Citat:
da' nu gandeste ciudat! gandeste altfel! ceea ce pt tine e ciudat pt ea (si pt altii ) e normal..
pana la urma bebelusii asta fac: urla mananca, dorm si murdaresc scutece ca sa ai tu ce schimba. si probabil ca satisfactia pe care o ai cand iti arunca un zambet stirb, cade in fund si se mai si mira ca-l doare sterge orice urma de oboseala.
dar eu am o satisfactie imensa cand stiu ca le-am oferit alinare pisicilor slabanoage din cartier, ca le-am luat de mancare, ca le-am mangaiat si ca pot cumva sa le protejez.. nu vad nimic pueril in asta. vad sensibilitate si bunatate. si mi-e imposibil sa inteleg cum un parinte responsabil isi lasa copii sa loveasca animalele, sau mai rau le loveste chiar el! buna ideea cu permisul pt a deveni parinte! ca numai dc ma uit aici pe forum, pot numara iubitoarele de animale active pe degetele de la o mana pe cand doritoarele de copii sunt aproape toate fetele care se marita...si pana la urma dc nu esti in stare sa ingrijesti un animal cum poti sa cresti un copil?!
asta asa, ca sa-mi expun si eu parerea extremista!:p:D nu ma luati in seama, ca ma incing cand e vorba de pisici:wacko:
Am fost grabita cu raspunsul tura trecuta! asa mi-a venit sa spun , "ciudat" fiindca daca tot suntem in stare sa iubim animalutele de orice fel, avand in vedere ca si noi suntem pe acolo, mi se pare greu de crezut sa nu indragim si un pui de om! In alta ordine de idei, intotdeauna am avut animale pe langa mine, asa am crescut! iar de cand sunt de capul meu, cum s-ar zice, am o catelusa, Lady, frumusica foc, membra a familiei cu acte in regula, cu bucurii si griji din partea ei ca si din partea unui om! Nu sunt de acord cu oamenii care lovesc animalele! nu sunt de fapt de acord cu nici un fel de violenta! expresia "pueril" utilizata de mine (poate neinspirat!), vis-a-vis de ceea ce simti fata de animale in comparatie cu ce simti fata de oameni , a vrut doar sa fie o exprimare a nedumeririi, fiindca o fiinta daca are suflet, e miloasa si ingaduitoare cu tot ceea ce inseamna viata in jurul nostru! chiar daca asta implica si ...oamenii... sau "boztul de carne" - plastic vorbind, se poate sa aveti dreptate cu exprimarea (tare imi doresc sa aud din partea voastra ce sentimente va vor incerca, atunci cand ve-ti avea propriul botz de carne!!). :flower:
Si asa este, un bebelus implica mai degraba bataie de cap, plange, trebuie schimbat, hranit, dar daca iti apropii fata de manutele lor, uiti de toate neajunsurile! si pe lume s-au inventat dadacele, sunt pro! Nepotelul meu asa creste, cu dadaca! avem grija de el, dar timpul nu ne permite o atentie permanenta! La fel cum nici Lady a mea nu beneficiaza de atentia mea asa cum se cuvine! dar daca nu m-ar intampina cand vin acasa, sau daca nu as simti-o noaptea ca vine sa o mangai, mi-ar fi foarte greu!
In concluzie, desi am fost asa incurcata in exprimare, ce am vrut sa spun este ca sunteti prea vehemente in a considera ca nu ve-ti avea copii, desi cum spuneam, viata poate oferii cele mai nastrusnice surprize!
Nu se tot spune sa nu spui niciodata, niciodata?!?!? pupicei tuturor! imi sunteti simpatice, intentia nu e sa va supar, sau sa discut in contradictoriu! suntem oameni si suntem diferiti!