Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 00:50

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 804 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - vol. IV
MesajScris: 04 Aug 2007, 20:39 
Diva

va pup fetelor! am venit de la coafor si in 15 min plec spre Roman, la nunta!
ne auzim marti!
sa aveti un wee-end placut:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2007, 22:59 
Diva

Salutare fetelor!
Am revenit!:nchat:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2007, 23:34 
Diva

Dar ce s-a intamplat cu DJ? De ce si-a inchis contul? Eu nu am mai intrat de mult pe forum si nu mai sunt la curent cu problemele!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2007, 01:47 
Diva

Citat:
va pup fetelor! am venit de la coafor si in 15 min plec spre Roman, la nunta!
ne auzim marti!
sa aveti un wee-end placut:-*

ce faceti fetelor?la cluj ploua...e urat.
ce lucrati voi de mergeti si sambata la lucru?eu am in fiecare week-end liber....:p
Dj s-a suparat....a nascut pe 29 iulie un baietel

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2007, 02:21 
Diva

Citat:

ce lucrati voi de mergeti si sambata la lucru?eu am in fiecare week-end liber....:p

Si la bucuresti cred ca o sa vina ploaia s-au adunat cativa nori! Imi pare rau ca s-a suparat:( ea era mai tot timpul prezenta pe forum. Sa-i traiasca baietelul! Pupici!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2007, 03:27 
Diva

Citat:

Si la Brasov a inceput sa ploua in seara asta! dar nu ne deranjeaza! decat canicula care a fost in iulie, mai bine un pic de ploaie!
Abia ce am venit de la job! In mod obisnuit, am week-endul liber! dar ..am mai multe job-uri! :~* lucrez de luni pana vineri, cate opt ore pe zi, dupa amiaza merg uneori in celelalte locuri, de cele mai multe ori lucrez acasa! dar sambata automat o am de dimineata pana seara la una din firmele cu care colaborez! daca ar fi dupa mintea mea si dupa ghidusa mea constiinta sa fac totul in regula, as merge si duminica! dar asa as avea toate sansele sa fiu "Ela zombi" cum imi zice una din surorile mele! asa ca duminica e singura zi cand lenevesc si eu dimineata in pat! :ok: asa ca maine sa aveti o zi minunata, cu soare,cu ploaie, cum va e pe plac, iar eu o sa dorm pana la amiaza!:D poop!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2007, 03:29 
Diva

Citat:
Dar ce s-a intamplat cu DJ? De ce si-a inchis contul? Eu nu am mai intrat de mult pe forum si nu mai sunt la curent cu problemele!

Buna Simona! DJ s-a ciondanit cu o fata de pe ghid si a fost asa suparatica incat si-a sters contul! intre timp a nascut! o poti gasi pe un alt site! o sa iti dau pe privat adresa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2007, 03:35 
Diva

Citat:
Buna Simona! DJ s-a ciondanit cu o fata de pe ghid si a fost asa suparatica incat si-a sters contul! intre timp a nascut! o poti gasi pe un alt site! o sa iti dau pe privat adresa!

Buna! Daa eram f curioasa ce s-a intamplat, ce a suparat-o atat de tare si m-am uitat prin volumul 3 si am vazut care a fost problema! Cand poti tu sa imi trimiti si mie site-ul sa o pot felicita si eu ptr bebe! Merci, pupici si o duminica cat se poate de linistita si eu imi doresc sa dorm pana mai tazriu sper sa si reusesc!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2007, 16:19 
Diva

Buna dimineata sau ziua, ptr mine e cam dimineata, am lenevit astazi cat am putut, acum am fi vrut sa facem un gratar pe undeva dar cred ca o sa ploua, asa ca trebuie sa stam pe acasa :(. O zi placuta la toata lumea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2007, 21:36 
Diva

Citat:
Si la Brasov a inceput sa ploua in seara asta! dar nu ne deranjeaza! decat canicula care a fost in iulie, mai bine un pic de ploaie!
Abia ce am venit de la job! In mod obisnuit, am week-endul liber! dar ..am mai multe job-uri! :~* lucrez de luni pana vineri, cate opt ore pe zi, dupa amiaza merg uneori in celelalte locuri, de cele mai multe ori lucrez acasa! dar sambata automat o am de dimineata pana seara la una din firmele cu care colaborez! daca ar fi dupa mintea mea si dupa ghidusa mea constiinta sa fac totul in regula, as merge si duminica! dar asa as avea toate sansele sa fiu "Ela zombi" cum imi zice una din surorile mele! asa ca duminica e singura zi cand lenevesc si eu dimineata in pat! :ok: asa ca maine sa aveti o zi minunata, cu soare,cu ploaie, cum va e pe plac, iar eu o sa dorm pana la amiaza!:D poop!

si eu lucrez in doua locuri...dar doar de luni pana vineri.e sufiucient.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2007, 21:39 
Diva

Citat:
DJ s-a ciondanit cu o fata de pe ghid si a fost asa suparatica incat si-a sters contul! intre timp a nascut! o poti gasi pe un alt site! o sa iti dau pe privat adresa!

Buna seara.Am ramas stupefiata de ce s-a petrecut pe aici de cand nu am mai intrat pe forum.Imi pare rau pentru DJ ca a luat decizia de a se retrage de pe forum mai ales ca nu erau motive prea intemeiate.Ii urez sa-i traiasca BB si sa fie sanatos(apropo ce zodie e?).As fi crezut ca este probabil ultima persoana care s-ar retrage de pe acest forum. Dar poate cand ii trece supararea isi reactiveaza contul.:nblink:

e leu...asa cum vroia EA.probabil acum va activa pe site-uri cu mamici, pt ca e mai de actualitate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Aug 2007, 00:37 
Diva

Citat:
DJ s-a ciondanit cu o fata de pe ghid si a fost asa suparatica incat si-a sters contul! intre timp a nascut! o poti gasi pe un alt site! o sa iti dau pe privat adresa!

Buna seara.Am ramas stupefiata de ce s-a petrecut pe aici de cand nu am mai intrat pe forum.Imi pare rau pentru DJ ca a luat decizia de a se retrage de pe forum mai ales ca nu erau motive prea intemeiate.Ii urez sa-i traiasca BB si sa fie sanatos(apropo ce zodie e?).As fi crezut ca este probabil ultima persoana care s-ar retrage de pe acest forum. Dar poate cand ii trece supararea isi reactiveaza contul.:nblink:

Bebelusul lui DJ s-a nascut pe 29 iulie, deci e leu! alte vesti nu am, fiindca sigur e foarte ocupata ca sa mai aibe si ragazul sa intre pe net!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Aug 2007, 12:26 
Diva

Buna dimineata fetelor si o saptamana cat mai placuta! Spor la treaba!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Aug 2007, 12:40 
Diva

Citat:
Buna dimineata fetelor si o saptamana cat mai placuta! Spor la treaba!

Buna dimineata fetelor!!!! Eu tocmai am venit de la mare si mi-e asa urat ca tre sa-ncep treabaaa!!!!! Parca era mai frumos la mare decat intr-un scaun la birou:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Aug 2007, 13:58 
Diva

Citat:

Buna dimineata fetelor!!!! Eu tocmai am venit de la mare si mi-e asa urat ca tre sa-ncep treabaaa!!!!! Parca era mai frumos la mare decat intr-un scaun la birou:(

parca numai?eu sunt sigura ca era mult mai bine.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Aug 2007, 14:07 
Diva

Citat:

parca numai?eu sunt sigura ca era mult mai bine.....

CU SIGURANTA ERA MAI BINE:D:D:D , WEEKENDUL VIITOR

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Aug 2007, 14:30 
Diva

buna dimineata
ce zi urata :(, chiar nu-mi place :mellow:... e innorat, atmosfera apasatoare, e luni si am o gramada de treaba nesuferita la munca :nscmoll:
o saptamana cat mai frumoasa va doresc :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Aug 2007, 14:31 
Diva

Citat:
buna dimineata
ce zi urata :(, chiar nu-mi place :mellow:... e innorat, atmosfera apasatoare, e luni si am o gramada de treaba nesuferita la munca :nscmoll:
o saptamana cat mai frumoasa va doresc :flowers:

sper...ca eu sunt in priza...munca, pregatiri de nunta, credite pt apartamente, acte, formalitati....
bancile astea sunt teroare.le urasc

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 804 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 41  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]