Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 14:28

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Vesnicele superstii!
MesajScris: 14 Feb 2006, 13:58 
Diva

Nu a mai auzit nimeni nimik ...ceva vreo superstitie noua??? Va zic eu una...cica nu avam voie sa mancam din oala cu sarmale, ca va ploua in ziua nuntii (X):D:D:D In cazul asta...inseamna ca vara trecuta ( la cat a plouat ) miresele au fost niste mancacioase :food::food::food::o:D:D:D;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 14:28 
Diva

Citat:

Da, dar se zice ca daca iti ploua la nunta vei avea o viata imbelsugata. Ia zi? Nu vrei sa ploua?:D

Eeeee....ba da....cu galeata :love::D:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 20:08 
Diva

Citat:

Eu nu as vrea sa ploua:~* Si nici nu prea cred ca o sa ploua ca noi avem nunta pe 22 iulie:love:. Oricum la nunta fratiorului meu a plouat si saracutii nu prea au de nici unele. Eu sunt superstitioasa, dar nu foartee..adica sunt doar anumite pe care le cred, nu toate.

ahaaaaaaaaaa.......deci ia uite chestie...dupa ce ca a plouat...nici nu au acum noroc cu carul..bogatie si realizari.. Numai aberatii cu zicalele astea ):():():():(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 22:05 
Diva

Citat:

Eeeee....ba da....cu galeata :love::D:)

chiar vrei sa ploua?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2006, 01:40 
Diva

Citat:
chiar vrei sa ploua?

Ploile de vara sunt scurte ... nu pot decat sa inmoaie putin praful si sa aduca curcubeul ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2006, 01:45 
Diva

Citat:
Ploile de vara sunt scurte ... nu pot decat sa inmoaie putin praful si sa aduca curcubeul ...

depinde...o ploita nu m-ar deranja..dar in august se poate sa fie chiar vreme rea...ploi zile in sir...asta nu mi-ar placea...
...acum 3 ani am prins, prin 20 august, vreme foarte rece plus ploaie, cand am mers la mare....deci...n-avem de unde stii...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2006, 13:50 
Diva

Citat:

chiar vrei sa ploua?

Nu ........normal ca nu...am zis si eu asa....Oricum nu cred!! La sora-mea la nunta a plouat la cununia civila, iar a doua zi ..la religioasa a fost ok!! Nu pot sa nu va spun, ca in drum spre Starea civila a stropit-o un taran care a trecut in viteza cu masina pe langa noi...:(():():( So...nimeni nu cred ca vrea sa ploua in ziua nuntii... Era si o melodie ....a lui Alanis Morisette..." It's like rain ...in a wedding day....bla bla bla.." Am inceput sa cant :p:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2006, 13:51 
Diva

Citat:

depinde...o ploita nu m-ar deranja..dar in august se poate sa fie chiar vreme rea...ploi zile in sir...asta nu mi-ar placea...
...acum 3 ani am prins, prin 20 august, vreme foarte rece plus ploaie, cand am mers la mare....deci...n-avem de unde stii...

Anul trecut in august ...va amintiti ce ploi au fost?? Asa ca nu avem de unde sti...ne ramane doar sa ne rugam :~*(})

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2006, 15:04 
Diva

Citat:

Si eu as vrea sa fie frumos afara ca am niste chiosculete frumoase prin gradina de la restaurant si as vrea ca invitatii sa le foloseasca sa mai fumeze, sa mai discute in liniste... Daca ploua.....sunt degeaba:(

:((:(( Si eu am terasa la restaurant...si acolo vreau sa scot fetele cand voi arunca buchetul....ce ma fac daca ploua??:((:(( Dar nu va ploua....pt. ca nu vreau eu sa ploua ( sper....O:))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2006, 19:18 
Diva

Citat:
Fetelor, fiti optimiste!!!!
Daca voi care aveti nuntile mai prin vara va ingrijorati din cauza unei eventuale ploi, dar eu care am in octombrie (X) ce sa mai zic????? Eu nici nu vreau sa ma gandesc la problemele cauza de o vreme rea in octombrie, ca altfel....:gun:

Hiiii...tu esti intr-o dificultate si mai mare decat noi!!! Mult %%-%%-%%- si Casa de Piatra!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 02:03 
Diva

Citat:
Mie mi-ar placea foarte mult sa iasa curcubeul in ziua nuntii mele.;)

Pe mine nu m-ar deranja foarte tare ploaia mai ales daca suntem deja la restaurant. Avem acoperis deasupra, avem si terasa acoperita ... padurea este aproape ... va dati seama cat de bine ar mirosi in atmosfera mai ales cand este vorba si de canicula aia din august.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 15:00 
Diva

Citat:

La tine e frumos ca ai si padure....:flowers::flower:%%- O sa faci niste poze misto prin pajistile alea......

Padurea ta ...e echivalentul mult mai natural al parcurilor noastre:ok::wok::ok::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 15:51 
Veteran

fetelor si eu am terasa la restaurant si mereu cand m-am gandit la nunta aveam in minte ca ar fi bine sa fie frumos afara sa nu ploua si asta vreau si acum......(X)dar stiti ce ma ingrijoreaza? am devenit asa absorbita si preocupata ca sa iasa totul bine si sa avem nunti frumoase ca asi vrea sa controlez si vremea dar.....sa avem noroc...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]