Ultima vizită a fost: Acum este 30 Aug 2026, 23:50

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 277 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile??
MesajScris: 13 Feb 2006, 00:02 
Veteran

Citat:
Posted by miha72

si eu tot pe 26 aug ma casatoresc.stai linistita ca nu esti singura care se afla in stadiu asta..verighete frumoase am vazut la VANDA.nu sunt din buc.daca mergi la tirguri o sa ii vezi.cred ca au ceva si in buc.la romexpo au fost.si nu sunt foarte scumpe.succes!

:~*:lips: am probat la sofitel niste verighete care mi-au placut (8-10 mil. perechea) si culmea, au magazinul destul de aproape de mine....am vazut ceva modele si la Vanda, pe site..asemanator cu ce probasem eu .... bani sa fie..si timp....ca odata si-odata, tre sa ne urnim, nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2006, 00:19 
Nou Venit

Citat:
Haideti sa ne marturisim una alteia "temerile" noastre cu privire la pregatirile pentru marele eveniment din viata fiecareia!!

Noi avem bifate pe listutza, urmatoarele:
- restaurant
- biserica
- cameraman & fotograf

Daca reusim sa gasim si DJ - atunci, scapam de-un mare "ghimpe" :rocker:

daca nu aveti cameraman si fotograf va invitam pe forumul nostru de specialitate, poate va surade ceva acolo (aici nu avem voie sa ne facem reclama). Linkul catre forumul nostru privat este: http://ghidulmiresei.ro/forum_display.p ... 7&mid=2789

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2006, 14:33 
Diva

Citat:
Hi people.
Cred ca sunt cam ultima...sau poate Anna ma intrece...dar cu foarte putin oricum. Eu am nunta pe 22 iulie si pana acum am rezolvat cu restaurantul...si am ales modelele de verighete--dar inca nu am dat comanda. Si cam asta e tot ce am facut. Credeti ca ar trebui sa ma panichez? :rolleyes:

Nu ...e udeja am facut mai mult de jumate din tot ce era de facut..si ma tot gandesc daca e bine...daca bla bla ..poate m-am grabit (la chestiile alea ....verighete , haine, pantofi, etc...restaurantul, biserica, lautarii, foto si cameramanul..trebuiau oricum rezervati de pe acum ).
Nota : nunta e pe 19 august %%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2006, 18:39 
Diva

Citat:
Da, doar ca la mine e putin mai complicat...si eu si logodnicul meu suntem amandoi din Ploiesti, doar ca acum locuim in permanenta in Bucuresti. Si ne-am hotarat sa facem nunta in Ploiesti pentru ca am zis ca sunt si familiile acolo si e mai simplu...Doar ca acum maica-mea cu soacra-mea sunt mult mai ocupate sa se certe decat sa rezolve ceva...iar noua ne e atat de greu sa ajungem acolo si sa le facem noi pe toate. De platit oricum noi le platim pe toate, dar am crezut ca o sa primim putin ajutor...REAL, si din partea familiilor.
In fine, nu mai conteaza...cu muzica am rezolvat-o, mai am sa vorbesc la biserica...A, inca o intrebare...putem sa ne alegem cat de mult sa dureze slujba, ca timp?

Nu cred ca poti lungi sau scurta slujba...e ceva fix cred eu..insa ai putea potoli spiritele "soacrelor" pana una alta ...ca nu e nunta lor..):(:wok: multa bafta si Casa de Piatra :-`%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 12:49 
Diva

Citat:
Din pacate cam e nunta lor:((...Ca el e primul baiat(din trei) iar eu sunt singura fata la parinti...asa ca va dati seama cat sunt de entuziasmati. Nu pot sa le zic nimic,...de-aia am si hotarat sa facem nunta acolo si nu aici. :~*.
Nu vreau nimic fancy la biserica, doar ca mi-as dori sa nu dureze foarte mult:. si intelesesem ca poti alege intre diverse tipuri de slujbe care dureaza mai mult sau mai putin.
Cat despre agentii...sunt tare scumpe si noi platim toata nunta fara nici un ajutor...In plus maica-mea si soacra-mea si-au dorit atat de mult sa faca ele tot, incat:(. Eu nu am voie decat sa imi aleg rochita si verighetele...in rest...nici macar domnisoarele si cavalerii de onoare nu avem dreptul sa ii alegem noi:((.
Dar pentru mine conteaza mult mai mult ce va fi dupa ziua nuntii:kiss:

Te cred....dar nu e fair play....tu dai banii...ca ele sa faca ce vor din banii tai..Stai putin..Daca aveau ceva de comentat putea face asta doar in cazul in care el contribuiau cu tot. Nu sunt de acord cu asta...Adik aia se vor distra pe banii vostri, si voi nu puteti sa faceti nimik care sa va plaka...deep sh*t..):(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 14:58 
Diva

Citat:
Ba 3, k asta in curs nu se pune ! Si cum nu ne dau banii afara din casa, le luam din timp si crede-ma, e cel mai bine.
Rochita am facut-o pe comanda undeva pe Lipscani... si m-a costat 5.500.000, cu tot cu crinolina si manusi, 6.000.000, iar voalul l-am primit cadou. :ok:
Sunt bucuroasa ca am scapat si de huse si baloane... si firma respectiva are reclama aici... ceva cu suflete... :kiss: :ok:

Ai iesit bine, ca pret...apropo..cum sta treaba cu comanda.??Te-ai dus la ei cu poza si le-ai zis : vreau sa arate asa, sau aveau deja un model si u i-ai adus imbunatatiri?? ;):blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 15:13 
Diva

alexandra,stii ce nu inteleg eu? din moment ce voi va casatoriti si va platiti singuri nunta de ce nu va lasa sa va alegeti voi singuri totul. noi ne facem singuri nunta ne platim totul inafara de bautura ,sucuri si prajituri care o vor lua parintii nostri. dar tot ce tine de nunta noi o sa platim totul. mai incearca sa vb si tu cu soacra si mai bine impaca-le pe soacra si pe mama. bine ca la noi nu s-au gasit sa se certe. si stii ce ti-am mai zis eu cu biserica care e urgenta! :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 15:29 
Diva

Citat:
Din pacate cam e nunta lor:((...Ca el e primul baiat(din trei) iar eu sunt singura fata la parinti...asa ca va dati seama cat sunt de entuziasmati. Nu pot sa le zic nimic,...de-aia am si hotarat sa facem nunta acolo si nu aici. :~*.
Nu vreau nimic fancy la biserica, doar ca mi-as dori sa nu dureze foarte mult:. si intelesesem ca poti alege intre diverse tipuri de slujbe care dureaza mai mult sau mai putin.
Cat despre agentii...sunt tare scumpe si noi platim toata nunta fara nici un ajutor...In plus maica-mea si soacra-mea si-au dorit atat de mult sa faca ele tot, incat:(. Eu nu am voie decat sa imi aleg rochita si verighetele...in rest...nici macar domnisoarele si cavalerii de onoare nu avem dreptul sa ii alegem noi:((.
Dar pentru mine conteaza mult mai mult ce va fi dupa ziua nuntii:kiss:

Mai aveau putin parintii astia si va impuneau si cu cine sa va casatoriti, ca in Evul Mediu ....nunti d-alea aranjate dupa interese...in cadrul carora mirii nici macar nu se cunosc.:x:x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 15:42 
Diva

Citat:

Mai aveau putin parintii astia si va impuneau si cu cine sa va casatoriti, ca in Evul Mediu ....nunti d-alea aranjate dupa interese...in cadrul carora mirii nici macar nu se cunosc.:x:x

sa stii Gina, mie nu prea imi place ca unii parinti iti zic ce rochie sa-ti faci unde sa faci nunta ,pe cine sa pui domnisoara ,etc.
alege-ti tu si cu viitorul sot ce vreti ca doar e nunta voastra nu a soacra-tii sau a mamei tale. e nunta voastra voi decideti ce vreti ce si cum!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 16:09 
Diva

Citat:

sa stii Gina, mie nu prea imi place ca unii parinti iti zic ce rochie sa-ti faci unde sa faci nunta ,pe cine sa pui domnisoara ,etc.
alege-ti tu si cu viitorul sot ce vreti ca doar e nunta voastra nu a soacra-tii sau a mamei tale. e nunta voastra voi decideti ce vreti ce si cum!

Pai asa si e ...ei "si-au trait traiul si-au mancat malaiul "....acum e randul nostru!!:-`%%-

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 277 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]