Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 21:16

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Torturile
MesajScris: 14 Feb 2006, 20:58 
Diva

Citat:
aha mersi , mady! de obicei la un tort al miresei cu ce este ornat in interior? nu prea stiu!

Pssstt ...torturile se orneaza si in interior?? Man...da cat am evoluat...eu credeam ca in interior este blatul si crema.. No offense :love::lips::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 22:09 
Diva

Citat:

Pssstt ...torturile se orneaza si in interior?? Man...da cat am evoluat...eu credeam ca in interior este blatul si crema.. No offense :love::lips::love:

...:) si eu cred tot asa....dar cine stie cum au evoluat treburile....sunt chiar curioasa ce pot sa bage inauntru..nu neg ca, in felia mea...nu m-as supara daca as gasi o surpriza...pretioasa...dar cine garanteaza ca ajunge chiar la mine bucatica?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 23:36 
Veteran

Citat:
Eu am gasit un tort superb care mi-ar placea sa il am dar nu stiu la ce cofetarie ar putea sa imi faca asa ceva!
https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php?ai=3255&st=42

super tortu..deosebit..:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2006, 01:36 
Diva

Citat:
super tortu..deosebit..:flowers:

Intr-adevar ... si mie imi place foarte mult cum arata si cred ca este si foarte gustos. Am vazut unul asemanator sambata la targ la cei de la Banner.
Legat de cofetarii, in Bucuresti, eu am fost foarte multumita de cofetaria Alice, cea de la Piata Iancului ... de la ei am mancat cele mai bune prajituri si torturi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2006, 14:05 
Diva

Citat:

Gabi, tu o sa faci tortul la Buzau sau il faci la Buc? Cred ca e mai bine la Bz, nu? Eu nu stiu daca domnele de la cofetaria de pe Visinilor (Eveline) stiu sa faca tortul pe care il vreau eu. Am zis ca o sa iau de aici un tortulet si o sa-l duc la ele sa-l vada si sa le intreb daca pot sa-l faca. Asta e spionaj industrial?:ninja::D

E buna ideea..si dupa ce iti faci u tortul la ei ..o sa pastreze reteta si o sa le prospere si lor afacerea :D:D:D:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2006, 17:46 
Veteran

Citat:
Posted bu mady_grigore

Ce harnicuta e mireasa-sefa. Ca o albinuta(X)
E adevarat ca si noi suntem cam dezordonate:lips:

Mersic :~*
:flowers:
..adevaru' e ca....:-` cam sunteti :D da' ne descurcam noi, nu? :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 01:43 
Diva

Citat:
Gabi, tu o sa faci tortul la Buzau sau il faci la Buc? Cred ca e mai bine la Bz, nu? Eu nu stiu daca domnele de la cofetaria de pe Visinilor (Eveline) stiu sa faca tortul pe care il vreau eu. Am zis ca o sa iau de aici un tortulet si o sa-l duc la ele sa-l vada si sa le intreb daca pot sa-l faca. Asta e spionaj industrial?:ninja::D

La noi tortul intra in pretul meniului, deci il fac cei de la restaurant. Stiu ca sunt 3 sortimente si ca eu il voi alege pe cel cu cele mai multe fructe.
Cofetarii mai bune prin Buzau nu stiu avand in vedere ca nu am mai mancat o prajitura in oras de cand eram in liceu, dar am pot intreba pe cei care au mai avut nunti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 14:09 
Diva

Citat:

Din pacate nunta mea nu o sa fie in Bucuresti, ci intr-un oras mic de provincie. Din cauza asta am spus ca acolo nu am prea multe optiuni si tot din cauza asta va trebui sa incerc sa gasesc acele flori prin Bucuresti...pe undeva :mellow:

Stii la ce concluzie am ajuns?? Urmatoarea: noi ne zbatem atat sa asortam, sa potrivim..decoratiunile ..motivul nuntii, culorile, invitatiile, cocardele, florile, TOTUL.., iar invitatii sa nu acorde nici cea mai mik atentie acestor detalii care noua ni se par foarte importante. Ma gandesc la lucrul asta si mi se taie tot elanul :((:((:((..si imi vine sa-i tai de pe lista pe cei care am eu impresia ca sunt nepasatori!:D):(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 14:13 
Veteran

Citat:

Stii la ce concluzie am ajuns?? Urmatoarea: noi ne zbatem atat sa asortam, sa potrivim..decoratiunile ..motivul nuntii, culorile, invitatiile, cocardele, florile, TOTUL.., iar invitatii sa nu acorde nici cea mai mik atentie acestor detalii care noua ni se par foarte importante. Ma gandesc la lucrul asta si mi se taie tot elanul :((:((:((..si imi vine sa-i tai de pe lista pe cei care am eu impresia ca sunt nepasatori!:D):(

si eu zic la fel dar aceste luni de cautari si pregatiri sunt la fel de frumoase ca si ziua cu evenimentul mie imi plac pregatirile mai lungesc momentul;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 14:23 
Diva

Citat:

Ai dreptate. Nu stiu cati dintre invitati vor observa toate detaliile astea care ne dau noua batai de cap si pentru care probabil ca o sa ne rupem picioarele prin oras cautand ce vrem noi. Dar pana la urma tot o sa ne zbatem sa asortam decoratiunile, motivul nuntii, florile, cocardele, invitatiile si ce-o mai fi. Si stii de ce? Pentru ca este nunta noastra si vrem sa fie exact asa cum ne-o dorim, cum ne-am imaginat-o, pentru ca vrem sa fie o zi absolut speciala si deosebita si pentru ca vrem sa ne simtim speciale si deosebite. Si pana la urma cred ca asta conteaza.

Da ..consolarea e in faptul ca macar noi vom fi multumite...O:)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]