Citat:
buna!
fetelor am o mare problema!!!!!
noi credeam la inceput...anul trecut prin septembrie cand cautam restaurant ca avem undeva la max 120-130 de persoane....am luat un restaurant cu capacitate maxima la locuri si servire de 170 de persoane....
am comandat invitatiile si parca ne-a luat cineva mintile...am inceput sa dam si cand am facut lista ne-am dat seama ca sunt 290 de invitati!!!!!:wacko:
ce ma fac????
am mai renuntat sa dam din invitatii dar deja parintii mei si parintii lui au dat invitatii...la vreo 180 de persoane si ar mai fi de dat ...la persoane foarte apropiata....
dupa nopti nedormite....lista finala de persoane invitate ar fi de 250 pe 170 locuri!!!unde ne-o fi fost capul???:~*
habar n-am ce sa fac....toata lumea isi doreste sa vina lumea si eu acum astept confirmarile cu teama!!!(X)
ati patit asa ceva?
ce ati face in locul meu?
ce ma sfatuiti?
suntem cu nervii la pamant!!!
in loc sa ma bucur de asa o minune ma chinui de nu mai pot de rusinea ca nu as avea unde sa-i pun la masa...

buna, vai cat de bine te inteleg, aceeasi problema am avut si eu initial ne asteptam la un nr de 170-180 si am ajuns la 235
in conditiile in care in sala la noi incapeau max 200 persoane eu mai aveam o alternativa restaurantul avea un fel de hol, receptie sa ii spun si mai aveam posibilitatea sa pun mese acolo am cerut pareri in stanga si in reapta dar nimeni nu era incantat de ideea separarii invitatilor si invitatii cui sa ii pui acolo? din partea scrilor mici, a celor mari din invitatii nostrii? cum sa pui acolo doar 30 persoane si dc nu veneau din cei 30 decat 10 ce faceai?i lasai pe cei 10 singuri? a fost groaznic dar singura solutie pe care am gasit-o a fost sa vb cu cei de la restaurant si sa suplimentam locurile pe cat se poate mai bine putin mai inghesuiti decat despartiti asa ca am folosit si noi fiecare saptiu si am reusit sa ii aranjam pe toti si si asa am zis si noi ca oricum nu vor veni toti, dar SURPRIZA nu a lipsit nimeni!!!! asa ca i-ati toate masurile de precautie te poti astepta la orice, ideea este ca tu ai depasit cam cu mult nr de locuri! Multa bafta! Sa ne spi si noua cum ai rezolvat problema!mult