Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 20:32

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 804 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - vol. IV
MesajScris: 14 Aug 2007, 15:26 
Diva

Citat:

buna dimineata, fetelor!!!!
o noua zi de munca...m-am saturat pana peste cap!!!!

cristina, tot acolo lucrezi? sau ti-ai schimbat jobul de anul trecut? ca si atunci te plangeai ca e cam nasol :((...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2007, 16:39 
Diva

Citat:

Ayrun, esti insarcinata? ca ai intrebat de triplu test si erai si agitata...

Nu, nu sunt insarcinata, o prietena de-a mea este si se pare ca a facut acest test care a iesit pozitiv. De aceea ma speriasem, nu stiam dc, ce si cum.Va anunt eu cand o fi sa vina barza:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2007, 18:47 
Diva

Citat:

cristina, tot acolo lucrezi? sau ti-ai schimbat jobul de anul trecut? ca si atunci te plangeai ca e cam nasol :((...

TOT Aici...au inceput evenimentele si imi vine sa urlu...pe 7 septembrie ma duce sotul meu la paris sa aniversam primul an de casnicie...dar in aceeasi perioada am un eveniment la mare...care trebuia sa fie pe 13-14 septembrie....in ideea asta mi-a facut alexandru surpriza...dar la 2 zile dupa ce a luat biletele de avion si a facut si rezervarea la hotel s-a sucit sefu'...ma gandesc cu groaza la ziua de joi cand o sa vina sefu la birou si cand o sa-i spun ca nu se poata baza pe mine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 01:03 
Diva

Citat:

TOT Aici...au inceput evenimentele si imi vine sa urlu...pe 7 septembrie ma duce sotul meu la paris sa aniversam primul an de casnicie...dar in aceeasi perioada am un eveniment la mare...care trebuia sa fie pe 13-14 septembrie....in ideea asta mi-a facut alexandru surpriza...dar la 2 zile dupa ce a luat biletele de avion si a facut si rezervarea la hotel s-a sucit sefu'...ma gandesc cu groaza la ziua de joi cand o sa vina sefu la birou si cand o sa-i spun ca nu se poata baza pe mine...

ce lucrezi de esti asa de suparata?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 01:51 
Diva

Citat:

ce lucrezi de esti asa de suparata?

salut fetele...si eu pe acasa...azi am fost ocupata si pe drumuyri si la serv am avut parte de vizita sefului si nu am mai putuit sta pe net...am fost la coafor si mi-am facut proba pt nunta si mi-a placut tare...m-am programat pt 24 aug pt suvite si eventual tuns si am programat-o si pe mama sa ne facem frumoase amandoua:nwink:
sunt f incantatata de ce a iesit si cum e dna care ma va coafa...la a doua incercare am reusit sa gasesc ce mi-am dorit
o seara placuta:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 02:06 
Diva

Citat:

salut fetele...si eu pe acasa...azi am fost ocupata si pe drumuyri si la serv am avut parte de vizita sefului si nu am mai putuit sta pe net...am fost la coafor si mi-am facut proba pt nunta si mi-a placut tare...m-am programat pt 24 aug pt suvite si eventual tuns si am programat-o si pe mama sa ne facem frumoase amandoua:nwink:
sunt f incantatata de ce a iesit si cum e dna care ma va coafa...la a doua incercare am reusit sa gasesc ce mi-am dorit

foarte bine.....ma bucur pt tine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 03:07 
Diva

Citat:

:napplause::napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 03:10 
Diva

Citat:

:napplause::napplause:

ms, Laura, Simona!
va dores o zi frumoasa...la noi ploua de ceva timp si e racoare...s[er ca maine sa fie mai ok vremea ca trebuie sa merg la biserica unde slujeste viitorul nostru nas ca e hram, si e cam departe dar vreau sa merg sa vad cum e si mai ales ca au si insistata nasii...iubitul meu nu cred ca va ajunge si macara sa fiu eu:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 03:35 
Diva

Citat:

ms, Laura, Simona!
va dores o zi frumoasa...la noi ploua de ceva timp si e racoare...s[er ca maine sa fie mai ok vremea ca trebuie sa merg la biserica unde slujeste viitorul nostru nas ca e hram, si e cam departe dar vreau sa merg sa vad cum e si mai ales ca au si insistata nasii...iubitul meu nu cred ca va ajunge si macara sa fiu eu:nwink:

La multi ani!la toate Mariile!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 11:26 
Diva

Citat:

La multi ani!la toate Mariile!

Ma gandeam ca sunt prima care m-am trezit dar mi-ai luat-o inainte! Buna dimineata si LA MULTI ANI la toate Mariile!:champagne::flower::flower::flower::flower::flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 11:30 
Diva

Citat:

Ma gandeam ca sunt prima care m-am trezit dar mi-ai luat-o inainte! Buna dimineata si LA MULTI ANI la toate Mariile!:champagne::flower::flower::flower::flower::flower:

eu m-am si culcat ultima si m-am si trezit prima.Asteptam sa va treziti si voi......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 11:46 
Diva

eu m-am si culcat ultima si m-am si trezit prima.Asteptam sa va treziti si voi......[/quote

Matinala! ma duc si eu la o :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 11:48 
Diva

Citat:

eu m-am si culcat ultima si m-am si trezit prima.Asteptam sa va treziti si voi......

Buna dimineata va spun si eu!!!!!! La multi ani tuturor Mariilor!!!!:champagne::ncake::flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 12:55 
Diva

Citat:

Buna dimineata va spun si eu!!!!!! La multi ani tuturor Mariilor!!!!:champagne::ncake::flower:

la multi ani? de ce? :blink: nu e "adormirea maicii domnului"? (!) eu stiu ca de nasterea maicii domnului, pe 8 septembrie, se zice "la multi ani" mariilor :blink:... mi se pare freaky sa spui "la multi ani" intr-o zi cand se sarbatoreste moartea cuiva :ermm:
dar daca voi asa faceti... la multi ani! :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 12:56 
Diva

Citat:

buna dimineata! la multi ani Mariilor! cu toate ca si eu sunt Maria (Anamaria) nu sarbatoresc acum ziua numelui...abia pe 8 sept cand va fi si nunta:njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 15:02 
Diva

Citat:
Buna dimineata fetelor....
Nu se sarbatreste azi ziua numelui dar de dimineata deja am primit telefoane cu LA MULTI ANI si am multumit ce era sa zic...
Mai am 2 zile de munca si vine nunta si concediu.:njump::njump::njump::ndance::ndance:
Se pare ca pana la urma am gasit coafeza si totul e ok pana acum:ok:
Sper sa nu mai intervina ceva.

Si eu sunt Ana Maria dar de ce sa nu se sarbatoreasca numele?Este la fel ca si Sf.Mihail si Gavril si Sf.Vasile.La multi ani tuturor ce poarta numele de sfant, multa sanatate si fericire.:):-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 16:14 
Diva

Citat:

Si eu sunt Ana Maria dar de ce sa nu se sarbatoreasca numele?Este la fel ca si Sf.Mihail si Gavril si Sf.Vasile.La multi ani tuturor ce poarta numele de sfant, multa sanatate si fericire.:):-*

La multi ani si tie sa fii fericita!:champagne::flower::flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 16:16 
Diva

Citat:

buna dimineata! la multi ani Mariilor! cu toate ca si eu sunt Maria (Anamaria) nu sarbatoresc acum ziua numelui...abia pe 8 sept cand va fi si nunta:njump:

La multi ani de pe acum si tie si sa ai o nunta minunata!Pupici!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 804 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 41  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]