Ultima vizită a fost: Acum este 06 Iul 2025, 19:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 26  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: pregatiri
MesajScris: 23 Aug 2007, 22:22 
Diva

Citat:
Prin care parte ai gasit caserole? ca eu m-am uitat, dar nu am vazut...

prin zona cu alimente, tigari, conserve...nush exact sa iti sic ca la cat ne-am invartit pe acolo. la un mom dat vroiam sa ne dam batuti, mai ales ca ii intrebam si pe ei unde au caserole si ei ziceau ca nu au vazut asa ceva in bazarul lor...
scuze ca nu pot ajuta tare mult, dar si acu dc merg iar cred ca ma invart ca o curca beata pe acolo:~*

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: pregatiri
MesajScris: 29 Aug 2007, 14:57 
Diva

Citat:

io sapt asta mi-am facut analizele ca vineri ma duc sa-mi scot certificatu...am o problema..nu gasesc costum pt puiu meu..ce ii place lui nu gaseste marime..maine cred ca trag o fuga pana in botosani sa vedem ce gasim...am facut prima proba la rochita si iese minunatsamb fac a doua proba si sapt viit o iau...iupi
tre sa ma duc sa dau de tort, de prajituri, de buchet, sa-mi fac programarea la cosmetica si coafura, dar asta spt viit...
am o intrebare: voua v-a cerut la restaurant certificat de garantie pt prajituri si fructe?
spor la pregatiri :nblink:

buna fetelor!
tocmai am ajuns de la primarie. am depus actele. marti trebuie sa mergem sa paltim taxa. am facut si cererea pt cununia civila la biserica si e cu 15 min inainte de cea religioasa.
mai avem de cumparat fructele, apa minerala, sucul si de comandata exact cantitatea de tort si parjituri.
la restaurant ni s-a cerut certificat de calitate pt prajituri si tort. de fructe nu ni s-a zis nimic.

spor mult!:ok:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: colaci, turta...
MesajScris: 04 Sep 2007, 02:12 
Diva

am si eu o intrebare: in afara de turta miresei care se imparte la nuntasi si colacii pt nasi mai trebuie un colac pt intrarea la restaurant?
eu am auzit ceva de genul asta si de asta va intreb.
si ink ceva: turta miresei se rupe deasupra miresei si se arunca la nuntasi in fata casei, a blocului, nu?

multumesc anticipat:-*

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: colaci, turta...
MesajScris: 04 Sep 2007, 20:18 
Diva

Citat:

deci asa am auzit si io..ca si acasa si la restaurant se rupe turta miresei..apropo, u unde o faci? anu trecut la frate miu am facut la curcubeu dar amu nu mai face..am cautat si la policlinik nu face..nush unde sa fac...

eu fac la belpan colacii si turta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2007, 21:31 
Nou Venit

Citat:

multumesc pt informatie...cu cate zile inainte tre sa dai comanda? am vb cu mami si a zis ca numai un colac se rupe acasa..la resturant te da cu aghiazma...nah, nush, mai intreaba si imi zici si mie

Fetelor, eu am fost anul trecut la o nunta si in fata restaurantului, tatal miresei si tatal mirelui au tinut de un colac si nuntasii treceau pe sub el ca pe sub o arcada. Dupa ce au trecut toti au tras de colac amandoi sa se rupa colacul . Nu stiu semnificatia dar stiu ca tatal mirelui este mai instarit, i-a ajutat mai mult pe miri (el a fost cel care a rupt bucata cea mai mare).
Mult succes la pregatiri. :* :* :*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2007, 03:04 
Diva

Citat:

multumesc pt informatie...cu cate zile inainte tre sa dai comanda? am vb cu mami si a zis ca numai un colac se rupe acasa..la resturant te da cu aghiazma...nah, nush, mai intreaba si imi zici si mie

de colaci si turta am dat azi comanda. la rest am inteles ca e vb de aghiazma si busuioca si un colac pe sub care trebuie sa treci

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2007, 13:56 
Diva

Citat:

deci trebe si la restaurant si acasa..deci ai dat marti comanda si cand o ridici? mai ai putin si esti mireasa..la ce biserica ziceai ca te cununi?

am dat marti si ridic vineri dupa amiaza.
cununia e la biserica Sf. Vineri.
tu unde faci nunta si cununia?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2007, 21:16 
Diva

Citat:

cununia tot la Sf Vinere si nunta la Vama veche...iti canta si coru la biserica? stii cumva cam cat costa? ati fost si v-ati spovedit?

ne spovedim vineri dimineata, fiecare la duhovnicul lui. nu am idee dc va fi si corul sau nu, pt ca unul din nasii mei e preot si a zis in leg cu biserica sa nu imi fac griji ca se ocupa el de tot. acum ramane de vazut sambata ce av fi:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 26  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]