Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 21:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aspirante la titlul de mamica
MesajScris: 02 Oct 2007, 19:02 
Veteran

Citat:

eu inca nu visez...sincer chiar mi-e frica.Frica si de sarcina, si de faptul ca va trebui sa imi aloc tot timpul pt un bebel si nu o sa mai fac nimic din ce fac in mod normal.cred ca sunt foarte egoista.....dar eu pana nu sunt pregatita nu ma apuc sa fac copii.Si cel mai tare ma dispera ca ma intreaba toata lumea si ma preseaza sa fac inainte de 30 de ani, ca nu mai am mult....(X)(X)(X)

Nu cred ca esti egoista, cat inca nu te-a lovit constatarea, nu esti pregatita. Cand o sa fii, crede-ma ca o sa-ti dai seama! :) Zau, deci eu chiar nu-mi imaginam ca o sa-mi doresc vreodata copii, ma uitam cam mirata la prietenele mele care se chinuiau sa ramana insarcinate... iar acum il frec pe al meu la ficati sa facem si noi mai repede unul mic. :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Oct 2007, 19:23 
Diva

Citat:

Nu cred ca esti egoista, cat inca nu te-a lovit constatarea, nu esti pregatita. Cand o sa fii, crede-ma ca o sa-ti dai seama! :) Zau, deci eu chiar nu-mi imaginam ca o sa-mi doresc vreodata copii, ma uitam cam mirata la prietenele mele care se chinuiau sa ramana insarcinate... iar acum il frec pe al meu la ficati sa facem si noi mai repede unul mic. :D

anatea...pe unde ai fost? nu te-am mai vz pe aici..:unsure:
iti doresc succes! sa ai parte de un strumfel sanatos!

laura....poate nu-mi aduc eu bine aminte, dar parca tu iti doreai copii...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Oct 2007, 19:44 
Diva

Citat:

anatea...pe unde ai fost? nu te-am mai vz pe aici..:unsure:
iti doresc succes! sa ai parte de un strumfel sanatos!

laura....poate nu-mi aduc eu bine aminte, dar parca tu iti doreai copii...

nu am spus ca nu imi doresc....dar nu acum.inca nu ma simt pregatita.si ma enerveaza ca ma preseaza lumea.cred ca acum ma sperie gandul ca vine momentul.pana acum erau doar vorbe.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Oct 2007, 21:14 
Diva

Citat:

Ce facem, Ginuto, revolutionam forumul? :nlol: Las' ca mai ai timp suficient sa-ti doresti copii si mama ce-o sa ma mai amuze asta! Nu de alta, dar si eu la varsta ta n-aveam nici o treaba, iar acu' visez cu ochii deschisi momentul. :p

Welcome back Anatea! Si io ma gandesc cu groaza la momentul in care o sa aflu ca sunt borto!! O sa fie si asta la un moment dat ... doar in cazul in care Doamne Doamne, nu o vrea sa ma pedepseasca pentru aberatiile si replicile dure date la adresa copiilor, plozilor, bebeilor ziceti-le cum vreti voi! Cert e ca acum nu sunt ready deloc! Nu cred ca voi fi vreodata! Uneori ...in gluma ma gandesc " Oare ce-ar fi daca as face un plod?" Brrrr..... si imediat vad totul ruinat! Sincer .... in momentul asta sunt de parere ca plozii nu aduc decat griji suplimentare si stres! Ai o ora (altele mai mult sau mai putin ...stiti voi de ce :D:D) de extaz cand ii faci, n ore de groaza cand ii nasti si inca 18 ani de slugareala! Bun .... unele dintre noi poate nu se limiteaza la 18 ... si slugaresc pana mor .... ca la final, singurul castig sa fie transmiterea ADN-ului mai departe! Ma uit la mine .... vreau sa imi ajut cu ceva parintii , ei insa nu vor sa primeasca nimik de la mine....tot mie vor sa-mi dea si sa ma ajunte tot pe mine!!!! Isi rup de la gura sa-mi dea mie .... si eu ce le dau lor? Un telefon pe saptamana! Sunt foarte hotarata ca....daca voi avea un plod .... il voi creste pana la 18 ani! De acolo nu are decat sa se tina pe propriile picioare! Va primi un mare sut in fund! Vrea facultate? Nu are decat sa munceasca sa-si plateasca taxele! Vrea masina?! Sa munceasca si sa-si ia! Sa vada si el cum e sa rabzi ca sa obtii ceva! Am aberat mult si bine aici .. poate cam dreptate, poate ca nu! Mi-am spus of-ul! Mihai zice ca voi fi o mama rea! Eu zic ca voi fi foarte rea! :p:p:p Sper sa fiti sanatoase si sa va educati copiii bine!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Oct 2007, 13:09 
Veteran

Dragelor, am avut multa treaba si n-am prea apucat sa trec sa va salut. Sper sa remediez, :D

Cat despre plozi... si eu la fel cred, ca trebuie dupa o anumita varsta sa-si castige singuri existenta si sa nu se bazeze decat pe ei. Dar astea sunt teorii, sa vedem cum o sa-i crestem pana acolo, ca acu toate suntem viteze. :-`

Gina, si daca n-o sa vrei copii mai incolo care e problema? Nu toata lumea trebuie sa aiba copii, asa ca nu te lasa presata de mama/soacra/matusa etc. Mai grav daca Mihai vrea si tu nu... ca atunci cam ai o problema. Dar eu cred ca o sa-ti doresti, doar ca nu acum. ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Oct 2007, 15:29 
Diva

Citat:
Mai grav daca Mihai vrea si tu nu... ca atunci cam ai o problema. Dar eu cred ca o sa-ti doresti, doar ca nu acum. ;)

Mihai vrea ... dar nu e innebunit sa aiba copii ....vede ca nu e momentul..si chiar nu aduce vorba despre aspectul asta!:D Bucuria mea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2007, 06:22 
Diva

Citat:

Mihai vrea ... dar nu e innebunit sa aiba copii ....vede ca nu e momentul..si chiar nu aduce vorba despre aspectul asta!:D Bucuria mea!

Hai sa imi dau si eu cu parerea...toata lumea din jurul meu cand ma aude cum imi expun eu toate teoriile mele f bine puse la punct despre cum o sa imi educ copilul (si cum nu o sa il las sa mi se urce in cap, cat de bine educat o sa fie bla bla bla), imi raspunde razand ca o sa imi treaca toate si o sa fiu alta cand o sa il tin in brate...in sensul ca o sa se duca pe apa sambetei toata teoria si nu o sa am inima sa mai stau asa "rece" si pe pozitii cand o sa il vad asa mititel sau cand o sa il aud ca plange etc...pana vine momentul ala ce sa zic? nu pot decat sa imi dezvolt teoriile si sa sper ca intre mine si sot o sa reusim sa fim "tari" si sa ne mentinem pe pozitie in fata inamicului mititel...:))) Asa si tu ca noi Gina...pana nu il ai ii usor de zis ca nu stim ce instincte se dezvolta in noi in alea n ore de chin...de facut om vedea cand o sa fim in fata faptului...iti spun peste 6 luni :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2007, 13:18 
Diva

Citat:

Hai sa imi dau si eu cu parerea...toata lumea din jurul meu cand ma aude cum imi expun eu toate teoriile mele f bine puse la punct despre cum o sa imi educ copilul (si cum nu o sa il las sa mi se urce in cap, cat de bine educat o sa fie bla bla bla), imi raspunde razand ca o sa imi treaca toate si o sa fiu alta cand o sa il tin in brate...in sensul ca o sa se duca pe apa sambetei toata teoria si nu o sa am inima sa mai stau asa "rece" si pe pozitii cand o sa il vad asa mititel sau cand o sa il aud ca plange etc...pana vine momentul ala ce sa zic? nu pot decat sa imi dezvolt teoriile si sa sper ca intre mine si sot o sa reusim sa fim "tari" si sa ne mentinem pe pozitie in fata inamicului mititel...:))) Asa si tu ca noi Gina...pana nu il ai ii usor de zis ca nu stim ce instincte se dezvolta in noi in alea n ore de chin...de facut om vedea cand o sa fim in fata faptului...iti spun peste 6 luni :)

adevarat graiesti!;) si nu numai in ceea ce priveste copiii! toata lumea e savanta in teorie. practica insa...:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2007, 13:10 
Diva

gina, oana, bamba, cum va simtiti?
voiam sa va intreb....ati renuntat cumva la cafea de cand sunteti purtatoare de bebe?:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2007, 13:20 
Diva

Citat:
gina, oana, bamba, cum va simtiti?
voiam sa va intreb....ati renuntat cumva la cafea de cand sunteti purtatoare de bebe?:)

eu ma simt cam :x, dar... mergem inainte :D
cat despre cafea, se spune ca, daca esti bautoare de cafea, nu are rost sa renunti la consum. doar sa-l reduci. adica nu mai bei cateva stacane, bei si tu o cescuta :D... eu am renuntat, ca nu o mai suport :(( (sa mor daca pot sa inteleg, nimic nu-mi placea mai mult decat mirosul si gustul cafelei :love:... si-acum nu pot s-o sufar, mi-e rau de mor daca simt miros de cafea :x :(... sper sa treaca perioada asta mai repede :D)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2007, 14:56 
Diva

Citat:

cat despre cafea, se spune ca, daca esti bautoare de cafea, nu are rost sa renunti la consum. doar sa-l reduci. adica nu mai bei cateva stacane, bei si tu o cescuta :D... eu am renuntat, ca nu o mai suport :(( (sa mor daca pot sa inteleg, nimic nu-mi placea mai mult decat mirosul si gustul cafelei :love:... si-acum nu pot s-o sufar, mi-e rau de mor daca simt miros de cafea :x :(... sper sa treaca perioada asta mai repede :D)

serios? cred ca andrei s-ar bucura tare dc as pati-o si eu ca el nu suporta cafeaua iar eu sunt o bautoare inraita:D sper sa-ti revii cat mai rpd!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2007, 15:07 
Veteran

Citat:

Hmm, asta chiar nu e bine! La mine singurul motiv pentru care imi misc fundul din pat dimineata e sa pun de cafea. :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2007, 15:11 
Diva

Citat:

Hmm, asta chiar nu e bine! La mine singurul motiv pentru care imi misc fundul din pat dimineata e sa pun de cafea. :nlol:

la fel eram si eu!!! dar asta e :D, trecem si peste asta :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2007, 15:13 
Veteran

Citat:

Las' ca e mai sanatos asa, un viciu mai putin. :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2007, 17:42 
Diva

Citat:

Cat ai acum cu sarcina Gina?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2007, 18:16 
Diva

Citat:

Exact asta s-a intamplat si la mine...adoram cafeaua mea de dimineata...si din senin nu mai suportam nici macar sa ma duc prin apropierea filtrului de cafea daramite sa beau...nici macar acum cand nu mai mi-e rau nu imi trebuie sa beau...ii ciudat de tot...poti sa bei pana la 2-3 cani pe zi da nu cafea tare...din asta asa mai normala...sau orice altceva care contine cofeina (ciocolata, pepsi etc)...in cantitati mari nu ii bine pt ca se naste copilul underweight :(

Gina vezi ca sunt medicamente pt rau pe care ti le poate prescrie doctorul tau si nici macar nu mai ti-e greata...mie tare rau mi-a fost si am ajuns si pe perfuzii pt ca vomam intruna si ma dezhidratasem complet...si acum iau cate o pastiluta dimineata si n-am nimic...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2007, 19:14 
Diva

Citat:

Cristina, poti sa imi spui ce medic iti urmareste evolutia? Sunt hotarata sa raman insarcinata, dar nu se intampla, cu toate stradaniile noastre si as vrea sa merg la un medic despre care am auzit de bine:nblink:; Mercic

SCUZE CA-TI RASPUND ABia acum, dar am avut multa treaba la servici si nu am avut timp deloc.
la dl dr. Florin anca de la municipal.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2007, 19:43 
Diva

Citat:

SCUZE CA-TI RASPUND ABia acum, dar am avut multa treaba la servici si nu am avut timp deloc.
la dl dr. Florin anca de la municipal.

am fost si eu la un dr pe care il chema anca. dar parca sunt 2. mi-a dat un tratament aiurea si n-am mai calcat pe la el.

fetelor, eu vi-l recomand pe marinescu! stiu ca am mai mentionat pe aici dar nu ma baga nimeni in seama:wacko: dupa mine e nr 1 in ro!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2007, 19:47 
Diva

cate discutii!!!!!:njump:la mine totul decurge normal, zic eu. am facut eco de m-am plictisit...mai am o analiza si gata...ma rog la d-zeu ca luna asta sa fi fost bine si sa fie acolo un bebe...
am scapat si de chist. era cauza unui folicul care nu se sparsese si nu eliberase ovocitul. acum totul este ok...sper...
gina in cate saptamani esti?
ai ramas f repede. eu am renuntat din ianuarie la anticonceptionale si tot nimic...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]