce simti tu acum e o dragoste adolescentina. cred:unsure:

Ai dreptate! si eu sunt de aceeasi parere si cred ca e ceva doar de moment!!!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2007, 15:34 
Diva

Citat:

daca nu e dragoste adolescentina, atunci tot ce a fost pana acum a fost o minciuna?! :blink: cum poti sa faci un copil (dorit, din cate am inteles) cu cineva, faci planuri de nunta si deodata stai, ca parca m-am indragostit de altul :blink:... iar atitudinea tatalui copilului este peste puterile mele de intelegere... eu as fi renuntat la nunta si la relatie daca partenerul meu ar fi facut faze din astea :(... cred ca as fi stat mereu cu "frica" ca poate iar i se pune pata pe careva si ma lasa cu ochii-n soare :((

hai ca am inceput sa bat campii :D... dar am niste rapoarte tampite de facut si nu stiu de unde sa incep... asa ca fac orice, doar pe alea nu (inca) :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2007, 17:59 
Diva

Citat:

asa-i:D maine pe vremea asta o sa lancezesc pe un sezlong cu un frappe in mana:neyes:

Cu ce mergi in Rom de azi esti la lucru si maine esti pe sezlong deja? :))))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2007, 18:38 
Diva

Citat:

Cu ce mergi in Rom de azi esti la lucru si maine esti pe sezlong deja? :))))

zbor:D in 3 ore sunt acolo:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2007, 18:52 
Diva

Citat:

zbor:D in 3 ore sunt acolo:D

vacanta frumoasa in Ro, Clarut! zbor linistit!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2007, 19:13 
Diva

Citat:

Ai dreptate! si eu sunt de aceeasi parere si cred ca e ceva doar de moment!!!!!!!

Sorry, dar si eu gandesc cam la fel.
Eu cred ca e o dragoste trecatoare bazata mai mult pe o atractie fizica. Eu as zice sa o rezolvi pe aceea :psi apoi ai sa vezi ca iti va trece de tipul respectiv, si te vei intoarce la tatal copilului, pe care il iubesti. Mult succes orice ai alege!

Fetelor weeek-end placut pentru cele care il aveti deja, iar pentru cele care lucreaza ca si mine spor la treaba si maine.:( Eu astept cu nerabdare ziua de maine, mai mult pe cea de luni, pentru ca plec la B pentru eco.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2007, 04:29 
Diva

Citat:

uneori,laura,nu vrei sa vezi unele lucruri...si..taci,desi esti constient si asta doar pt k nu vrei sa faci rau.preferi sa suferi,ksanusufereceilalti...dar exista si un pct terminus in asta,si vrei sa te eliberezi...sub haina asta de politist ai totusi si o inima,desi multi nu cred

nu are nici o legatura cu haina de politist/

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2007, 04:34 
Diva

Citat:

Sorry, dar si eu gandesc cam la fel.
Eu cred ca e o dragoste trecatoare bazata mai mult pe o atractie fizica. Eu as zice sa o rezolvi pe aceea :psi apoi ai sa vezi ca iti va trece de tipul respectiv, si te vei intoarce la tatal copilului, pe care il iubesti. Mult succes orice ai alege!

Fetelor weeek-end placut pentru cele care il aveti deja, iar pentru cele care lucreaza ca si mine spor la treaba si maine.:( Eu astept cu nerabdare ziua de maine, mai mult pe cea de luni, pentru ca plec la B pentru eco.

Eu ma duc sa impart niste invitatii la Ms.Ieri mi-am facut buletinul...mi-am schimbat numele......e asa ciudat.
In leg cu indragosteala asta brusca....eu v-am spus parerea mea.poate sunt eu mai demodata.Dar eu nici nu mai vad barbati pe strada.....stiu sigur pe cine iubesc.Si nu poate sa-mi schimbe sentimentele nici un barbat care imi pica la picioare.poate sa fie brad pitt

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2007, 13:06 
Diva

Citat:

Eu ma duc sa impart niste invitatii la Ms.Ieri mi-am facut buletinul...mi-am schimbat numele......e asa ciudat.
In leg cu indragosteala asta brusca....eu v-am spus parerea mea.poate sunt eu mai demodata.Dar eu nici nu mai vad barbati pe strada.....stiu sigur pe cine iubesc.Si nu poate sa-mi schimbe sentimentele nici un barbat care imi pica la picioare.poate sa fie brad pitt

neata buna fetelor!
LAura, stii vb aia nu zii hop pana nu sari gardul...nu zic ca ai putea pati si tu la fel ca Mariko dar never say never...cine stie ce e in sufletul fetei...poate ca cel care trebuia sa ii fie sot peste un an nu a fost dragostea adevarata, poate nu e exact jumatatea ei si sa-u potivit asa pt un anumit timp...nu judec pe nimeni...imi inchipui doar ca ii este foarte greu si ii trebuie un moment de liniste si sa isi puna viata si sentimentele la punct...
eu ma apuc acum sa fac putina curatenie in casa, apoi merg la coafor si apoi Roman venim;)
abia astept sa imi vad prietenii, mai ales ca ii voi vedea intr-o ipostaza f frumoasa: MIRE si MIREASA:njump:
week-end placut!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2007, 13:07 
Diva

stiti care-i chestia?dak e sa compar cite cu cine am impartit,nu cu viitorul meu sotam facut-o...nu el a fost linga mine cind am nascut,era departe,cit am fost insarcinata nu el a fost linga mine,cind a miscat bebe ,tot nu el,dar astea erau conjuncturile,era distanta...toate asteale imparteam cu celmai bun prieten al meu,el venea dak imi era rau,dak eram suparata,el ma ducea unde voiam...cu el vorbeam cele mai intime lucruri,pe care nu le-as fi spus nici macar mamei...si pt k nu-mi spunea nimic,am tacut eu..am vrut sa fiu cu omul cu care aveam un copil,sa fiu fericita cu el,dar ...o relatie se intretine,nu te culci pe o ureche cind stii k te asteapta cineva acasa,si asta treb facuta din ambele parti.si dupa4 ani am realizat intr-adevar cine mi-a fost cu adevarat aproape si pe cine mi-am dorit intotdeauna ,pt k nu de putine ori i-am comparat si i l-am dat exemplu...asta e,nu au fost sentimente schimbate intr-o zi,au fost in timp

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2007, 13:10 
Diva

Laura o sa te obisnuiesti cu noul nume. Eu eram asa de mandra de noul nume ca ma prezentam rapid.:p

Roxana distractie placuta la nunta. Asteptam poze.:nwink:

Eu mai am putin la munca, vreo 3 ore si apoi B, venim. Si luni la eco cu bubulina noastra.:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2007, 13:16 
Diva

Citat:
Laura o sa te obisnuiesti cu noul nume. Eu eram asa de mandra de noul nume ca ma prezentam rapid.:p

Roxana distractie placuta la nunta. Asteptam poze.:nwink:

Eu mai am putin la munca, vreo 3 ore si apoi B, venim. Si luni la eco cu bubulina noastra.:ndance:

multumesc, Oana! asteptam si noi vesti despre tine si bebe...si poze cu bebe in burtica:njump:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 804 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 41  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]