Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 14:30

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 169 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Album foto
MesajScris: 10 Feb 2006, 13:43 
Diva

Citat:

voi cate poze vreti sa va faceti? eu vreau vreo 300 plus cele de la studio? vi se pare prea mult? nu imi dau seama daca-s prea multe dar vreau....multe...foarte multe...asta e, imi plac pozele...:mellow:

Te cred...dar cred ca aceste poze vor fi in format digital ( hai 100 in format normal ...pe hartie, pentru album)...Nu de alta ..dar ocupa spatiul..si sunt mai greu de "vizionat"....in timp ce pozele in format digital...o sa ocupe cel mult 2 Cd-uri..si le accesezi simplu...:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Feb 2006, 20:50 
Diva

Citat:
voi cate poze vreti sa va faceti? eu vreau vreo 300 plus cele de la studio? vi se pare prea mult? nu imi dau seama daca-s prea multe dar vreau....multe...foarte multe...asta e, imi plac pozele...:mellow:

Eu cred ca numarul de poze depinde si de cat de reusita este nunta, adica daca este o nunta la care nu prea danseaza lumea si nu este veselie ... nu prea ai ce poza (doar daca te pui si faci poze cu fiecare invitat in parte) dar atunci cand lumea se distreaza ... ai ce fotografia.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Feb 2006, 21:08 
Diva

Citat:
Eu cred ca numarul de poze depinde si de cat de reusita este nunta, adica daca este o nunta la care nu prea danseaza lumea si nu este veselie ... nu prea ai ce poza (doar daca te pui si faci poze cu fiecare invitat in parte) dar atunci cand lumea se distreaza ... ai ce fotografia.

pai asta e si ideea...sa fie o nunta reusita...nici nu ma gandesc ca o sa fie altfel....deci..concluzia e ca o sa am ce poza...:lol:...nu stiu cum sunteti voi dar mie imi place sa am poze cat de multe...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2006, 13:05 
Diva

voi ,la studio, cate poze vreti sa faceti? si cu cine? doar voi sau si invitati?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2006, 13:18 
Veteran

Webmaster,:mellow:, ce se mai aude cu noul pachet de servicii pentru albumul foto? :D
:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2006, 00:32 
Veteran

Citat:
Posted by laurita

vreau si eu asa un album:rocker::D:;)

Fii antena, ca gasii fata o firma care face niste albume de genul asta...face albumele de poze direct pe carton....mat, lucios..mai gros, mai subtire..in orice dimensiune...am vazut pana si un album cat 2 falange dimensiune (serios)anyway.....le face cum vrea "cleentul"...nu'sh sa zic pretul, dar dk vrei, da-mi un PM pt datele de contact...eu sunt veri hepi ca i-am descoperit ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2006, 01:31 
Veteran

Citat:
stai ca iti zic eu pretu'": 280 euro 4 bucati, unu mare, si 3 mici...:D

(X) nu ma omoriiiii.....sunt aia de aveau standu' cum intrai, in stanga, langa Mariaj Lux??? Cumva Modern Photos Studio le zicea???
(fara nici o reclama..ca la banii astiiiiiaaaa...:wacko:)
mai erau unii in Bv, doi frati, care mai fac albume genu' asta....oare tot euroii astia i-or lua?:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2006, 01:59 
Admin Ghidul Miresei

Citat:
(X) nu ma omoriiiii.....sunt aia de aveau standu' cum intrai, in stanga, langa Mariaj Lux??? Cumva Modern Photos Studio le zicea???
(fara nici o reclama..ca la banii astiiiiiaaaa...:wacko:)
mai erau unii in Bv, doi frati, care mai fac albume genu' asta....oare tot euroii astia i-or lua?:-`

Pai fetelor, este vorba de acelasi lucru ca si pachetul de care va spuneam. De fapt lucrarile se executa asa: cineva MONTEAZA si CONCEPE albumul in mod digital (adica alege un fundal, pozele si le prelucreaza, apoi le aseaza in pagina).

Ies niste colaje....care tb sa fie personalizate, in functie de nr. si calitatea si forma pozelor. Acestea apoi se dau la PRINT DIGITAL, care este un serviciu intalnit in tot orasul. Vorbim de print digital de inalta calitate, sunt (in bucuresti) vreo 7-8 centre specializate in acest sens (2M PrintShop - langa spitalul de urgenta, Active DOcument Centre - pe Mosilor la Pizaa Hut si langa Rest. La Mama de pe Delela Vechi, Promotional - pe Titulescu, Arvin Graphics - la Unirii si pe Daniel Danielopolous, sunt doar cateva din cele 7-8). Aceste centre iti dau PRINTUL COLOR de inalta calitate, nu cum arata pe imprimante laser obisnuite.

PRINTUL COLOR PE CARTON GROS DE BUNA CALITATE costa in jur de 25.000/pag A4 color, iar pe hartie fotografica in jur de 40.000/pag A4 color(dar arata de mare mare exceptie). Deci inmultiti cu cate pagini doriti sa aiba albumul (atentie, PAGINI, nu FOI, adica numarati si fata si verso-ul)...si veti vedea la cat va duce PRINTUL COLOR. Daca va pricepeti la editare imagini si va faceti simnguri modelele, atunci acolo scapati mai ieftin, ....daca nu, atunci vedeti ca si prelucrarea si editarea costa, intre 10-30 de Euro/ora....in functie de centrul respectiv, agentia respectiva, etc!

In legatura cu discutiile noastre cu albumul, tocmai pentru ca albumele sunt personalizate avem nevoie de ceva exemple. Daca aveti sa ne trimiteti niste poze (macar 1-2 dintre voi) pe care sa le postam aici inainte si dupa aszarea lor sub forma de album....ca exemple. Si cu exemplificare de pret. Pentru ca fiind un produs particularizat CLAR, pretul furnizorului va diferi in functie de lucrare, nr poze, tipul de asezare dorit de client, etc.

Deci asteptam cateva poze personale postate aici, si cu rugamintea expresa catre mine sa le dam partenerilor Ghidul Miresei sa se joace un pic cu ele sub forma de album.

Ok? Ar fi de preferat sa fie de la o nunta (poate aveti frati, prieteni...care doresc sa vada cum ar arata!?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2006, 12:43 
Diva

Citat:

Da krelia aia sunt. Mesajul de mai sus a uitat sa ia in calcul finisarea, adica taiere, brosare, coperta, etc, care costa si alea si chiar mai mult decat tiparul.... In rest ar mai fi de spus ca nu se fac A4 (nu va spun de ce, sorry) si nici A3, adica nu se folosesc formatele de copiator digital ci se folosesc formate de print sau formate fotografice (stiu pe cate cineva care o sa-si sparga capul sa afle de ce :D ). Poti sa scoti si A4 dar va arata ca un caiet studentesc... Legarea se poate face clasic, cu o coperat gen carte, sau ca un album de nunta, cu coperti speciale imitatie de piele (ca daca e piele in loc se va vinde in leasing albumul :D )

e klar ...(X)(X)(X)(X):ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2006, 12:48 
Diva

Citat:

e klar ...(X)(X)(X)(X):ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2006, 12:48 
Diva

[quote][/quote]

pretul face totul!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2006, 16:04 
Diva

Citat:

pretul face totul!!!

Oare??? :huh:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2006, 22:06 
Diva

Citat:
dar mult:o:o:o(X)

prea mult!:((

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 169 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]