Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 01:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 353 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile!?
MesajScris: 13 Sep 2007, 14:25 
Diva

Citat:
eu incep sa fiu stresata!! (X)(X)(X)(X)
tocmai am realizat ca mai sunt 3 saptamani si eu n-am gasit pantofi si accesorii care sa-mi placa. ):( si nu vreau sa iau orice!!
pana ieri mi se parea ca a tot timpul din lume si acum :((:((:(( parca vine prea repede si n-am timp.... mai am si o gramada de treaba la servici, s-ar putea sa trebuiasca sa plec din tara cateva zile, iubi meu e plecat o sapt prin tara ....:(( am intrat in criza de timp!!!

ai tot timpul...eu mi-am luat pantofii cu 2 sapt inainte si unele accesorii cu o sapt...nu intra in panica, se rezolva totul si mai ales f bine dc iti pastrezi calmul:-*%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2007, 22:50 
Veteran

Citat:
ai tot timpul...eu mi-am luat pantofii cu 2 sapt inainte si unele accesorii cu o sapt...nu intra in panica, se rezolva totul si mai ales f bine dc iti pastrezi calmul:-*%%-

mercic de incurajari. o sa ma straduiesc la partea cu calmul, ca sunt o fire cam agitata (X).
deocamdata am mai reusit sa rezolv din lucruri ;). deci:
- am comandat florile (absolut fara trandafiri - abia astept sa vad cum iese :njump: )
- am comandat ideea mea de palariuta (partea frumoasa e ca imi face un fel de mostra pe care nici nu trebuie sa o platesc dc nu-mi place :njump:)
- am rezolvat cu actele pt luna de miere: mi-am luat pasaportul pe noul nume, am platit avion, cazare, am luat viza de cuba :njump::njump::njump:
- sambata am programat degustarea si semnez contractul la restaurant;
- duminica am proba de machiaj sper sa iasa bine ....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2007, 19:15 
Senior

casa de piatra, roxana:-* si sa va iubiti ca si pana acum.

in alta ordine de idei...CUBA?!?!?! super! mi-ar placea sa ajung acolo, dar... slabe sanse

spor la pregatiri si casa de piatra.:lips:
Dana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2007, 19:24 
Diva

Citat:
casa de piatra, roxana:-* si sa va iubiti ca si pana acum.

in alta ordine de idei...CUBA?!?!?! super! mi-ar placea sa ajung acolo, dar... slabe sanse

spor la pregatiri si casa de piatra.:lips:
Dana

multumesc!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2007, 14:04 
Veteran

Fetele,
am o intrebare: trebuie sa pun meniuri pt fiecare membru al formatiei(3)si pt fotograf si cameraman (2)? Adica meniu intreg cum au ceilalti invitati?
Eu as pune , insa cei care canta ne-au cerut acum un an 1000 de euro si cu o luna inainte de nunta ne-au sunat sa ne spuna ca vor 1500 si ca ne roaga sa ne hotaram daca-i mai vrem sau nu:ermm:. de asta , nu le-as da decat o maslina:zoombie: la cat de jigodii au fost. daca fac un calcul 120 roni meniul * 3 pers, inseamna 100 euro. de ce sa le mai dau inca 100 euro la cat de scarbe au fost?
Nu stiu, voi cum faceti?:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2007, 14:37 
Diva

Citat:
Fetele,
am o intrebare: trebuie sa pun meniuri pt fiecare membru al formatiei(3)si pt fotograf si cameraman (2)? Adica meniu intreg cum au ceilalti invitati?
Eu as pune , insa cei care canta ne-au cerut acum un an 1000 de euro si cu o luna inainte de nunta ne-au sunat sa ne spuna ca vor 1500 si ca ne roaga sa ne hotaram daca-i mai vrem sau nu:ermm:. de asta , nu le-as da decat o maslina:zoombie: la cat de jigodii au fost. daca fac un calcul 120 roni meniul * 3 pers, inseamna 100 euro. de ce sa le mai dau inca 100 euro la cat de scarbe au fost?
Nu stiu, voi cum faceti?:ermm:

eu le-am pus meniuri la toti...in total am avut 7...5 in formatie un foto si un cameraman...noi nu am avut pr de genul cat sa dam pe formatie...a fost alegerea noastra sa le dam cu 200 ron mai mult:nwink:
spor la pregatiri si casa de piatra!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2007, 17:11 
Senior

am fost aseara sa ved restaurantul si e super:ndance::ndance: totusi ma duc maine sa vad cum e la capitol sa am inima impacata. daca nu ma razgandesc in privinta restaurantului, pe 13 septembrie am nunta:ndance::ndance::ndance::ndance::ndance:
Dana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2007, 00:56 
Diva

Fetele,
Eu as pune , insa cei care canta ne-au cerut acum un an 1000 de euro si cu o luna inainte de nunta ne-au sunat sa ne spuna ca vor 1500 si ca ne roaga sa ne hotaram daca-i mai vrem sau nu:ermm:. de asta , nu le-as da decat o maslina:zoombie: la cat de jigodii au fost.

Parere mea sincere ranunta le ei ca altfel o sa fi dezamagita de cum o sa iti cante le nunta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2007, 01:23 
Veteran

La ce sa renunt? la formatia asta? mai am 4 zile pana la nunta....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Sep 2007, 18:44 
Senior

te-au cam trans in teapa cat ti-au cerut nu e mult dar nu au procedat bine .......de unde i-ai gasit asa bun?eu nu le dau nik in plus decat meniul intreg pt k am contract si nu-l pot incalka

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Oct 2007, 18:39 
Veteran

ufff ... nu credeam ca o sa fie asa greu in ultimele zile!!
sunt cu nodul in stomac tot timpul si mai am atatea de facuuuut!!(X)
poate e doar o senzatie de la emotii, dar sunt in criza de timp (X)(X)(X)
am reusit sa confirm numarul final de oameni, care sunt prea multi pt ideea mea de aranjament la restaurant, asa ca o sa am un ring mai micut fata de ce gandisem.
plus ca mai am de lasat totul in regula la birou si deja mi-e greu sa ma concentrez.
nici nu mai stiu ce sa fac prima data :wacko::wacko::wacko::wacko:
voi cum v-ati descurcat in ultimele zile inainte de nunta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2007, 02:03 
Diva

Citat:
recunosc ca eu nu am ajuns inca acolo..
dar nu mai am mult :-` dar pot sa iti spun cam ce as face eu

fa-ti o lista cu ce pregatiri mai ai de facut, pe prioritati, si incearca sa apelezi la cei de langa tine pentru ce ii poti ruga sa faca ei

renunta din lucrurile care nu sunt neaparat necesare ca sa ramai concentrata pe ce e mai important de facut si cei mai important sa nu ajungi in ziua nuntii obosita !!

multa bafta !%%-:ok:

Am reunit toate subiectele despre evolutia pregatirilor intr-unul singur. Aici:
https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... 1959&mod=1
Va rog continuati acolo. Subiectul acesta se va inchide.:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 353 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18

Ora este UTC + 2 [ DST ]