Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 21:26

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 399 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 20  Următorul

Ce preferati ca dans de inceput?
Vals 60%  60%  [ 18 ]
Blues 40%  40%  [ 12 ]
Voturi totale : 30
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Melodia de deschidere a nuntii!
MesajScris: 30 Mai 2007, 01:51 
Nou Venit

Citat:

si mie-mi place! este o melodie superba!
Va salut fetelor :*

Ai nunta in aceeasi zi cu a mea?Ce dragut!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2007, 21:53 
Nou Venit

Citat:
EU NU VREAU SA DANSEZ VALS DOAR CA ASA SE DANSEAZA IN DESCHIDEREA NUNTII, CI PT CA IMI PLACE FOARTE MULT VALSUL VIENEZ AL LUI MOZART...DOAR CA DIN PACATE NU DANSEZ PREA BINE VALS, DAR IN CATEVA LUNI AM TIMP SA INVAT:D

si mie imi place foarte mult valsul...dar cum al meu ginerica NU ARE NICI O TREABA CU DANSUL:gun:...OBLIGATORIU TREBUIE CATEVA SEDINTE DE DANS, ca altfel o sa socam pe toata lumea cu felul in care o sa topaim:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2007, 00:46 
Senior

melodie de deschidere?:wacko:cam greu...dar mi-ar placea Guns and Goses - Don't cry, are o insemnatate aparte ptr noi. asta ramane insa de vazut.
Dana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2007, 01:13 
Diva

Citat:
melodie de deschidere?:wacko:cam greu...dar mi-ar placea Guns and Goses - Don't cry, are o insemnatate aparte ptr noi. asta ramane insa de vazut.
Dana

eu nici nu stiu ce melodie sa pun

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2007, 22:50 
Senior

Citat:
Dana

scuze ptr "goses". cred totusi ca nu era greu sa-ti dai seama ca e vorba despre Guns and Roses:D
Dana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2007, 22:50 
Senior

:heart::heart::heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2007, 23:01 
Diva

noi vom avea here i am-bryan adams din desenele animate spirit,sigur le stiti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2007, 11:41 
Senior

am ascultat si eu "tiempo de vals" dar...:nscmoll:nu-mi place...ar fi frumos si un tango pentru deschidere, dar asta inseamna sa luam niste lectii de dans :ndance::ndance::ndance:dar pana la urma asta sa fie problema:D
Spor la treaba fetelor.
Dana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 12:21 
Moderator Ghidul Miresei

Noi la inceput ne gandeam ca o sa deschidem dansul cu melodia noastra... Alison Krauss - When you say nothing at all dar totusi pare cam trista....si eu cu iubitul meu :) ne gandeam sa luam niste lectii de salsa...am vrea sa fie ceva mai special :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 15:34 
Veteran

Citat:

nu cred ca trebuie sa stiti populara...doar cat o sa dansati.Important e valsul, ca acolo sunteti in centrul atentiei.Eu nici nu vreau multa populara ....si atunci sa danseze cei mai in varsta.

trebuie sa stii mai ales ca mireasa. daca vine lumea si te invita, ca vor sa danseze cu mireasa, nu-i poti refuza pe toti ca se supara

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 19:44 
Senior

noi pana la urma ne-am hotarat la "tiempo de vals" numai k de pe la inceputul lui septembrie o sa trebuiasca sa luam niste lectii de vals k nu prea stim

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2007, 13:54 
Veteran

Citat:
noi pana la urma ne-am hotarat la "tiempo de vals" numai k de pe la inceputul lui septembrie o sa trebuiasca sa luam niste lectii de vals k nu prea stim

Am ascultat si eu ieri melodia si imi place la nebunie. Trebuie neaparat sa invat vals. Este supeeeeeeeeeeer:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2007, 02:41 
Senior

si......sunt singura careia nu-i place tiempo de vals?:blink::blink::blink:nu ma omorati, va rog:nblink:
Dana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2007, 13:35 
Diva

Citat:
si......sunt singura careia nu-i place tiempo de vals?:blink::blink::blink:nu ma omorati, va rog:nblink:
Dana

O sa ascult si eu "Tiempo de vals", dar sunt hotarata pentru Lara Fabien: "Je t'aime". Am o slabiciune pt limba franceza... si va fi un fel de cadou din partea mea pentru el. Fiindca nu am de gand sa ii spun despre ce piesa este vorba. Vreau sa fie ca o surpriza. oricum vals nu stie si nici nu cred ca ne mai apucam acum de cursuri... Nu ca n-am avea timp, dar nu prea e genul nostru.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2007, 01:27 
Senior

cam complikta trb cu dansul, prietenul meu stie sa danseze f bine, dar nu prea face lucrul asta ....k-i km rusinos, si cred k o sa-mi fie mai greu, dar nu imposibil sa-l conving sa dansam si noi la inceput, in deschidere, mai ales k vreau sa-mi pun artificii in jurul ring-ului, si knd incepem noi sa dansam..blabla

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2007, 02:44 
Veteran

Cred ca dansul de deschidere este foarte important! este momentul in care se da tonul petrecerii! Nu merita sa-l ratezi! Abi aastept sa va povestesc dupa nunta despre cei care canta la nunta la noi! De rau , desigur! dar acum nu pot, pt ca mai e f putin timp si pe altii nu mai gasim...:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2007, 16:04 
Diva

Am ascultat si eu cantecul lui Chayanne, Tiempo de vals, dar nu m-a impresionat deloc. Pentru cine tine sa deschida nunta cu vals sunt unele cu mult mai frumoase, dupa parerea mea... dintre cele mentionate aici. Cele clasice sunt superbe...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2007, 12:08 
Senior

mi-a mai venit o idee:nblink:ce spuneti de boy2men- i swear ? e super piesa si se potriveste cu momentul, nu credeti?
sau ar mai fi o meloie, ar inca nu stiu exact cum se numeste... e ceva cu "celebrate our love"
Dana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2007, 16:47 
Diva

Citat:
mi-a mai venit o idee:nblink:ce spuneti de boy2men- i swear ? e super piesa si se potriveste cu momentul, nu credeti?
sau ar mai fi o meloie, ar inca nu stiu exact cum se numeste... e ceva cu "celebrate our love"
Dana

noi am avut vals vienez de mozart si a iesit bestial, chiar dc nu le prea avem cu dansul...toti ne-au admirat cat de bine am dansat:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 399 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 20  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]