Din pacate cam e nunta lor:((...Ca el e primul baiat(din trei) iar eu sunt singura fata la parinti...asa ca va dati seama cat sunt de entuziasmati. Nu pot sa le zic nimic,...de-aia am si hotarat sa facem nunta acolo si nu aici.

.
Nu vreau nimic fancy la biserica, doar ca mi-as dori sa nu dureze foarte mult:. si intelesesem ca poti alege intre diverse tipuri de slujbe care dureaza mai mult sau mai putin.
Cat despre agentii...sunt tare scumpe si noi platim toata nunta fara nici un ajutor...In plus maica-mea si soacra-mea si-au dorit atat de mult sa faca ele tot, incat:(. Eu nu am voie decat sa imi aleg rochita si verighetele...in rest...nici macar domnisoarele si cavalerii de onoare nu avem dreptul sa ii alegem noi:((.
Dar pentru mine conteaza mult mai mult ce va fi dupa ziua nuntii:kiss:
Te cred....dar nu e fair play....tu dai banii...ca ele sa faca ce vor din banii tai..Stai putin..Daca aveau ceva de comentat putea face asta doar in cazul in care el contribuiau cu tot. Nu sunt de acord cu asta...Adik aia se vor distra pe banii vostri, si voi nu puteti sa faceti nimik care sa va plaka...deep sh*t..):(