Citat:
Buna ziua miresicilor de Pitesti,
Si eu sunt din Pitesti si am stabilit nunta pentru anul viitor. Avem de ales intre lunile iunie si septembrie, dar ne-am gandit ca ar fi cam tarziu sa rezervam restaurant pt. iunie totusi.Lunile iulie si august sunt de concedii, asa ca ne-am hotarat pe undeva prin septembrie.

Acum apare problema cu restaurantul pentru care v-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati putea da o mana de ajutor:nbump: Am o mama si o soacra foarte pretentioase in ceea ce priveste locatia si cu gusturi foarte diferite: ce vrea una nu vrea alta si vice-versa.

:wacko:. Prima data m-am gandit la Cornul Vanatorului datorita peisajului dar cred ca nu am nici o sansa de rezervare pentru toamna viitoare.

V-as ruga mult daca aveti informatii despre alte restaurante din Piesti sa-mi trimiteti si mie cateva sugestii.Numarul de invitati este in jur de 200. Va multumesc anticipat

Da, are mare dreptate Alinutza, trebuie sa te grabeasti, mai ales ca ai atat de multe persoane,dar in Trivale la Magic ti-l inchiriaza cu 2 conditii:
1.sa faci nunta in post, dar asta numai sa vb cu parintele ca sa-ti dea dezlegare(ceea ce cred ca nimanui nu i-ar place sa faca nunta in post numai de dragul sa faca acolo)
2.sa ai minim 300 de familii,asa ca...Intradevar e f fr acolo, locatia e superba si localul la fel,dar trebuie sa te grabeasti si in plus de asta stiu ca si meniul e totusi scumpicel in jur de 1,5 mil-2 mil, asta numai anul asta, pana la anul o sa mai creasca...dar daca totusi vrei la Magic, mai au o sala mai mica, de 186 de pers,,dar asta depinde de posibilitati si de nr de pers..In Prundu, la casa Romaneasca, e in stil cum e Haiducul, dar daca e poti incerca si la Turbo Max!!
Binenteles ca mai sunt si alte locatii, precum:Castelul,dar meniul la anul sigur o sa ajunga intre 2-3 mil(parerea mea e ca acolo mai mult platesti renumele localului, nu mancarea, ca in alte parti e meniul la fel, chiar mai incarcat decat acolo) sau am intels ca e in voga Monte Carlo,e tot langa castel in padure, meniul e f ieftin, ai totul de la ei, bautura,tort, absolut Totul, dar am inteles ca nu prea e localul cine stie ce...cica ar fi fost un bar de stripteuse,,sau cam asa ceva,,,nu vr sa jignesc pe nimeni, nu sunt nici eu sigura, dar noi deja dadusem arvuna pt local la Academica si am aflat dupa aceea..Un alt local ar fi la Budeasa, Star, e superba locatia, dar pt noi era prea departe si in plus de asta ne-au cerut ca minim de persoane 200-250,sala e mare , dar iti dai seama ce s-ar intampla daca nu te-ar venii macar cei 200 ceruti de ei??ce faci?platesti meniuri in plus??Sper ca te-am putut ajuta!! Succes si tie la pregatiri!!