Citat:
e vb aia ..... ti-ai trait traiul ..ti-ai papat malaiul!

:nlol: A trecut repede ... si ma uit cu groaza la fetele de aici care vor sa fie mame! Eu nu sunt ready....nu cred ca voi fi vreodata. Mai citesc pe diverse site-uri experientele altor fete (de fapt femei) care la fel ....au la avatar poza de la nunta si ele au acasa 2 copii. Ma simt aiurea ... uneori ma pun in pielea lor ...si ma simt degradata ... ca o "gospodina", o persoana "casnica".
la "animale de companie" ajungem sa scriem despre copii

e si asta o chestie
tu nu esti "ready" ca nu esti "ready", de ce trebuie sa fie toata lumea la fel?

nu tre' sa-ti faci griji. si nu vad de ce tre' sa aiba toata lumea copii

... nu vrei, nu vrei, care-i problema?

in plus, tu mai ai timp destul sa-ti schimbi parerea. si nu spun aici ca trebuie sa te convingi ca e bine sa ai copii. poate vei ajunge sa-ti doresti. eu chiar cred ca e o chestie de varsta. unii spun ca devii mai intelept, eu cred ca o iei putin razna

...
uite asa nu pot eu intelege cum te poti marita/insura la 21, 22, 23 de ani

... mie mi se pare asa o mare diferenta intre cum eram la varsta aia si cum sunt acum (muuuuuult mai desteapta, manca-m-ar mama

), incat am impresia ca cine se casatoreste la varsta aia n-are ceva mai bun de facut, zau

... nu zic nici ca-i bine, nici ca-i rau, zic doar ca nu inteleg (?)
p.s. eu nu ma simt deloc "casnica" si nu cred ca am sa ma simt asa daca o sa am copii... mai vedem, deocamdata las chestia asta cam in voia sortii