Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 22:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 37  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: rochia mea
MesajScris: 02 Aug 2007, 03:16 
Diva

Citat:

mie nu mi-i s-a intamplat sincer.e drept ca nu prea probez daca nu cumpar, ca nu am nervi.dar pe mine daca ma enerveaza una eu nu mai intru in magazinul ala.....asta ar mai lipsi...sa ma enervez s pe ele.nu am destule pe cap.

nici eu nu probez daca nu vreau sa cumpar pt ca nu imi face placere, dar am patit-o si chiar daca as vrea sa probez ceva doar sa vad cum vine nu as avea "tupeu" nu ma simt eu ok:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2007, 19:30 
Veteran

Fetele, si-a facut cineva/cumparat rochia de mireasa de la Mirandi?Stiti ceva despre ei, in afara de faptul ca sunt din Piatra Neamt?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2007, 20:16 
Diva

Citat:
Fetele, si-a facut cineva/cumparat rochia de mireasa de la Mirandi?Stiti ceva despre ei, in afara de faptul ca sunt din Piatra Neamt?

o prietena si-a luat de la ei si a fost dragutica. ca la orice, e chestie de gusturi :ok:
am uitat sa zic ca ea a fost la atelierul lor si cei de acolo au fost foarte serviabili

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2007, 14:05 
Diva

Citat:

o prietena si-a luat de la ei si a fost dragutica. ca la orice, e chestie de gusturi :ok:
am uitat sa zic ca ea a fost la atelierul lor si cei de acolo au fost foarte serviabili

o prietena a luat de acolo,14 mil a costat,dar fusta oribilaaaa:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2007, 15:26 
Diva

Citat:
:nbump: a avut careva dintre voi rochie cu crinolina ? ce ma sfatuiti ?
merci mult :npray:

sfatul meu este sa nu folosesti crinolina...este destul de incomoda...si plus de asta se vad cercurile prin materialul rochitei?
acum depinde de dorinta ta si de cum vrei sa fie rochia ta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2007, 17:24 
Veteran

Citat:
:nbump: a avut careva dintre voi rochie cu crinolina ? ce ma sfatuiti ?
merci mult :npray:

depinde ce-ti place si ce gasesti. eu am avut exemple si pro si contra.
partea cu vazutul cercurilor prin material nu e o problema. se pune o fusta cu multe volane peste cercuri si nu se mai vede nimic.
problema e la comoditate. nasa mea a avut crinolina si mi-a spus ca nu a deranjat-o. o alta prietena care s-a casatorit recent a avut ceva probleme cu crinolina (a fost grea, nu a fost pusa bine si a ros-o la mijloc).
eu n-o sa am crinolina, dar am probat. si te-as sfatui si pe tine sa probezi rochite cu crinolina dc asta vrei si sa stai un pic mai mult imbracata, sa te misti, sa te asezi pe scaun, sa faci pasi de dans, ia pe cineva in brate :D ... etc ... cam ce-ai face la nunta.
partea care n-am lamurit-o la crinolina e ... ce faci la buda :p
bafta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2007, 17:29 
Diva

Citat:

partea cu vazutul cercurilor prin material nu e o problema. se pune o fusta cu multe volane peste cercuri si nu se mai vede nimic.
problema e la comoditate. nasa mea a avut crinolina si mi-a spus ca nu a deranjat-o. o alta prietena care s-a casatorit recent a avut ceva probleme cu crinolina (a fost grea, nu a fost pusa bine si a ros-o la mijloc).
eu n-o sa am crinolina, dar am probat. si te-as sfatui si pe tine sa probezi rochite cu crinolina dc asta vrei si sa stai un pic mai mult imbracata, sa te misti, sa te asezi pe scaun, sa faci pasi de dans, ia pe cineva in brate :D ... etc ... cam ce-ai face la nunta.
bafta

cu toate volanele peste cercuri si se vad...la buda este mai dificil...eu nu am avut...mi-am dorit o rochie simpla si fff comoda...un model care sa ma avantajeze...nu foarte incarcata cu sclipici, paiete pietricele si alte d-astea...succes la cautarea rochitei. importante este ca tie sa-ti placa sa te simti bine in ea si cu ea...doar este ziua ta!!!nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2007, 17:33 
Diva

Citat:

bafta

am vazut pozele tale si-mi plac mult...foarte tare ideea cu rochia de miresica si costumul de ginere...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2007, 19:53 
Veteran

Citat:

am vazut pozele tale si-mi plac mult...foarte tare ideea cu rochia de miresica si costumul de ginere...

merci:D
abia astept sa vad si eu ce o sa iasa la final. am luat rochita de cateva saptamani si e un pic altfel fata de ideea mea, dar tot imi place. plus ca deja am slabit :nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2007, 13:32 
Diva

Mai fete imi vine sa urlu. Am ajuns si eu acasa si ma apuc sa imi caut rochie,o gasesc pana la urma dar marimea 48. Imi era mult prea mare si o mai dorea o miresica care avea nunta sambata aceea, vorbesc cu vanzatoarea si imi spune ca imi poate face alrta in aproape 2 sapt ca nu aveam mai mult timp de stat in tara. Imi ia masurile si ma duc eu cu 2 zile inainte de a pleca din tara fericita sa imi iau rochita...CATASTROFA):( Rochia mea cu vre-o 10 cm mai scurta,aratam ca o parasuta,mainicile atat de stramte incat nu puteam misca mainile doar din cot si etc nici nu vreau sa imi aduc aminte..Imi vine sa le:gun::njump:. :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2007, 17:17 
Veteran

Citat:
Mai fete imi vine sa urlu. Am ajuns si eu acasa si ma apuc sa imi caut rochie,o gasesc pana la urma dar marimea 48. Imi era mult prea mare si o mai dorea o miresica care avea nunta sambata aceea, vorbesc cu vanzatoarea si imi spune ca imi poate face alrta in aproape 2 sapt ca nu aveam mai mult timp de stat in tara. Imi ia masurile si ma duc eu cu 2 zile inainte de a pleca din tara fericita sa imi iau rochita...CATASTROFA):( Rochia mea cu vre-o 10 cm mai scurta,aratam ca o parasuta,mainicile atat de stramte incat nu puteam misca mainile doar din cot si etc nici nu vreau sa imi aduc aminte..Imi vine sa le:gun::njump:. :((

merita!! :gun::gun::gun:):(
incredibil! ce masuri au luat??
si cum de nici macar nu ti-au spus sa ma vii o data sa o probezi inainte sa faca cusaturile finale???
mie chiar mi-au spus ca nu o termina pana nu o mai pun o data pe mine. si daca nu as mai fi facut cateva modificari mi-ar fi terminat-o atunci si mi-ar fi dat-o in 20 min.
imi pare tare rau...
sper ca nu le-ai platit nimic. ar trebui sa-ti faca acum rochia (dc se mai poate) la jumate de pret!
multa, multa bafta in continuare!%%-%%-%%-
sunt sigura ca o sa-ti gasesti pana la urma o rochita superba!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2007, 17:37 
Diva

Citat:

merita!! :gun::gun::gun:):(
incredibil! ce masuri au luat??
si cum de nici macar nu ti-au spus sa ma vii o data sa o probezi inainte sa faca cusaturile finale???
mie chiar mi-au spus ca nu o termina pana nu o mai pun o data pe mine. si daca nu as mai fi facut cateva modificari mi-ar fi terminat-o atunci si mi-ar fi dat-o in 20 min.
imi pare tare rau...
sper ca nu le-ai platit nimic. ar trebui sa-ti faca acum rochia (dc se mai poate) la jumate de pret!
multa, multa bafta in continuare!%%-%%-%%-
sunt sigura ca o sa-ti gasesti pana la urma o rochita superba!

eu din cauza chestiilor de genul asta, sau a posibilitatii de a nu iesi cum trebuie, adik asa cum visez eu sa arate prefer sa o cumpar gata facuta si sa nu o cos...multa bafta si sa gasesti ce iti doresti...sa rezolvi pr%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2007, 00:55 
Diva

Citat:

Merci mult pentru sfaturi... pentru toate...

Am probat rochia si crinolina chiar venea ok.. o problema era ca se vedea cercurile dar ea nu era grea.. nu ma stanjenea..
probleme cred ca o sa am la buda.. sau la suit coborit din masina.. (X) si daca tin cont ca nunta o sa fie in noiembrie .. si pot prinde si vreme cu vint si ploaie... :ninja: .. cred ca mai caut.. o sa va zic la ce solutie am ajuns :nchat:

EU AM CRINOLINA LA rochie, dar la restaurant o voi scoate daca ma deranjeaza....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2007, 14:56 
Diva

Citat:

Merci mult pentru sfaturi... pentru toate...

Am probat rochia si crinolina chiar venea ok.. o problema era ca se vedea cercurile dar ea nu era grea.. nu ma stanjenea..
probleme cred ca o sa am la buda.. sau la suit coborit din masina.. (X) si daca tin cont ca nunta o sa fie in noiembrie .. si pot prinde si vreme cu vint si ploaie... :ninja: .. cred ca mai caut.. o sa va zic la ce solutie am ajuns :nchat:

Mai cumpara o fusta din aceea din tulle cu multe volane si nu se va mai vedea crinolina te asigur, iar fusta se va vedea de 1000 de ori mai frumos si mai de printesa. Asa am facut eu si am fost super incantata , se vedea super

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2007, 21:09 
Diva

Citat:

Mai cumpara o fusta din aceea din tulle cu multe volane si nu se va mai vedea crinolina te asigur, iar fusta se va vedea de 1000 de ori mai frumos si mai de printesa. Asa am facut eu si am fost super incantata , se vedea super

asa zic si eu.Are alta tinuta cu crinolina......
Mie nu mi-a placut ideea la inceput, dar cand am comparat cum arata cu si fara............nu exista comparatie.
Asa ca am crinolina.....si nici nu se vede, doar ca se misca altfel fusta.Nici nu imi atinge picioarele.E departe de corp.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2007, 23:21 
Veteran

Citat:

daca vrei crinolina, total de acord :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 17:44 
Diva

Citat:

asa zic si eu.Are alta tinuta cu crinolina......
Mie nu mi-a placut ideea la inceput, dar cand am comparat cum arata cu si fara............nu exista comparatie.
Asa ca am crinolina.....si nici nu se vede, doar ca se misca altfel fusta.Nici nu imi atinge picioarele.E departe de corp.

depinde de unde cumpara rochia... firma de la care ti-ai luat tu rochia face crinoline faine, nu sunt tepene si in niciun caz nu se vad cercurile (am avut si eu tot de acolo :D)... insa sunt f multe rochii prin care se vad cercurile alea groaznic :mellow:...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 37  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]