Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 01:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aspirante la titlul de mamica
MesajScris: 18 Sep 2007, 23:02 
Diva

Imi pare rau Bamba ca nu te simti bine, dar ce nu facem noi pentru minunea ce creste acolo in burtica. :nwink: Multa sanatate, hai mai ai putin si apoi totul o sa treaca, mai suporta inca vreo 3 saptamani si apoi o sa uiti aceasta perioada.:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2007, 23:42 
Diva

timid, timid, anunt si eu doua liniute :love:... inca nu ne vine sa credem la niciunul, asteptam ziua de luni, cand vine doamna doctor din concediu, sa ne zica daca e adevarat si ce sa facem de acum incolo :D :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2007, 01:21 
Diva

Citat:
timid, timid, anunt si eu doua liniute :love:... inca nu ne vine sa credem la niciunul, asteptam ziua de luni, cand vine doamna doctor din concediu, sa ne zica daca e adevarat si ce sa facem de acum incolo :D :D

gina, ma bucur enorm pt tine.felicitari!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2007, 11:14 
Diva

Citat:

gina, ma bucur enorm pt tine.felicitari!

multumesc mult :love:... abia astept ziua de luni, sa stiu mai multe :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2007, 12:00 
Diva

Citat:

felicitari!:napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2007, 14:01 
Diva

Citat:
:rocker::napplause:
ieeeeee....!!!!!FELICITARI, gina...
si la mine vad ca se lasa asteptat CM-ul. trebuia sa-mi vina luni...eu astept, dar nu vreau sa-mi fac iar sperante ca apoi sa fiu dezamagita...mai astept sa vad ce se intampla.
inca o data felicitari!!! detalii detalii...vrem detalii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2007, 14:04 
Veteran

Citat:

Uite ca intru si eu pe forum dupa o gramada de vreme si dau de asa veste grozava! Felicitari Gina, sa fie totul bine si sa ai o sarcina si o nastere cat mai usoare!:lips::napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2007, 14:15 
Diva

multumesc frumos tuturor :-*
detalii nu prea am. dupa 7 zile de intarziere (nu era ceva iesit din comun, la mine nu e ceas :~*), am intrat in farmacie sa-mi iau un test. am gasit unul pe care nu-l mai vazusem pana atunci si eram curioasa cum arata :D (stiu ca e o prostie, dar zau ca de aia l-am luat :D). a doua zi, adica ieri, l-am desfacut, din curiozitate, desi inca nu era ingrijoratoare intarzierea. dupa ce am facut testul, l-am pus deoparte si m-am apucat de citit prospectul (e acelasi la toate, dar asta parea mai interesant :D). cand am terminat de citit, am vrut sa arunc testul. aproape ca nu m-am uitat la el!!! daca va spun ca (oricat de prostesc ar suna) l-am facut din curiozitatea de a vedea cum arata! :D
cam asta e tot. pe saptamana viitoare poate voi reveni cu amanunte, dupa vizita la medic...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2007, 17:27 
Diva

Citat:
multumesc frumos tuturor :-*
detalii nu prea am. dupa 7 zile de intarziere (nu era ceva iesit din comun, la mine nu e ceas :~*), am intrat in farmacie sa-mi iau un test. am gasit unul pe care nu-l mai vazusem pana atunci si eram curioasa cum arata :D (stiu ca e o prostie, dar zau ca de aia l-am luat :D). a doua zi, adica ieri, l-am desfacut, din curiozitate, desi inca nu era ingrijoratoare intarzierea. dupa ce am facut testul, l-am pus deoparte si m-am apucat de citit prospectul (e acelasi la toate, dar asta parea mai interesant :D). cand am terminat de citit, am vrut sa arunc testul. aproape ca nu m-am uitat la el!!! daca va spun ca (oricat de prostesc ar suna) l-am facut din curiozitatea de a vedea cum arata! :D
cam asta e tot. pe saptamana viitoare poate voi reveni cu amanunte, dupa vizita la medic...

la mine este regulat...numai ca de asta imi joaca feste...luni trebuia...acum nu stiu..am zis ca mai stau, eventual pana vineri si sa fac si eu unul de dimineata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2007, 21:36 
Diva

Gina felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos !!!

Ce veste buna! E asa de frumos sa fii insarcinata si sa aduci pe lume un sufletel iubit!:neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Sep 2007, 00:09 
Diva

Gina felicitari si sa ai o sarcina usoara!!! Sunt convinsa ca si doctorul o sa confirme pt ca din cate stiu eu fals negativ e posibil la teste de sarcina dar fals pozitiv nu...asa ca felicitari inca o data!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Sep 2007, 12:11 
Diva

Citat:
Gina felicitari si sa ai o sarcina usoara!!! Sunt convinsa ca si doctorul o sa confirme pt ca din cate stiu eu fals negativ e posibil la teste de sarcina dar fals pozitiv nu...asa ca felicitari inca o data!!!

multumesc :D... sper sa fie totul in regula... de altfel, eu ma simt excelent :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Sep 2007, 17:15 
Diva

Citat:

multumesc :D... sper sa fie totul in regula... de altfel, eu ma simt excelent :D

mie tot nu mi-a venit...maine dimineata o sa fac un test. am facut unul miercuri dupa masa la servici si a iesit negativ...
mai fac unul...eu cred ca este cu ochisori...:njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Sep 2007, 17:28 
Diva

Cristina, iti tinem pumnii. Sa vii sa ne dai vestea cea mare. Sa fie cu ochisori !!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Sep 2007, 14:23 
Diva

Citat:
Cristina, iti tinem pumnii. Sa vii sa ne dai vestea cea mare. Sa fie cu ochisori !!!

multumesc...din pacate nu a fost nici luna asta cu ochisori...
dupa 7 zile de intarziere...mi-a venit...:nscmoll::(
o sa fac ecografiile pe care mi le-a recomandat ginecologul si lucram mai mult luna sta...
gina astept vesti de la tine!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Sep 2007, 22:45 
Diva

Cristina, imi pare rau, dar lasa ca poate va fi bine luna viitoare. Mult succes la doctor! Trebuie sa gandesti pozitiv si atunci si dorinta se implineste, eu asa am facut.:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Sep 2007, 14:00 
Diva

Citat:
Cristina, imi pare rau, dar lasa ca poate va fi bine luna viitoare. Mult succes la doctor! Trebuie sa gandesti pozitiv si atunci si dorinta se implineste, eu asa am facut.:-*

nu-i nimic. asta e. oricum dr meu m-a trimis de urgenta ieri dupa masa la medlife sa fac analiza de depistare a HCG-ului in sange. ii este teama sa nu fi fost o sarcina si sa fi pierdut-o. astept sa iau rezultatul azi sa vad ce si cum.
oricum, gandim pozitiv si eu si sotul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Sep 2007, 14:50 
Diva

Citat:

nu-i nimic. asta e. oricum dr meu m-a trimis de urgenta ieri dupa masa la medlife sa fac analiza de depistare a HCG-ului in sange. ii este teama sa nu fi fost o sarcina si sa fi pierdut-o. astept sa iau rezultatul azi sa vad ce si cum.
oricum, gandim pozitiv si eu si sotul.

asa si trebuie, cristina :ok:... va fi totul ok, poate n-ar trebui sa te gandesti prea mult, mai ales daca nu ti s-au descoperit probleme medicale. tinem pumnii :-*
am fost la medic ;)... sunt in 7 saptamani, puiul nostru e cat un bob de mazare (noi ii spunem "mazarica" :D)... sotul meu imi spune acum "doamna pastaie" :D sau "kinder cu surprize" :D... e un scump, ce mai :love:... avem prima poza cu bebica si ma uit la ea ca sa stiu de ce suport greturile astea nesuferite :x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Sep 2007, 16:13 
Diva

Citat:

asa si trebuie, cristina :ok:... va fi totul ok, poate n-ar trebui sa te gandesti prea mult, mai ales daca nu ti s-au descoperit probleme medicale. tinem pumnii :-*
am fost la medic ;)... sunt in 7 saptamani, puiul nostru e cat un bob de mazare (noi ii spunem "mazarica" :D)... sotul meu imi spune acum "doamna pastaie" :D sau "kinder cu surprize" :D... e un scump, ce mai :love:... avem prima poza cu bebica si ma uit la ea ca sa stiu de ce suport greturile astea nesuferite :x

au inceput greturile?
le aveai si inainte sa faci testul?
oho!!! are ceva mazarica!!!!:kiss:eu astept sa iasa rezultatul hcg-ului sa vad daca a fost ceva sau care a fost problema...si in functie de asta stiu ce trebuie sa fac mai departe...cele 2 eco si progesteronul sau ce o zice...ma rog la d-zeu sa nu fi fost o sarcina si sa o fi pierdut-o...mai bine sa nu fi fost nimic si gata...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]