Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 20:12

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 804 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - vol. IV
MesajScris: 15 Sep 2007, 18:40 
Diva

Citat:

buna, fetelor! noi suntem pe drumuri de dimineata...cumparaturi pt plecarea in grecia, si ieri la fel si eu cum urasc sa alerg prin magazine...:((
acum suntem acasa la socrii mei si o ajutam pe soacra sa puna muiraturi pe iarna...harnicuta nora mai are:D

can plecai in grecia?mergeti cu avionul?ai grija sa nu va puneti multe lucrur cu voi...ca AACUM SUNT reduceri peste tot....i platesti depasiri la bagaje.spor la..murat.si luna de miere...ca mierea.:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Sep 2007, 02:53 
Diva

Citat:

can plecai in grecia?mergeti cu avionul?ai grija sa nu va puneti multe lucrur cu voi...ca AACUM SUNT reduceri peste tot....i platesti depasiri la bagaje.spor la..murat.si luna de miere...ca mierea.:-*

plecarea e miercuri seara cu autocarul...ne luam doar un geamantan amandoi..cat e limita de kg? stiam ceva de 20kg mai e valabila?
ms de urari, Laura!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Sep 2007, 03:15 
Diva

Citat:

plecarea e miercuri seara cu autocarul...ne luam doar un geamantan amandoi..cat e limita de kg? stiam ceva de 20kg mai e valabila?
ms de urari, Laura!

20 de kg.da.noi am platit 75 Eur depasire.ca mi-am luat eu 9 perechi de pantofi....:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Sep 2007, 14:47 
Diva

Neata fetelor!

Roxana, nu-ti fa griji, ca daca plecati cu autocarul poti sa-ti iei cate bagaje vrei, numai sa le puteti duce.
Limita de kg. la bagaje e doar la avion.
Oricum ti-as recomanda sa nu-ti iei prea multe lucruri ca nu o sa ai timp sa le porti pe toate. Eu de obicei imi pun o gramada si port jumatate, dar de anul asta am pus mai putine si a fost tare bine.:D
Spor la impachetat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Sep 2007, 22:09 
Diva

Citat:
Neata fetelor!

Roxana, nu-ti fa griji, ca daca plecati cu autocarul poti sa-ti iei cate bagaje vrei, numai sa le puteti duce.
Limita de kg. la bagaje e doar la avion.
Oricum ti-as recomanda sa nu-ti iei prea multe lucruri ca nu o sa ai timp sa le porti pe toate. Eu de obicei imi pun o gramada si port jumatate, dar de anul asta am pus mai putine si a fost tare bine.:D
Spor la impachetat.

de avion ii spuneam si eu.credeam ca de limta la avion vb si roxana.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Sep 2007, 23:13 
Veteran

Oribil portocaliul asta!!!!:wokno:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Sep 2007, 23:52 
Diva

Citat:
Oribil portocaliul asta!!!!:wokno:

mie imi place...ma inveseleste..:nlol::nlol::p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2007, 11:34 
Diva

Citat:

mie imi place...ma inveseleste..:nlol::nlol::p

buna dimineata, fetelor.iar e luni.....ma duc sa beau o cafea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2007, 14:00 
Diva

Citat:

buna dimineata, fetelor.iar e luni.....ma duc sa beau o cafea.

buna dimineata, fetelor!
ms de raspuns Laura! noi mergem cu autocarul deci...cate kg se poate:nlol:
Oricum nu mi-am pus multe in bagaje, dat tot e greu geamantanul...La fel ca si tine, Oana si eu am aceeasi probl pun haine fara numar:p si port doar 1/3 din ele, dar de anul trecut am inceput sa ma mai vindec...mai am unele excese si cand ma uit cat de mare e bagajul il refac:D

noi plecam in cateva ore spre bucuresti, stam acolo 2 zile si apoi spre grecia!

va doresc sa aveti parte de zile cat mai frumoase si spor in toate! ne "auzim" peste vreo 3 sapt:D pt ca speram sa prelungim concediul si in tara dupa grecia
:nwink:
:-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2007, 14:32 
Diva

Buna dimineata!!! sunt foarte trista. am aflat ca ovarul meu drept are un chist de 44/32 mm diametru si ca este posibil sa fie endometriozic. a venit ca o bomba aceasta veste... trebuia sa fac 3 ecografii pentru ovulatie. prima a fost facuta vineri, cand am si aflat de aceasta problema.
a mai trecut vreuna din voi prin asa ceva/ medicul meu este plecat din tara si simt ca ma urc pe pereti pana revine si pana imi spune ce si cum.va pup!!!(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2007, 15:01 
Veteran

Buna. eu am acum un chist de 6 cm...trebuie operat. l-am depistat sapt trecuta si voiau sa ma opereze atunci, dar i-am convins sa ma lase sa revin dupa nunta.
Stai linistita. daca e mai mic de 5 cm se opereaza cu laser. uneori, se resoarbe singur, fara operatie, prin anticonceptionale. eu acum iau antibiotice si fac 2 polidine pe zi si un diclofenac. al meu e asezat pe un vas de sange si daca faci efort, se poate sparge si ai niste dureri insuportabile.
Nu te speria, important e ca nu e malign.:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2007, 15:13 
Diva

Buna fetelor!

Cristina, imi pare tare rau de vestea primita. Nu trebuie sa-ti faci griji prea mari, dr poate sa-ti prescrie anticonceptionale si sa se reabsoarba singur. Nu te speria degeaba, ai rabdare sa vina dr tau sa-ti spuna ceva sigur. Mult succes!

Roxana, luna de miere cat mai placuta !!!

Eu am reinceput serviciul de azi si e tare greu, vreau acasa. :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2007, 16:59 
Diva

Citat:
Buna fetelor!

Cristina, imi pare tare rau de vestea primita. Nu trebuie sa-ti faci griji prea mari, dr poate sa-ti prescrie anticonceptionale si sa se reabsoarba singur. Nu te speria degeaba, ai rabdare sa vina dr tau sa-ti spuna ceva sigur. Mult succes!

Roxana, luna de miere cat mai placuta !!!

Eu am reinceput serviciul de azi si e tare greu, vreau acasa. :(

multumesc pentru incurajari, dar nu vreau anticonceptionale. se amana iar vestea cu ochisori... daca alte tratamente nu sunt o sa iau iar porcarii d-alea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2007, 18:24 
Diva

Cristina, poate ar fi si alte variante, de ex. tratamente homeopate. Cel mai bine ar fi sa discuti cu dr tau si sa ii spui ca iti doresti un bebe si el iti va da tratamentul corespunzator. Stai linistita, toate se vor intampla la timpul lor. Parca te si vad anuntand aici pe site marea veste. :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2007, 18:42 
Diva

Citat:

multumesc pentru incurajari, dar nu vreau anticonceptionale. se amana iar vestea cu ochisori... daca alte tratamente nu sunt o sa iau iar porcarii d-alea

cristina, stai linistita.....se rezolva.cred ca 90%din noi au avut chisturi, mai mari sau mai mici.poate unele nici nu au stiut de ele.Sunt sigura ca exista un tratament care sa-ti poata satisface si dorinta DE a fi mamica.tpup si asteptam vesti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2007, 19:05 
Diva

Citat:
Cristina, poate ar fi si alte variante, de ex. tratamente homeopate. Cel mai bine ar fi sa discuti cu dr tau si sa ii spui ca iti doresti un bebe si el iti va da tratamentul corespunzator. Stai linistita, toate se vor intampla la timpul lor. Parca te si vad anuntand aici pe site marea veste. :-*

am reusit sa vb cu un alt doctor si m-am mai linistit. este vorba de o lispa de progesteron. si se pare ca acest intrus ar trebui sa se reabsoarba dupa menstruatie. maine dimineata o sa-l sun si pe dl dr. anca sa vad ce-mi spune el. mi-a dat trimitere sa-mi fac 3 ecografii pentru ovulatie: una inainte de CM, una in ziua a 9a si una in ziua 13, precum si analiza progesteronului in ziua 21. maine o sa va dau vesti dupa ce vb cu anca.
va multumesc ca sunteti langa mine.:-*
ma rog sa vina si la mine bebe:npray:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2007, 19:07 
Diva

Citat:
cristina, stai linistita.....se rezolva.cred ca 90%din noi au avut chisturi, mai mari sau mai mici.poate unele nici nu au stiut de ele.Sunt sigura ca exista un tratament care sa-ti poata satisface si dorinta DE a fi mamica.tpup si asteptam vesti

stiu ca este ceva la ordinea zilei avand in vedere stresul prin care trecem si radiatiile de la cernobal...dar la mine a venit exact cand in mod normal ar fi trebuit ca pe ecran sa apara o bobita de orez...UN BEBE...UN GAVRILUT!!!:nscmoll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2007, 19:38 
Diva

Citat:

stiu ca este ceva la ordinea zilei avand in vedere stresul prin care trecem si radiatiile de la cernobal...dar la mine a venit exact cand in mod normal ar fi trebuit ca pe ecran sa apara o bobita de orez...UN BEBE...UN GAVRILUT!!!:nscmoll:

gavrilut....ce simpatica esti.
Azi m-a anuntat o prietena draga ca e insarcinata.Si acum 2 luni avea aceeasi pb ca si tine.
Asa ca.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2007, 19:43 
Diva

Citat:

gavrilut....ce simpatica esti.
Azi m-a anuntat o prietena draga ca e insarcinata.Si acum 2 luni avea aceeasi pb ca si tine.
Asa ca.....

ce frumoooosss!!! sa fi intr-un ceas bun si sa fie sanatoasa.
toata ziua ma vb cu o prietena care este si ea insarcinata si care acum 5 ani a trecut printr-o operatie. avea 2 chisturi de marimea unei mingi de tenis...si a ramas acum...e super fericita...
cu speranta...mergem inainte!!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 804 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 41  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]