Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 02:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 37  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: rochia mea
MesajScris: 15 Aug 2007, 18:50 
Diva

Citat:

depinde de unde cumpara rochia... firma de la care ti-ai luat tu rochia face crinoline faine, nu sunt tepene si in niciun caz nu se vad cercurile (am avut si eu tot de acolo :D)... insa sunt f multe rochii prin care se vad cercurile alea groaznic :mellow:...

da.
poate

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - vol V
MesajScris: 17 Aug 2007, 15:20 
Veteran

Citat:

Am impresia ca asta-i o traditie, superstitie importata de pe la americani.
Nu cred ca fericirea unui cuplu sta in a vedea sau nu mirele, rochia de mireasa inainte de nunta.
Eu va spun ca am probat rochia de fata cu sotul meu si am si cumparat-o.Apoi am probat-o si acasa de fata cu el.Si uite ca suntem tot impreuna si implinim in curand 15 ani de casnicie ceea ce va doresc si voua.Ca vrei sa-i faci o surpriza si nu vrei sa te vada este cu totul altceva.:nwink:

eu as vrea sa-i fac o surpriza. Eram stresata un pic de superstiei dar acum m-am linistit, sunt doar vorbe

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2007, 15:26 
Diva

Citat:

eu as vrea sa-i fac o surpriza. Eram stresata un pic de superstiei dar acum m-am linistit, sunt doar vorbe

Si eu m-am gandit sa ii fac surpriza dar am fost la o nunta la care mireasa i-a facut surpriza sotului ei si din pacate dupa reactia lui nu a fost tocmai placuta nu era asa incantat de rochita ei, si asa am zis ca mai bine sa o vada ca doar sunt mireasa lui!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2007, 18:46 
Veteran

Mi-am gasit rochie!!!:ndance::ndance::ndance:
Sunt asa happy!:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2007, 15:13 
Senior

si eu mi-am luat in sfarsit rochia de mireasa.iar in ceea ce priveste traditia conform mirele nu trebuie sa vada rochia pana la nunta o vom respecta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2007, 16:56 
Veteran

De unde ai luat-o?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Aug 2007, 13:38 
Senior

mi-am luat-o de la un magazin din suceava.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Aug 2007, 13:54 
Diva

Si eu vreau sa pastrez treaba asta cu rochia de mireasa: sa nu o vada mirele pana la nunta. nu din superstitie... nici macar nu stiu care e superstitia legata de ea, dar doar asa pentru frumusetea momentului. Orice mireasa e frumoasa si o aparitite deosebita. Asa ca de ce sa stric momentul?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Aug 2007, 14:29 
Senior

deocamdata nu m-am gandit la rochie, park ma stesez mai mult pentru lucrurile care aparent par simple, dar pentru mine sunt super complicate, gen:concarde, marturii, artificii, baloane..etc...poate nu m-am gandt la rochie si datorita faptului k nu am stabilt data nuntii, dar la anul sigur o facem:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Aug 2007, 14:30 
Senior

si knd o sa merg sa-mi cumpar rochia o iau pe mama, prietena mea...sa fim mai multe....sa aflu mai multe pareri

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Aug 2007, 14:39 
Veteran

Citat:
deocamdata nu m-am gandit la rochie, park ma stesez mai mult pentru lucrurile care aparent par simple, dar pentru mine sunt super complicate, gen:concarde, marturii, artificii, baloane..etc...poate nu m-am gandt la rochie si datorita faptului k nu am stabilt data nuntii, dar la anul sigur o facem:D

nu vrei sa te gandesti mai intai la o tema pt nunta? asa o sa stii si ce culori, cocarde, marturii alegi. ai destul timp sa alegi ceva frumos.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Aug 2007, 14:43 
Veteran

Citat:

Si eu tot la cocarde, marturii, invitaţii, si decoratul salii ma gandesc pentru ca este destul de complicat, sunt atatea detalii trebuie sa gasesti culorile, sa fie totul unitar pe cand pentru rochie merg prin magazine cateva zile si sigur gasesc una care sa-mi placa. Si imi iau si nasa si domnisoarele de onoare sa ma ajute

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Aug 2007, 22:32 
Diva

Citat:

am aceeasi parere ca si Lucs. mai importante sunt alte lucruri la inceputul pregatirii unei nunti: sala, ce culori are ce decoratiuni sa folositi, ce culori, vreti o nunta clasica, moderna etc si abi apoi cocardele marturiile rochita si celelalte

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2007, 02:34 
Senior

pentru mine astea mi se par mai complicate...poate aveti si voi dreptate...desi n-am stabilit data nuntii oricum trb sa te gandesti din timp la toate detaliile

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2007, 02:57 
Diva

Citat:

pentru mine astea mi se par mai complicate...poate aveti si voi dreptate...desi n-am stabilit data nuntii oricum trb sa te gandesti din timp la toate detaliile

ti se par complicate pt ca sunt multe, dar marunte...eu de unele m-am ocupat acum cateva zile (rochie, cocarde etc) si sunt ok toate si chiar m-am bucurat de fiecare clipa. am avut mai mare stres cu restaurantul, biserica, decoratiunile, bautura, tortul si prajiturile. dar trec toate si va fi frumos totul! sper cel putin:npray:
spor la pregatiri! si toate cele bune!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2007, 16:08 
Diva

Ok. PAUZAAA!!!! Eu am fixat nunta pentru anul viitor. Am gasit un model (doar unul, din pacate) pentru rochia de mireasa. L-am gasit intr-o revista. Cunosc pe cineva in care as avea incredere sa mi-o faca. Mai ales ca nu e complicata, nu crinolina, nu corset... asta e, nu sunt genul meu. E ca o rochie diafana de seara, pe langa corp. Problema mea e alta. Fetelor, cu riscul de a ma face de ras, ce sunt cocardele si marturiile????Cred ca as putea gasi aici pe site, dar deocamdata n-am timp prea mult sa caut. Intru doar cate putin pe forum...in timpul serviciului (ssss, sa nu ma spuneti)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2007, 16:23 
Diva

Citat:
Problema mea e alta. Fetelor, cu riscul de a ma face de ras, ce sunt cocardele si marturiile????Cred ca as putea gasi aici pe site, dar deocamdata n-am timp prea mult sa caut. Intru doar cate putin pe forum...in timpul serviciului (ssss, sa nu ma spuneti)

cocardele sunt floricelele alea care se pun invitatilor in piept :D... iar marturiile sunt mici cadouri care se dau invitatilor. de obicei, sunt pachetele cu bomboane sau alune glazurate
:ok:. gasesti modele la galerie :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2007, 16:52 
Diva

Citat:

cocardele sunt floricelele alea care se pun invitatilor in piept :D... iar marturiile sunt mici cadouri care se dau invitatilor. de obicei, sunt pachetele cu bomboane sau alune glazurate
:ok:. gasesti modele la galerie :D

Multam. Am inteles. La floricele alea as cam vrea sa renunt. Nu-mi plac si nu le vad rostul. Cadouri... ma mai gandesc. Multam inca o data.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 37  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]