Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 10:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 268 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Despre coafura
MesajScris: 28 Ian 2006, 00:54 
Veteran

Citat:

la Ego Stil (din M 19), iar in diferenta de pret imi pune coronita si imi prinde voalul...o sa ma duc si in alta parte sa vad ce mi se spune...
gaby

iubita daca te intereseaza te duc eu la un coafor super -eu ma duc saptamanal- te face tipa aia marfa-marfa..si are si idei bune..chestia e ca nu e asa cunoscut..daca preferi mai de fitze du-te la ancris..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 21:14 
Diva

Citat:
Ce prostie!
Si diferenta in ce ar costa? faptul ca iti da cu mai mult fixativ si ca iti pune mai multe agrafe? :o

Diferenta sta in cuvantul mireasa .........daca ai fi tacut ca pestele .....ramaneai cu pretul mai mic..eu nu o sa suflu o vorba...merci de sugestie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 23:43 
Veteran

Citat:

Diferenta sta in cuvantul mireasa .........daca ai fi tacut ca pestele .....ramaneai cu pretul mai mic..eu nu o sa suflu o vorba...merci de sugestie.

marfa zodiacul de pe pagina ta de net..B)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Feb 2006, 01:56 
Admin Ghidul Miresei

Citat:

Fetelor, nu e chiar asa cum credeti voi! Coafura de mireasa necesita mult mai multa munca, mult mai mult fixativ/spuma/agrafe/migala, etc.... Asta pentru ca daca esti mireasa, vei DANSA intruna, nu-i asa!? Trebuie sa reziste aproape 24 h, la zbantuiala maxima ;) si evetual ciufuleala, si voalul care trage de par in jos! Va zic eu (trecuta deja prin asta) ca eu NU ma asteptam sa=mi tina cocul pana dimineata. Dar adevarul e ca a mea coafeza care ma stia si stia ce gen de par am m-a tapetat si m-a umpluit de fixativ de zici ca aveam un pietroi in cap :devil: si 3 zile dupa aia m-am chinuit sa-l desfac! Si da, a muncit 3 ore la mine si a consumat un tub intreg de fixativ si vreo 3 pachete de agrafe (eu avand parul f lung si f greu) si normal ca mi-a luat de 3 ori tariful normal, dar inteleg de ce!! In mod normal nu se pune asa mult fixativ/agrafe, ca doar nu te duci la un party sa te dai cu capul (ma scuzati) de toti peretii. :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Feb 2006, 13:40 
Diva

Citat:

Mercic :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Feb 2006, 23:11 
Diva

Citat:
Poate stie cineva sa recomande saloane din Bucuresti, unde sa nu ni se "turteasca" coafura cand auzim pretul :p? Adica, stiti, cum vrea toata lumea: frumos, de calitate, si daca se poate cu pret cat mai...bun!:)

Eu intotdeuna am fost foarte multumita de serviciile de la Salonul Orizont (linia lui 105 sau 93); este in Drumul Taberei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 00:59 
Veteran

Citat:
Poate stie cineva sa recomande saloane din Bucuresti, unde sa nu ni se "turteasca" coafura cand auzim pretul :p? Adica, stiti, cum vrea toata lumea: frumos, de calitate, si daca se poate cu pret cat mai...bun!:)

Nu stiu dak voi ati auzit de clubul Miramar......oricum,super coafeze....cel putin doua din ele,din care una e stilista.Eu acolo lucrez si au preturi super!!!O coafura de mireasa e in jur de 250 oricat te-ar tine pe scaun si oricat te-ar "fixa".Acum depinde....dak vrei sa te si aranjezi cu vopsit si tuns e vreo 500-600.Acceptabil zic eu!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 01:01 
Senior

Citat:
Nu stiu dak voi ati auzit de clubul Miramar......oricum,super coafeze....cel putin doua din ele,din care una e stilista.Eu acolo lucrez si au preturi super!!!O coafura de mireasa e in jur de 250 oricat te-ar tine pe scaun si oricat te-ar "fixa".Acum depinde....dak vrei sa te si aranjezi cu vopsit si tuns e vreo 500-600.Acceptabil zic eu!

atat de putin?e super.pacat ca sunt din gl.altfel veneam la tine.:rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 13:41 
Diva

Citat:

Pai daca lucrezi acolo...da-ne si noua mai multe ponturi: orar, nume, etc...Eu am fost la un coafor obisnuit (de cartier ca sa-i zic asa) si m-a costat 1 200 000 tuns, vopsit, coafat. Si nu era "freza" de mireasa. :-`(am inclus si bacsisul in suma de mai sus)...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2006, 15:01 
Diva

Isi pune cineva unghii false la nunta??? Eu vreau sa-mi pun ..ca sunt mai frumoase... si mai lungi ...Voi ce stil adoptati ? French??

:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2006, 16:03 
Diva

Citat:

da, French, dar nu cred ca o sa-mi pun unghii false, am fost la o petrecere cu asa ceva si m-au incurcat foarte tare pt ca simteam ca nu sunt ale mele...o sa-mi las unghiile mele sa creasca putin mai mult decat deobicei...
gaby

Stii ce ma gandeam ...sa le pun cu o luna inainte...sa ma obisnuiesc...ca stiu senzatia.. (X):-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2006, 20:03 
Senior

Citat:

Stii ce ma gandeam ...sa le pun cu o luna inainte...sa ma obisnuiesc...ca stiu senzatia.. (X):-*

da este si asta o solutie.mi-ai dat si mie o idee.:wok:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Manichiura
MesajScris: 13 Feb 2006, 22:26 
Diva

Citat:
Isi pune cineva unghii false la nunta??? Eu vreau sa-mi pun ..ca sunt mai frumoase... si mai lungi ...Voi ce stil adoptati ? French??

Eu am sa fac un model simplut dar de efect si fara unghii false; am sa le las sa creasca ... vreau sa fiu cat mai naturala.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Manichiura
MesajScris: 13 Feb 2006, 23:58 
Veteran

eu vreau lentile de contact,un verde mai deosebit..:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 01:39 
Diva

Citat:

da..si eu vreau...unghii false...si facute simplu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 12:41 
Diva

Citat:

da..si eu vreau...unghii false...si facute simplu...

Da....fara briz-brizuri..diverse chestii lipite pe ele sau ...chiar cercei prinsi in unghie..ceva dragutz :lips:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 268 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]