Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 00:34

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 240 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Bauturile
MesajScris: 14 Feb 2006, 18:20 
Veteran

Citat:
Posted by anca_voicu

fetele, eu cu sotul ziceam sa punem cam o sticla de vin de persoana. la wiskey si celelalte bauturi voi cum ziceti ca nici nu stim. cate sticle de bautura trebuie puse pt fiecare invitat ma refer la bauturi alcoolice si sucuri.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 18:21 
Veteran

Citat:
Posted by GinaAngelina

Vinul = o sticla de persoana, Sampania = o cupa de persoana, suc = o sticla de 2 l / persoana, apa plata/minerala = o sticla 2l de persoana ( ca va fi vara), whisky= 200 ml/persoana(la fel si la campari,gin,etc,), bere = o doza de persoana. Si cam atat nu??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 18:48 
Veteran

eu ma gandeam la ceva dulce-acrisor...ceva de gref :) (dar nu santal, ca-i mult prea acru :zoombie: ...am descoperit de curand cappy de kiwi....cum vi se pare?
:lol:b

da' zau ca nu ma descurc la atribuirea cantitatilor..pentru...hai sa zic...80-90 de persoane:unsure:

mady, crede-ma ca 2 l de suc/pers nu e mult...daca nimeresti 2 setosi de cola ca mine si ca iubi...care cred ca au ras o sticla de 2l cola intr-o ora si apoi au dat-o pe apa....ca era portie de 3 sticle la toata masa..de 8 persoane :-`
mie, insa..mi se pare cma mult o sticla de vin la o persoana ... eu, de ex....cred ca mai mult de maaaaaxim 2 pahare de vin, nu beau...asa ca...sunt inca in impas :) si cred ca voi fi si de-acum incolo..pana nu voi incepe sa cumpar incet-incet bauturile...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 19:47 
Veteran

Citat:
Posted by liana

Eu cred ca oricine merge la o nunta isi da seama ca nu merge ca sa se sature acolo! :p!

Perfect de acord cu tine...drept pt care, dupa ce s-a terminat tsucul....am dat-o pe apa minerala :-`(X)
la sucuri, chiar as prefera sa iau mai multe, iar daca nu se beau, le ia fata frumusel acasa (sper sa mi le dea :D)..decat sa socotesc prea multa tarie si sa nu se bea....si sa nici nu am ce face cu ea....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 20:01 
Diva

Citat:
eu ma gandeam la ceva dulce-acrisor...ceva de gref :) (dar nu santal, ca-i mult prea acru :zoombie: ...am descoperit de curand cappy de kiwi....cum vi se pare?
:lol:b

da' zau ca nu ma descurc la atribuirea cantitatilor..pentru...hai sa zic...80-90 de persoane:unsure:

mady, crede-ma ca 2 l de suc/pers nu e mult...daca nimeresti 2 setosi de cola ca mine si ca iubi...care cred ca au ras o sticla de 2l cola intr-o ora si apoi au dat-o pe apa....ca era portie de 3 sticle la toata masa..de 8 persoane :-`
mie, insa..mi se pare cma mult o sticla de vin la o persoana ... eu, de ex....cred ca mai mult de maaaaaxim 2 pahare de vin, nu beau...asa ca...sunt inca in impas :) si cred ca voi fi si de-acum incolo..pana nu voi incepe sa cumpar incet-incet bauturile...

Stai linistita ca se va compensa faptul cu u nu bei...nici eu nu beau ...nici Mihai...insa stiu ca se vor gasi unii care vor bea si portia noastra...:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 20:15 
Diva

tinand cont ca la noi la nunta vom avea cam 60 persoane ne-ar trebui 60 sticle de vin,sucuri si apa minerala. la wiskey nu stiu cate sa luam .tuica ca tine socru meu mortis nu stiu cate sa avem. sampanie cam cate sticle sa avem? ceva gin nici la asta nu stiu.(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 20:20 
Diva

Citat:

Socru meu a luat-o de anul trecut:D

Si socrii mai au uneori pasarele....:-`:-`:-` al meu are tuica facuta de acum 6 ani (si anul trecut avea tot sase ani :D:p...cand planificasem sa facem nunta) ...si el ..ca si ceilalti, vrea sa aduca tuica......no problem...daca nu se va consuma ..va vedea ca a gresit ( nu am chef sa ma cert cu el...ca e inofensiv:lips:) :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 20:35 
Diva

nu e ca m-ar deranja tuica , chiar vreau sa fie daca vrea omu'.:) cam cate sticle din bauturile amintite de mine sa se aduca in total din fiecare tip adica : wiskey sau scotch, tuica, vin, sampanie,sucuri, apa minerala?(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 20:49 
Diva

Citat:
nu e ca m-ar deranja tuica , chiar vreau sa fie daca vrea omu'.:) cam cate sticle din bauturile amintite de mine sa se aduca in total din fiecare tip adica : wiskey sau scotch, tuica, vin, sampanie,sucuri, apa minerala?(X)

Vinul = o sticla de persoana, Sampania = o cupa de persoana, suc = o sticla de 2 l / persoana, apa plata/minerala = o sticla 2l de persoana ( ca va fi vara), whisky= 200 ml/persoana(la fel si la campari,gin,etc,), bere = o doza de persoana. Si cam atat nu??%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 20:56 
Diva

Citat:

Vinul = o sticla de persoana, Sampania = o cupa de persoana, suc = o sticla de 2 l / persoana, apa plata/minerala = o sticla 2l de persoana ( ca va fi vara), whisky= 200 ml/persoana(la fel si la campari,gin,etc,), bere = o doza de persoana. Si cam atat nu??%%-

mersi, Gina! ai cumparat deja bautura cam tot ce mi-ai spus tu acolo?:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 21:01 
Diva

Citat:

mersi, Gina! ai cumparat deja bautura cam tot ce mi-ai spus tu acolo?:)

Nu am cumparat ...cantitatile astea ni le-au dat cei de la restaurant.,..cred ca au destula experienta si nu se hazardeaza...sa le dea dupa ureche ! Pupici si bafta!!:love::wok:%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2006, 17:49 
Veteran

de obicei, la sampanie se socotesc cam 6-8 cupe / sticla...deci e usor de socotit...
asta am aflat-o si eu de curand :D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 240 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]