Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 12:37

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 172 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Targuri de nunti 2006
MesajScris: 13 Feb 2006, 15:12 
Diva

Citat:

Eu am alocat pt rochie si costum acelasi buget. Dar dupa ce am vazut la targuri, cred ca al lui o sa fie mai scump.:D

Targurile astea...sunt o pierdere de timp..in Cocor eu am gasit toate raspunsurile. Sunt mai multe case de moda acolo ..si i-am gasit costum atat iubitelului meu cat si mie ceva pt. civila...:heart::kiss:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2006, 22:50 
Diva

Citat:
Targurile astea...sunt o pierdere de timp..in Cocor eu am gasit toate raspunsurile. Sunt mai multe case de moda acolo ..si i-am gasit costum atat iubitelului meu cat si mie ceva pt. civila...:heart::kiss:

Ai dreptate dar au si ele frumusetea lor ... macar ca vezi cate cupluri doresc sa se casatoreasca anul acesta ... si cand stii ca toti sunt veniti cu acelasi scop ... parca te simti in al noulea cer ca esti si tu printre ele. :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 12:42 
Diva

Citat:

si eu cred ca ar trebui sa mergi la marriot. targul asta are traditie si rintotdeauna au fost multe case de moda acolo. sunt convinsa ca vor fi si acum[
si eu sunt de aceeasi parere ca locatia este mult mai plina de creatii la marriot

:ermm::ok::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 13:33 
Diva

Citat:
Fetelor, nu prea stiu...:rolleyes:
Eu nu am fost la celelalte, dar la asta cred ca o sa merg..Macar asa sa vad..ca oricum nu o sa imi pot lua nimic fara "aprobare"
Dar o sa fie distractiv:lol:...So ne vedem acolo. Bafta la cumparaturi

E super ca e in week-and...asa ne mai umplem si noi sambata ( in cazul in care nu aveam ce face) :-`%%-:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 02:35 
Diva

Expomariage se anunta a fi cea mai importanta si cea mai mare expozitie nationala din Romania ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 13:37 
Diva

Citat:
Expomariage se anunta a fi cea mai importanta si cea mai mare expozitie nationala din Romania ...

Vom merge si vom vedea!!:cool::lips::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 17:39 
Diva

Citat:

Vom merge si vom vedea!!:cool::lips::love:

chiar aveti de gand sa va duceti la targurile astea? am vazut si eu pe la televizor si aia ziceau ca cea mai ieftina a fost de 8 milioane.mai ales ca am mai vb cu cineva care a fost acolo si plecase dezamagita. chiar credeti ca sunt sanse sa va gasiti ceva conform bugetului,ca acolo nu cred ca se gasesc si rochii pe la 5-6 milioane nu?;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 17:59 
Diva

Citat:

Deja am stabilit ca majoritatea am fost la targuri mai mult pentru atmosfera decat pentru cumparaturi:D

e si asta o varianta!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 18:26 
Diva

Citat:

chiar aveti de gand sa va duceti la targurile astea? am vazut si eu pe la televizor si aia ziceau ca cea mai ieftina a fost de 8 milioane.mai ales ca am mai vb cu cineva care a fost acolo si plecase dezamagita. chiar credeti ca sunt sanse sa va gasiti ceva conform bugetului,ca acolo nu cred ca se gasesc si rochii pe la 5-6 milioane nu?;)

Creal Design are si rochii mai ieftine...e un exemplu!! Va fi prezenta acolo firma! Si in plus ...cred ca mai mergem sa ne clatim ochii...eu una nu voi cumpara nimik! Il scot pe iubitel la o plimbare!!:heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 18:27 
Diva

Citat:

Noi am luat multe pliante deja si o sa le duc acasa la mame sa se uite si ele....
Dar pe-ale cu preturi le scot ca o sa faca infarct:p

mai bine le stergi pretul sa nu faca vorba ta vreun infarct.
decat sa ma duc la targurile astea mai bine stau acasa ca mai mult ma amagesc si risc sa faca iubi vreun infarct si sa venim acasa mai socati decat eram.(X)(X):o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 18:28 
Diva

Citat:

mai bine le stergi pretul sa nu faca vorba ta vreun infarct.
decat sa ma duc la targurile astea mai bine stau acasa ca mai mult ma amagesc si risc sa faca iubi vreun infarct si sa venim acasa mai socati decat eram.(X)(X):o
:p:p:p:D:D:D ... Pai ne uitam doar la modele...culori,..nu la preturi!! :D:D:D:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 18:32 
Diva

Citat:

Nu zice asa..... Mie nu-mi pare rau ca am fost. Mai vezi una, alta, iti mai vine vreo idee.... Eu zic sa va duceti. Mai ales ca e cel mai mare..... Nu cred ca o sa-ti para rau:wok:
Si lui Iubi i-a placut, spre surprinderea mea:D

cred ca daca ar fi sa ne ducem as veni acasa cu o gramada de idei mai ales la buchetare ,paharele de sampanie si cocarde. dar cum noi nu suntem din bucuresti si nici nu cunoastem pe acolo ne vine cam greu sa ajungem! asa ca ne mai informam din reviste,site-uri! si magazine!:p;)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 172 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]