Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 22:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 33 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: stresul inainte de nunta....
MesajScris: 23 Iul 2007, 20:11 
Nou Venit

Citat:
Sa va povestesc ceva dragutz. Al meu sot s-a gandit ca ar fi mai bine sa ma lase sa ma isterizez de una singura, adica m-a adus din Spania, m-a plantat la ai mei acasa si el s-a intors acolo. O sa vina cu 5 zile inainte de nunta.
Mai avem 5 saptamani pana la nunta si destule maruntisuri de rezolvat. El s-a sters frumusel pe maini, mi-a lasat ceva bani sa ma descurc cu toate problemele. Si totul pentru a nu strica relatia, oricum suntem casatoriti civil de anul trecut.Cum eu sunt personajul principal, fac totul cum ma taie capul, si n-o sa-i pot reprosa nimic.
Istetz baiat, nu? Fuge de responsabilitati ca dracu' de tamaie, ca doar e baiat de preot! :nlol:

S-a orientat foarte bine. :) Oricum pe ei nu-i preocupa detaliile, asa e ca mai bine ca te-a lasat sa faci cum vrei.

Si noi am facut cununia civila acum 2 sapt. (cu 2 luni inainte de nunta) ca sa nu ne aglomeram inutil si sa ne stresam pentru prea multe lucruri. In plus ne-am impartit putin responsabilitatile. Eu sunt pe partea cu aranjamentele, buchetele, invitatiile, marturiile, evident tot ce tine de tinuta miresei; el a ramas pe partea cu muzica, luna de miere, hainele lui si nu mai stiu exact ce mai are pe lista. In orice caz, la noi momentan nivelul de stres e la cote putin sub normal, asa ca ne tinem bine. Credeam ca o sa fiu agitata cu nunta, dar o iau ca pe un eveniment normal, natural si nu incerc sa mut muntii. Stiu ca n-o sa iasa totul perfect, de asta nici nu imi mai fac atatea ganduri si visuri si iau lucrurile asa cum vin. Vreau ca in ziua nuntii sa fiu in primul rand o mireasa odihnita, ca atunci stiu ca pot fi si vesela si frumoasa si fericita.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2007, 02:55 
Junior

De acord cu tine! Nici eu nu vreau stres, m-am mai calmat, doar maica-mea ma bate la cap sa ma misc mai repede. Insa, n-am chef pe caldurile astea.
Si in ziua nuntii am zis ca nu primesc pe nimeni in casa pana la ora 5, nu vreau aglomeratie, galagie, intrebari si remarci stupide.
Lui Dragos si nasilor le-am zis sa vina la 17:30 , iar la 18 avem programata cununia religioasa la biserica din spatele blocului.
Am o singura problema, ce fac cu cainii? Am 3 patrupede, 2 de talie mare si una micutza si foarte batrana. Dar unul din ei e de paza si musca pe oricine nu cunoaste. Ma chinui sa gasesc pe cineva dintre rude care va fi sacrificat sa ramana cu cainii acasa. Din partea mea i-as lua la local, dar...as fi nebuna!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2007, 03:24 
Diva

Citat:
De acord cu tine! Nici eu nu vreau stres, m-am mai calmat, doar maica-mea ma bate la cap sa ma misc mai repede. Insa, n-am chef pe caldurile astea.
Si in ziua nuntii am zis ca nu primesc pe nimeni in casa pana la ora 5, nu vreau aglomeratie, galagie, intrebari si remarci stupide.
Lui Dragos si nasilor le-am zis sa vina la 17:30 , iar la 18 avem programata cununia religioasa la biserica din spatele blocului.
Am o singura problema, ce fac cu cainii? Am 3 patrupede, 2 de talie mare si una micutza si foarte batrana. Dar unul din ei e de paza si musca pe oricine nu cunoaste. Ma chinui sa gasesc pe cineva dintre rude care va fi sacrificat sa ramana cu cainii acasa. Din partea mea i-as lua la local, dar...as fi nebuna!

:nlol::nlol::nlol:serios...ce sa faci cu ei la local?grda de corp pt miri?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Iul 2007, 02:22 
Diva

Citat:

Draga de tine! grea sarcina! vorbeste cu un vecin sa te ajute! noi avem o catelusa, Lady, cocker, la fel, a fost o mare problema la nunta, fiindca cei care de obicei stau cu ea cand noi nu suntem disponibili, veneau la nunta! in final draga noastra draga a stat singurica! dar sa stii ca eram cat p'aci sa o gatesc si sa o iau cu mine! dar e o zapacita si nu ar fi stat locului! oricum, cu mare ingrijorare in suflet am lasat-o acasa! de obicei sta singura, dar nu o zi si o noapte! Dar pana la urma a fost ok, sotiorul meu, dimineata - inca dormeam - s-a intors acasa sa vada ce e cu printesa noastra! nunta a fost in Bran, asa ca fara sa doarma, fuguta acasa, si iar inapoi pana sa ma fi trezit eu! ca sa vedeti ce grija cu animalutul nostru, care e membru al familiei cu drepturi egale, dar la nunta nu s-a putut bucura de privilegiul asta! si imi pare rau! :~* asa ca bafta multa: ai trei de dat in grija! e mai dificil! dar te inteleg!%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Iul 2007, 04:30 
Junior

Eu ma gandeam sa-i pun dalmatianului un papion si la husky cravata ei rosie, sa nu se deoache. Si i-as lua acolo, ca au si hotel, dar cand am auzit ca o camera cu 2 paturi e 3.500.000, ma doare rau la buzunar. I-as fi avut aproape, si-i puteam controla usor.
Cred ca o sa platesc pe unul din vecinii de la tara, la 25 km de oras, sa stea cu ei, ca sunt pretentiosi, nu stau singuri si nu dorm decat in pat sau fotolii.
I-am tarat eu dupa mine in Spania 4000 km si nu suntin stare sa rezolv pentru o noapte, bine-mi sta, zau!
Incerc sa pun o foto cu toata haita mea, dar e de dimensiuni mari si n-o incarca. Cum s-o reduc? Ce program treb sa-mi descarc? Merci
%%-%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Iul 2007, 11:32 
Diva

Citat:
Eu ma gandeam sa-i pun dalmatianului un papion si la husky cravata ei rosie, sa nu se deoache. Si i-as lua acolo, ca au si hotel, dar cand am auzit ca o camera cu 2 paturi e 3.500.000, ma doare rau la buzunar. I-as fi avut aproape, si-i puteam controla usor.
Cred ca o sa platesc pe unul din vecinii de la tara, la 25 km de oras, sa stea cu ei, ca sunt pretentiosi, nu stau singuri si nu dorm decat in pat sau fotolii.
I-am tarat eu dupa mine in Spania 4000 km si nu suntin stare sa rezolv pentru o noapte, bine-mi sta, zau!
Incerc sa pun o foto cu toata haita mea, dar e de dimensiuni mari si n-o incarca. Cum s-o reduc? Ce program treb sa-mi descarc? Merci
%%-%%-%%-

vezi irfanview.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2007, 02:29 
Veteran

stres!!!!
noi parca am innebunit..parca nu ne mai recunoastem!!!
stres cu mancarea, stres cu bauturile, stres cu hainele, stres cu florile, cu muzuca, cu obiceiurile...cu toate!!!!!
dar mai ales acum stres cu invitatii pe care nu am unde sa-i bag in restaurat!!!!
250 invitati-astept confirmarile la maxim-maxim 170 locuri in restaurant!!!
unde ne-a fost mintea???de ce nu me-am dat seama cand am comandat si dat incitatiile ca sunt prea multe pe prea putine locuri?
cine a mai pomenit sa vrea sa vina lumea si sa nu ai unde sa-i pui???
bine ..inca nu au confirmat!!! sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa se aseze lucrurile..dar asa ma oftic de situatie...daca aveam un restaurant mare..venea toata llumea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2007, 02:30 
Veteran

Citat:
stres!!!!
noi parca am innebunit..parca nu ne mai recunoastem!!!
stres cu mancarea, stres cu bauturile, stres cu hainele, stres cu florile, cu muzuca, cu obiceiurile...cu toate!!!!!
dar mai ales acum stres cu invitatii pe care nu am unde sa-i bag in restaurat!!!!
250 invitati-astept confirmarile la maxim-maxim 170 locuri in restaurant!!!
unde ne-a fost mintea???de ce nu me-am dat seama cand am comandat si dat incitatiile ca sunt prea multe pe prea putine locuri?
cine a mai pomenit sa vrea sa vina lumea si sa nu ai unde sa-i pui???
bine ..inca nu au confirmat!!! sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa se aseze lucrurile..dar asa ma oftic de situatie...daca aveam un restaurant mare..venea toata llumea...

aaaaa si am uitat stres cu sentimentele si cu mintea noastra care parca au luat-o razna..mai vrem...nu mai vrem....???!!!????

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2007, 21:34 
Diva

Citat:

aaaaa si am uitat stres cu sentimentele si cu mintea noastra care parca au luat-o razna..mai vrem...nu mai vrem....???!!!????

stresul cu sentimentele...a aparut probabil din cauza stresului cu nunta....dr cu restaurantul......ati gafat putin.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2007, 02:52 
Junior

Sunt intr-o stare de nepasare totala, asa ca maine o sterg la nasa la Brasov, sa ma linistesc putin sau sa ma motivez. Stress, ce-i ala? Azi mai aveam un pic si plangeam, nu mai voiam nici o nunta, nimic. Doar sa ma pot odihni, sa nu ma trezeasca nimeni dimineata cu: hai ca mai avem de facut aia, de mers in cutare loc! Nu mai vreau nimic!
Singurul lucru care ma anima e forumul nostru unde am intalnit multe persoane interesante si raspunsuri la problemele mele. Va multumesc din suflet!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2007, 14:38 
Diva

Citat:
Sunt intr-o stare de nepasare totala, asa ca maine o sterg la nasa la Brasov, sa ma linistesc putin sau sa ma motivez. Stress, ce-i ala? Azi mai aveam un pic si plangeam, nu mai voiam nici o nunta, nimic. Doar sa ma pot odihni, sa nu ma trezeasca nimeni dimineata cu: hai ca mai avem de facut aia, de mers in cutare loc! Nu mai vreau nimic!
Singurul lucru care ma anima e forumul nostru unde am intalnit multe persoane interesante si raspunsuri la problemele mele. Va multumesc din suflet!

fetelor...mai am 29 zile pana la mom magic, faza e ca incep sa simt ceva emotii...nu e o stare binedefinita, ceva amestecat, asta de aseara...nerabdare, emotii, frica, putin stres ca nu vom reusi sa terminam la timp totul...dubios oricum...dar ink imi doresc sa ma marit:D nu stiu pana cand va fi asta:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2007, 03:38 
Junior

Dios, mai am o saptamana! Mi-e groaza, dar incerc sa nu ma stresez prea tare. Duminica imi recuperez sotul de la aeroport si apoi o sa-i fac capul calendar cu cate am facut eu, cat de greu a fost. Si prin urmare merit un cadou, mic, cat de mic, dar vreau ceva sa ma motivez. Chiar mi-am facut un obicei ca atunci cand ma enervez, plec la cumparaturi si cand vin acasa, deja am un sentiment de culpabilitate si nu mai pot fi tot eu cea suparata.
Acum as vorbi de orice altceva, numai de nunta nu. Vreau sa treaca cat mai repede saptamana asta, sa vina ziua nuntii, si gata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2007, 20:23 
Diva

Citat:
Dios, mai am o saptamana! Mi-e groaza, dar incerc sa nu ma stresez prea tare. Duminica imi recuperez sotul de la aeroport si apoi o sa-i fac capul calendar cu cate am facut eu, cat de greu a fost. Si prin urmare merit un cadou, mic, cat de mic, dar vreau ceva sa ma motivez. Chiar mi-am facut un obicei ca atunci cand ma enervez, plec la cumparaturi si cand vin acasa, deja am un sentiment de culpabilitate si nu mai pot fi tot eu cea suparata.
Acum as vorbi de orice altceva, numai de nunta nu. Vreau sa treaca cat mai repede saptamana asta, sa vina ziua nuntii, si gata!

Stai linistita ca o sa treaca si saptamana asta si o sa supravietuiesti...acum ii partea cea mai nasoala ca is toate micile detalii care trebuie finalizate...eu ce sa iti zic ca noi cu o seara inainte de nunta umblam prin Cluj sa ii cautam la sotul meu camasa si lavaliera :gun: iar cu 2 ore inainte de nunta s-a trezit ca nu are butoniere :))) si tot a fost superb!! asta e tot farmecul atata vreme cat nu lasi sa iti manance nervii si privesti lucrurile cu un pic de amuzament!

Discutiile pe acest subiect pot continua la: http://ghidulmiresei.ro/forum_display.p ... 1680&mod=1

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 33 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2 [ DST ]