Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 17:58

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 262 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cununia civila
MesajScris: 28 Ian 2006, 02:41 
Diva

Citat:
eu o sa ma duc la starea civila (indiferent unde am sa o fac) imbracata in rochie de mireasa, la noi la Galati se poarta si chiar e greu sa vezi vreo viitoare doamna sambata, la starea civila, care sa nu imbracata in rochia de mireasa.

Si eu am vrut initial sa fac asa dar m-am razgandit ... O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 14:22 
Diva

Citat:
vreau si eu telefonul de la 3 , va rog frumos

Scuze ca abia acum reusesc sa-ti dau aceasta informatie : 021 / 318.03.09 e telefonul de la Starea Civila Sector3. Telefonul de la primarie este : 021 / 318.03.23

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 14:54 
Diva

Citat:
Stie cineva daca e obligatoriu sa facem analizele medicale in orasul incare stam (adica unde avem trecuta adresa in buletin)? Eu am buletin de Bucuresti si stau aici, insa de origine nu sunt de aici. Si mi-ar fi muuuuuuult mai usor sa obtin :love: repede analizele din orasul meu natal! Si inca ceva: am vazut mai sus ca una din fete spunea ceva de genul ca dupa ce avem rezultatele de la analize, trebuie sa mergem cu ele la medicul de familie. Si daca nu am medic de familie deocamdata? Nu exista clinici care elibereaza aceste certificate complete, fara sa mai umblam de nebuni in zece locuri? :flowers: Stiu ca sunt cam multe intrebari, dar poate fiecare stie cate ceva si ma lumineaza si pe mine!O:)

Habar n-am :~*:~*:~*:~* ...e prea multa alergatura si prea multe telefoane de dat...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 14:56 
Diva

Citat:
vine in biserica cel de la primarie (ca el se deplaseaza dar in biserica nu stiu) sau te lasa preotul sa faci starea civila acolo?

intreb si eu...
gaby

scuze, abia acum am intrat din nou pe forum. da, am vorbit cu preotul si a zis ca nu are nimic impotriva. singura "pretentie" ridicata a fost ca ofiterul starii civile sa nu stea cu spatele spre altar, drept pentru care ne va da o masa pe care sa o punem pe laterala bisericii (in dreapta sau stanga) si pe care sa putem semna actele.
cam asta-i.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 15:10 
Diva

Citat:

scuze, abia acum am intrat din nou pe forum. da, am vorbit cu preotul si a zis ca nu are nimic impotriva. singura "pretentie" ridicata a fost ca ofiterul starii civile sa nu stea cu spatele spre altar, drept pentru care ne va da o masa pe care sa o punem pe laterala bisericii (in dreapta sau stanga) si pe care sa putem semna actele.
cam asta-i.

Hmmm.....cate nebunii puneti voi la cale...(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 15:15 
Diva

Citat:
Hmmm.....cate nebunii puneti voi la cale...(X)(X)(X)

:D ce sa fac? incercam sa simplificam pe cat posibil toata treaba. si aici nu ma refer la bani, ci la oboseala. daca ati vedea ce moaca am cand ma ajunge oboseala!!! :zoombie: si oricat de fericita as fi, zambesc tamp si poti sa juri ca sunt drogata sau beata-moarta :wacko: pai ce poze si amintiri imi vor ramane? :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 15:19 
Diva

Citat:

:D ce sa fac? incercam sa simplificam pe cat posibil toata treaba. si aici nu ma refer la bani, ci la oboseala. daca ati vedea ce moaca am cand ma ajunge oboseala!!! :zoombie: si oricat de fericita as fi, zambesc tamp si poti sa juri ca sunt drogata sau beata-moarta :wacko: pai ce poze si amintiri imi vor ramane? :D

Si de ce nu pui cununia civila cu o zi inaintea celei religioase?? Eu asa fac : civila vineri....dupa ..venim acasa si facem o minipetrecere cu apropiatii si nasii, si a doua zi nebunia...biserica, foto, restaurantul...(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 15:35 
Diva

Citat:

Si de ce nu pui cununia civila cu o zi inaintea celei religioase?? Eu asa fac : civila vineri....dupa ..venim acasa si facem o minipetrecere cu apropiatii si nasii, si a doua zi nebunia...biserica, foto, restaurantul...(?)

pai... am hotarat ca le vom face pe toate odata. daca tot am gasit posibilitatea asta... de ce nu? :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 15:37 
Diva

Citat:

pai... am hotarat ca le vom face pe toate odata. daca tot am gasit posibilitatea asta... de ce nu? :flowers:

Bafta %%-:((:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 17:19 
Diva

noi vrem sa facem cununia civila in aceeasi zi cu cea religioase macar scapam mai repede.:ok:
analizele medicale stiam ca nu e obligatoriu sa le faci la medicul de familie poti sa le faci la vreo clinica anume. noi ne ducem la doctora ca aveam acelasi medic ce noroc pe noi.:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2006, 15:05 
Diva

Mi-am gasit compleu pentru cununia civila..in Magazinul Cocor...mie mi se pare superb...sexxy dar si decent in acelasi timp....miercuri voi merge sa-l cumpar ...Voi ati gasit ceva??:unsure::heart::love::cool::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2006, 18:53 
Veteran

Citat:

avem ceva in comun...si eu vreau civila inainte cu 1 zi adica pe 22 sept vinerea....te-asi ruga sa imi spui daca stii sigur ca se poate face cununie civila si vinerea;) si daca stii cam pana la ce ora se pot face programari in ce sector vei avea cununia... noi ne-am hotarat acum ca vrem cu 1 zi inainte pt ca sambata sa pot acorda atentia cuvenita evenimentului...precizez ca mie frica ca nu se tine cont de programari mereu intra cineva in fata si nu am chef sa alerg sau sa ma enervez..de aceea aleg sa fac vineri..de asemenea daca stii ceva despre cand se merge cu actele la ei te-asi ruga sa imi spui ....casa de piatra%%- si sa auzim de bine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2006, 19:02 
Veteran

Citat:

Poti sa faci in ce zi vrei cununia civila. Cum tu vrei cu o zi inainte, cam la aceeasi data trebuie sa mergi cu actele. Uite ce stiu eu despre actele necesare si depunerea lor:
Acte necesare:

- Buletine de identitate soti
- Declaratie tip
- Certificatele de nastere in original
- Certificate medicale prenuptiale emise de circa sanitara
- Dovada desfacerii casatoriei anterioare (daca este cazul) prin sentinta sau certificatul de deces definitiv si irevocabil sau copia certificatului de deces + original
- timbru fiscal de 500 lei
- declaratie tip;
Casatoria se va incheia dupa minim 10 si maxim 14 zile calendaristice, de la depunerea actelor.
La incheierea casatoriei este necesara prezenta a doi martori, care se vor legitima cu actele de identitate.
La depunerea actelor este necesara prezenta viitorilor soti.

m-am mai luminat mersi multttt:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2006, 19:29 
Diva

Eu o fac la Sectorul 3..sper sa fie ok..si normal ca se poate face oricand ..in orice zi..Bafta!!!

Cununia civila
--------------------------------------------Acte necesare la starea civila

Declaratia de casatorie completata la Oficiul Starii Civile in ziua depunerii actelor
Actele de identitate ale ambilor soti
Certificatele de nastere ale ambilor soti
Pentru cei care au mai fost casatoriti, dovada desfacerii casatoriei anterioare - certificatul de deces sau sentinta de divort.

In cazul in care unul dintre viitorii soti este strain:
Pasaportul cu viza, valabil de la depunerea actelor pana la incheierea casatoriei;
Certificat de nastere si traducerea legalizata la notar
Declaratie la notar din care sa rezulte datele de stare civila si faptul ca a fost sau nu casatorit. In cazul in care a fost casatorit, sunt necesare certificatul de deces sau sentinta de divort in original si traducere legalizata.
Doi martori
Taxa extrajudiciara de timbru.
Ceremonia

Uzanta cere ca, la primarie, sa se duca numai tinerii si parintii lor.
Nu se fac invitatii speciale, iar rudele si prietenii pot veni doar daca doresc.
Tinuta este eleganta, sobra, de oras, deoarece casatoria civila are loc dimineata:
- mireasa si celelalte doamne nu vor purta rochii stralucitoare de lam

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2006, 22:33 
Diva

Noi dorim sa facem cununia civila cu 4 zile inainte, adica pe 15 august, zi de sarbatoare, Sfanta Maria Mare.
In provincie exista numai anumite zile in care se oficiaza casatoriile sau se pot face in orice zi a saptamanii???

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 262 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]