Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 11:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 256 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa
MesajScris: 12 Feb 2006, 13:09 
Diva

Citat:

:(( trist...preturile se aliniaza la restul lumii dar modul de gandire nu prea...

V-a placut ceva de la Targul de la Sofitel???:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2006, 15:42 
Diva

Citat:
V-a placut ceva de la Targul de la Sofitel???:-`

Da ... o rochie de la Pronovias. Costa 1.300 euro. :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2006, 14:02 
Diva

voi v-ati luat deja rochie de mireasa? eu am cautat dar nu prea am gasit aici in oras. voi cat dati pe rochie sau cat ati da? (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2006, 14:37 
Diva

Citat:

Ai dreptate. Dar eu mai trisez :~*: din cand in cand mai trag cu ochiul la ele. Tinand cont ca avem nunta in septembrie, pana in iulie trebuie sa gasesc solutii (rochie care sa-mi placa, bani...O:)).

Prea multe discutii pe marginea unui subiect care pentru multe dintre noi nu se va materializa ( spuneati ca o rochie costa 1000 - 1500 de euro ....poate unele isi fac intreaga nunta cu banii aia). Si pana al urma la ce bun sa dai atatia bani pe o rochie pe care oricum o imbraci o singura data ...iar cand te vei dezbraca vei fi socata ( pete de suc, vin, etc,...la spate va fi murdarita de " amprentele " invitatilor cu care ai dansat...etc )
Ganditi de 10 ori inainte de a taia.:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2006, 15:45 
Diva

Citat:
eu sunt de acord cu tine, chiar am spus mai demult tot la dicutia asta ca o rochie scumpa nu se merita, dar fiecare cu visul ei...
eu nu am sa-mi iau o rochie scumpa (nu pentru ca nu mi-as permite, dar nu mi se pare necesar) si am sa-mi distribui banii catre ceva chiar important, cum ar fi bijuteriile sau voiajul de nunta. Rochia o porti o noapte si apoi o sa te gandesti toata viata: "am dat 1000E pe ea si am purtato o noapte, cand pe masina am dat de 10 ori mai mult si am folosit-o de mii de ori..."
...am dreptate?...
(?)
gaby

DA!! Total de acord ...:ok::lips::cool::wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2006, 16:27 
Diva

Citat:

Ei, nu spune nimeni ca le si cumparam! Dar ce e frumos (depinde si de gust e adevarat) e si admirat! Si apoi, privitul nu costa! Nu cred ca se repede nimeni sa dea un car de bani fara sa gandeasca! Evident ca va trebui sa fim cerebrale in ceea ce priveste alegerea, gandind la cate sunt de platit pentru nunta, importante dealtfel, si la cate restrictii vor fi dupa nunta (cand va trebui sa suportam consecintele cheltuielilor). Asa ca, ideea era nu costa nimic admiratul. Si in viata de zi cu zi procedam asa, nu? Nu orice ne place si admiram putem avea :rolleyes:

eu am scapat de grija asta ;) mi-am gasit rochia in care sa ma simt extraordinar. si s-a incadrat si in buget. acum nu stiu daca va fi pe toate gusturile, dar categoric e ceea ce mi se potriveste. asa ca rochiile de la pronovias sau demetrios... sa mai astepte pana intr-o viata viitoare, cand o sa castig destul incat 1500 de euro sa mi se para muuuuult prea ieftin. :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2006, 17:55 
Diva

Citat:

Pai probabil ca atunci cand o sa fiu si eu colega cu tine in viata viitoare, ca sa castig si eu asa mult :p, o sa-mi permit si eu rochitele alea si nu o sa mi se para mult! Dar cum spunea, nu pot sa ma fac ca nu le vad sau nu imi plac. Evident o sa imi gasesc si eu ceva, care o sa mi se para "cea mai frumoasa rochie", ca va fi a mea!:flowers:

Stii ce e culmea?? :D:D:D Se poate ca in viata viitoare sa nu mai existe astfel de rochii, astfel de case de moda, ...cine stie in ce ne vom reincarna si in ce epoca...:p:ok::p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2006, 22:39 
Diva

Citat:
Ei, nu spune nimeni ca le si cumparam! Dar ce e frumos (depinde si de gust e adevarat) e si admirat! Si apoi, privitul nu costa! Nu cred ca se repede nimeni sa dea un car de bani fara sa gandeasca! Evident ca va trebui sa fim cerebrale in ceea ce priveste alegerea, gandind la cate sunt de platit pentru nunta, importante dealtfel, si la cate restrictii vor fi dupa nunta (cand va trebui sa suportam consecintele cheltuielilor). Asa ca, ideea era nu costa nimic admiratul. Si in viata de zi cu zi procedam asa, nu? Nu orice ne place si admiram putem avea :rolleyes:

Foarte adevarat!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 15:54 
Diva

fetele,v-ati cumparat deja rochia de mireasa? e bine sa cumpar rochia de mireasa din timp sau sa mai astept pana in iunie ? eu am nunta in august si nu stiu cand sa-mi cumpar rochia.
ce e drept m-am uitat dupa rochie ,am gasit dar trebuie sa-mi fac comanda ca rochia costa asa: pretul +10% daca o fac pe comanda. (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 16:04 
Diva

Citat:
fetele,v-ati cumparat deja rochia de mireasa? e bine sa cumpar rochia de mireasa din timp sau sa mai astept pana in iunie ? eu am nunta in august si nu stiu cand sa-mi cumpar rochia.
ce e drept m-am uitat dupa rochie ,am gasit dar trebuie sa-mi fac comanda ca rochia costa asa: pretul +10% daca o fac pe comanda. (X)

Si eu la fel..tot in august...am vazut sambata asta o rochie...e dragutza..dar..la fel ca si tine ...stau si ma gandesc..daca peste o luna apare ceva la acelasi pret mult mai frumos?????(X)(X)(X) Eu zic sa mai stam....ok?? Ca nu ne dau banii afara din casa ,...si nici magazinele nu vor da faliment pana atunci..(!)(!)%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 17:53 
Diva

Citat:

n-ar fi rau sa va apucati de cautat, totusi... eu mi-am dat comanda de rochie la agnes toma. e drept, nunta mea e in iunie, asa ca nu pot spune ca e mult prea devreme. insa, cand am comandat-o, mi-au spus ca nu pot sa-mi spuna pretul, pentru ca din februarie se modifica. norocul meu a fost ca m-au sunat dupa cateva zile si mi-au spus ca deocamdata pretul ramane acelasi, urmand a se modifica din martie.
si anul trecut a patit o prietena acelasi lucru, in februarie rochia avea un pret, iar in martie era deja cu 3 milioane mai mult (si nu mai e vorba tot de agnes toma aici).
mai bine interesati-va daca e posibil sa se mai modifice preturile peste an. :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 256 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]