Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 13:46

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aspirante la titlul de mamica
MesajScris: 09 Oct 2007, 19:50 
Diva

Citat:

am fost si eu la un dr pe care il chema anca. dar parca sunt 2. mi-a dat un tratament aiurea si n-am mai calcat pe la el.

fetelor, eu vi-l recomand pe marinescu! stiu ca am mai mentionat pe aici dar nu ma baga nimeni in seama:wacko: dupa mine e nr 1 in ro!

conf. dr. florin alexandru anca? eu am ajuns destul de greu la el...e nebunie la cabinet. stiu de marinescu...e super tare. la fel de bun este si predoi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Oct 2007, 12:06 
Diva

astazi am 8 saptamani si 4 zile :D. suntem mititei :love:... dar ne facem noi mari :ndance:
bamba, sar'na de informatii :-*... deocamdata insa nu as lua pastile, parca nu e chiar asa de grav ca la tine. sper ca acum esti bine, ca ai trecut de fazele alea :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Oct 2007, 17:55 
Diva

Citat:
astazi am 8 saptamani si 4 zile :D. suntem mititei :love:... dar ne facem noi mari :ndance:
bamba, sar'na de informatii :-*... deocamdata insa nu as lua pastile, parca nu e chiar asa de grav ca la tine. sper ca acum esti bine, ca ai trecut de fazele alea :ok:

N-ai pt ce :) Am trecut ca iau cate o jumatate din pastilutza miraculoasa in fiecare dimineata :)) Avem 14 sapt si 2 zile acum asa ca nu sunt convinsa ca am trecut inca hopul fara ajutor...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2007, 13:14 
Diva

Citat:

conf. dr. florin alexandru anca? eu am ajuns destul de greu la el...e nebunie la cabinet. stiu de marinescu...e super tare. la fel de bun este si predoi.

parca asa il chema...si era nebunie la el, asa-i. eu am fost in 2002-2003 la un cabinet care se afla undeva la o intersectie cu 1 mai, dupa piata 1 mai cum vii din victoriei. acum stai linistita ca dc mi-a dat mie un tratament nepotrivit nu inseamna ca nu mai e bun:-*
de predoi n-am auzit. ii raman fidela lui marinescu;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2007, 14:15 
Diva

Citat:

parca asa il chema...si era nebunie la el, asa-i. eu am fost in 2002-2003 la un cabinet care se afla undeva la o intersectie cu 1 mai, dupa piata 1 mai cum vii din victoriei. acum stai linistita ca dc mi-a dat mie un tratament nepotrivit nu inseamna ca nu mai e bun:-*
de predoi n-am auzit. ii raman fidela lui marinescu;)

Oana, Gina, Bamba, va doresc sarcina usoara si sa aveti bebei sanatosi si frumosi!

Cristina, fii optimista si va fi totul ok!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2007, 12:17 
Diva

Buna fetelor!!!! viitoare mamici nu ne mai dati nici o veste ?, ce va fac burticile?
La mine din pacate nu s-a prins nici luna asta, nu-mi pierd speranta, dar ma cam darama lucrul acesta :((:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2007, 14:05 
Diva

Citat:
Buna fetelor!!!! viitoare mamici nu ne mai dati nici o veste ?, ce va fac burticile?
La mine din pacate nu s-a prins nici luna asta, nu-mi pierd speranta, dar ma cam darama lucrul acesta :((:(

nu trebuie sa te darame, nu te stresa :-*... daca ai facut un control si ti s-a spus ca esti ok, atunci spor la treaba :D
eu fac mai bine :D, mi-au mai trecut greturile si starile de rau :x... a inceput sa creasca si burtica :nwink:... azi avem exact 13 saptamani si 2 zile :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Noi 2007, 15:52 
Diva

Citat:

nu trebuie sa te darame, nu te stresa :-*... daca ai facut un control si ti s-a spus ca esti ok, atunci spor la treaba :D
eu fac mai bine :D, mi-au mai trecut greturile si starile de rau :x... a inceput sa creasca si burtica :nwink:... azi avem exact 13 saptamani si 2 zile :D

Gina, ma bucur sa aud ca esti mai bine. asteptam foto cu tine cu burtica. si vesti de la viitoarele mamici:Bamba, Oana...
Ayrun nu dispera, asa cum a zis si Gina dc analizele au iesit ok nu trebuie decat sa perseverati. multa bafta!%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Noi 2007, 18:45 
Diva

Citat:

Mrs mult fetelor pt cuvintele de incurajare, trebuie doar sa ma linistesc si sa nu ma mai gandesc,va pup:-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Noi 2007, 20:25 
Diva

Citat:

Mrs mult fetelor pt cuvintele de incurajare, trebuie doar sa ma linistesc si sa nu ma mai gandesc,va pup:-*:-*

si eu zic ca o sa vina! nu-ti pierde speranta! e doar o chestiune de timp...cine stie ce-ti aduce mosul anul asta;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Noi 2007, 22:15 
Diva

Citat:

N-are rost sa te darami pt ca nu te ajuta cu nimic...dimpotriva...noi am incercat 18 luni pana a fost cea cu roade :) asa ca nu dispera...si sa stii ca vorba aia ca "vine cand nu te astepti" ii f adevarata...eu am ramas intr-o luna in care chiar am zis ca am ratat sansa pt ca facusem un test exact in ziua cand am ovulat...si am zis ca sigur nu s-a prins nimic din cauza aia...si uite ca nu a fost asa...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2007, 00:11 
Diva

Citat:

N-are rost sa te darami pt ca nu te ajuta cu nimic...dimpotriva...noi am incercat 18 luni pana a fost cea cu roade :) asa ca nu dispera...si sa stii ca vorba aia ca "vine cand nu te astepti" ii f adevarata...eu am ramas intr-o luna in care chiar am zis ca am ratat sansa pt ca facusem un test exact in ziua cand am ovulat...si am zis ca sigur nu s-a prins nimic din cauza aia...si uite ca nu a fost asa...:)

cum te simti Bamba?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2007, 13:40 
Nou Venit

Buna fetelor. Abia acum am gasit acest topic.In general intru pe acest site ptr. ca imi organizez nunta. Cununia civila a fost pe data de 05 oct. 2007, iar cununia religioasa pe data de 09 febr. 2008.
:ncouple:
Ce am in comun cu unele din voi???
Astept un bebe, care daca are rabdare, se va naste prin cezariana luni, peste 5 zile.
Sfatul ginecologului meu ptr. a ramane insarcinata. La treaba o zi da si una nu, din ziua a 10 - 20. Si stresul ca nu ramaneti nu face deloc bine. Fiti relaxate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2007, 14:03 
Diva

Citat:

Buna fetelor. Abia acum am gasit acest topic.In general intru pe acest site ptr. ca imi organizez nunta. Cununia civila a fost pe data de 05 oct. 2007, iar cununia religioasa pe data de 09 febr. 2008.
Astept un bebe, care daca are rabdare, se va naste prin cezariana luni, peste 5 zile.
Sfatul ginecologului meu ptr. a ramane insarcinata. La treaba o zi da si una nu, din ziua a 10 - 20. Si stresul ca nu ramaneti nu face deloc bine. Fiti relaxate.

felicitari!
ne spui cum te-ai decis sa faci cezariana? a fost pt ca tb sau pt ca asa ai vrut?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2007, 15:48 
Diva

Citat:

felicitari!
sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2007, 13:00 
Nou Venit

Citat:

felicitari!
ne spui cum te-ai decis sa faci cezariana? a fost pt ca tb sau pt ca asa ai vrut?

Nu, eu am dorit sa nasc natural. A fost decizia doctorului pe care intr-un final am acceptat-o. A fost o sarcina cu probleme. Am stat toata perioada sarcinii acasa si am facut si tratament de mentinere pana acum 2 saptamani. Nu vreau sa va plictisesc cu amanunte si nici sa intristez proaspetele burtici.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2007, 13:03 
Nou Venit

Citat:

felicitari!
sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!

Abia acum am vazut ca esti din Suceava. Eu voi naste la o clinica particulara din Suceava. Sper sa fie totul OK. Daca stii amanunte cum e acolo, abia astept sa mi le spui.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2007, 13:07 
Diva

Citat:

Nu, eu am dorit sa nasc natural. A fost decizia doctorului pe care intr-un final am acceptat-o. A fost o sarcina cu probleme. Am stat toata perioada sarcinii acasa si am facut si tratament de mentinere pana acum 2 saptamani. Nu vreau sa va plictisesc cu amanunte si nici sa intristez proaspetele burtici.

imi pare rau ca ai avut astfel de pb! dar e bine ca au trecut si in curand o sa vina bebe. e fetita sau baiat? cum o sa-l cheme? eu sunt f interesata de parerile mamicilor! :nwink: cred ca ma fascineaza subiectul asta:lol: deci dc vrei sa mai adaugi ceva eu o sa citesc cu siguranta:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2007, 13:28 
Nou Venit

Citat:

imi pare rau ca ai avut astfel de pb! dar e bine ca au trecut si in curand o sa vina bebe. e fetita sau baiat? cum o sa-l cheme? eu sunt f interesata de parerile mamicilor! :nwink: cred ca ma fascineaza subiectul asta:lol: deci dc vrei sa mai adaugi ceva eu o sa citesc cu siguranta:D

Este baietel. Se va numi Alexandru Stefan si inca de pe acum este un nazdravan in burtica. Face giumbuslucuri si este foarte activ. Eu sunt foarte cuminte zilele acestea ptr. ca as dori sa nu intru in travaliu inainte de luni. Am de mers o ora pana la maternitate.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]