Ultima vizită a fost: Acum este 06 Iul 2025, 22:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 178 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Vesnicele superstitii...vol II
MesajScris: 08 Iun 2007, 14:37 
Diva

Citat:
Am vazut... cred ca ai exagerat si tu putin... :-`

E stiu si eu ca am exagerat putzin dar mi-e tare drag de el cand imi trece mie cate o traznaie prin cap si el saracutzu chiar e dispus sa faca daca vreau eu:love::kiss:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2007, 13:36 
Diva

dak ne luam dupa superstitii,etc,ar treb sa nu ne mai imbracam in alb,sa nu ne punem voal,k nu toate ne maritam virgine...nucredeti??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iun 2007, 19:22 
Diva

Citat:
dak ne luam dupa superstitii,etc,ar treb sa nu ne mai imbracam in alb,sa nu ne punem voal,k nu toate ne maritam virgine...nucredeti??

Corect!:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2007, 14:28 
Diva

Si cu aratatul cearsafului cum ramane?:devil::nlol::nlol:(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2007, 14:39 
Diva

Citat:

:nlol::nlol::nlol:(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2007, 16:55 
Diva

Citat:

faza cu cearsaful de mult nu se mai poarta:nwink:
doar la rromi mai e valabil...din cate stiu eu:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2007, 18:39 
Diva

Citat:

faza cu cearsaful de mult nu se mai poarta:nwink:
doar la rromi mai e valabil...din cate stiu eu:~*

:devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2007, 16:07 
Nou Venit

am si eu o intrebare, sper sa imi raspunda cineva la ea...
eu am nunta pr 19 iulie 2008 iar pe
20 iulie implimesc 25 de ani, asadar vreau un buchet de 25 de fire, dar buchetul asta de 25 de fire vreau sa-l patrez avand in vedere ca e de la iubitul meu, si o sa am un alt buchet de vreo 9 - 11 fire pe care il voi arunca la finalul nuntii
astept si eu un raspuns cu parerea voastra
:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2007, 17:21 
Veteran

Citat:
20 iulie implimesc 25 de ani, asadar vreau un buchet de 25 de fire, dar buchetul asta de 25 de fire vreau sa-l patrez avand in vedere ca e de la iubitul meu, si o sa am un alt buchet de vreo 9 - 11 fire pe care il voi arunca la finalul nuntii

Asa, si care e problema? E si aici vreo superstitie? Pai aruncatul buchetului nu e obicei romanesc, asa ca doar nu ne apucam sa tinem cont si de superstitiile altor neamuri, nu? :nlol: Bafta si fa ce-ti doresti tu!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2007, 17:49 
Diva

Citat:

si care e intrebarea?!:blink: sper ca nu te intrebi dc o sa ai ghinion in cazul in care nu arunci buchetul din biserica:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Oct 2007, 15:06 
Veteran

Am si eu o intrebare: Daca la gatitul miresei mi s-a pus mie voalul si mireasa mi l-a lasat mie, il pot folosi la nunta mea? Sau este vreo superstiţie? Ca voi fi la fel de (ne)fericita ca ea sau ceva de genul? Nu am auzit de asa ceva pana acum dar intreb ca cine stie. Imi place mult voalul de aceea as vrea sa-l folosesc la nunta mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Oct 2007, 17:47 
Senior

Citat:
Am si eu o intrebare: Daca la gatitul miresei mi s-a pus mie voalul si mireasa mi l-a lasat mie, il pot folosi la nunta mea? Sau este vreo supersti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Oct 2007, 17:50 
Senior

eu nu cred in nici un fel de superstitie ...si la noi nu se arunca buchetul ci este gatita o fata care urmeaza sa se marite si atat.....nu-mi voi strika buchetelul pt una care nici nu se stie dask va fi miresika.....iar alte superstitii sa stea la coada k nu voi face anumite chestii doar de dragul unor babe sau cine stie ce......nu cred in ele si viitorul tau nu depinde de ele ci de cel de sus ......:njump::njump::njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Oct 2007, 21:13 
Diva

Citat:
eu nu cred in nici un fel de superstitie ...si la noi nu se arunca buchetul ci este gatita o fata care urmeaza sa se marite si atat.....nu-mi voi strika buchetelul pt una care nici nu se stie dask va fi miresika.....iar alte superstitii sa stea la coada k nu voi face anumite chestii doar de dragul unor babe sau cine stie ce......nu cred in ele si viitorul tau nu depinde de ele ci de cel de sus ......:njump::njump::njump:

Bravoooo!!!! asa-mi place! Dam si noi inainte nu ramanem inchistati in porcariile de superstitii de pe vremuri. pe mine stiti care m-a distrat cel mai tare de cand am fixat nunta si am inceput sa dau atentie la chestiile astea? cica "sa nu porti sandale la nunta ca ti se scurge norocul printre degete!!!!!!!":mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2007, 13:43 
Nou Venit

Citat:

Asa, si care e problema? E si aici vreo superstitie? Pai aruncatul buchetului nu e obicei romanesc, asa ca doar nu ne apucam sa tinem cont si de superstitiile altor neamuri, nu? :nlol: Bafta si fa ce-ti doresti tu!

pai nu, merci, la fel si tie:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2007, 14:56 
Diva

Citat:

Bravoooo!!!! asa-mi place! Dam si noi inainte nu ramanem inchistati in porcariile de superstitii de pe vremuri. pe mine stiti care m-a distrat cel mai tare de cand am fixat nunta si am inceput sa dau atentie la chestiile astea? cica "sa nu porti sandale la nunta ca ti se scurge norocul printre degete!!!!!!!":mellow:

asta cu scursul norocului l-am aflat si eu de la o colega, care a avut nunta inaintea mea cu o luna...eu mi-am luat pantofi pt ca eram sigura ca va ploua si am preferat ceva inchis in fata...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Noi 2007, 13:24 
Diva

De obicei voalul dupa ce este pus pe capul celeia care ar insemna ca este urmatoarea mireasa se ia inapoi, deoarece eu stiu ca inseamna divort.Asa ca ai face bine sa ii dai voalul fetei inapoi si sa iti cumperi altul.Sfatul meu.Fiecare face ce vrea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2007, 21:22 
Diva

Citat:
De obicei voalul dupa ce este pus pe capul celeia care ar insemna ca este urmatoarea mireasa se ia inapoi, deoarece eu stiu ca inseamna divort.Asa ca ai face bine sa ii dai voalul fetei inapoi si sa iti cumperi altul.Sfatul meu.Fiecare face ce vrea.

Eu nu cred in nimic din toate chestiile astea. Cred doar in puterea ta de a-ti atrage lucruri frumoae in viata. Cred ca daca esti o persoana pozitiva si gandesti pozitiv vei fi vesela si vei avea parte de lucruri frumoase. Sigur ca fara greutati nu se poate, dar nici sa te gandesti deja la divort fiindca nu stiu ce s-a intamplat cu voalul la nunta... e exagerat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2008, 13:47 
Diva

dragele mele:

- noi avem nunta in luna mai
- o sa port aur
- vreau neaparat buchet din trandafiri rosu inchis (dar o sa il arunc unei prietene - nu e nici o problema daca incerci sa il arunci cuiva anume, nu?)
- nu imi dau voalul nimanui

Chiar daca iubi meu este superstitios, eu tot cred ca pana la urma fericirea ne-o vom construi noi doi.

Totusi, ma bucur mult ca suntem amandoi din Ardeal - vad ca in celelalte zone exista mult mai multe traditii si obiceiuri.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 178 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]