Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 11:11

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 18 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: crime si talharii ale romilor in Italia,Spania
MesajScris: 02 Noi 2007, 22:36 
Diva

ce parere aveti despre oribila crima comisa de dragii nostri tigani?si ne mai miram de faima pe care o avem, daca ne asociaza toti cu nenorocitii astia.
Si acum ii trimit in Romania, sa fure si sa ucida aici.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: crime si talharii ale romilor in Italia,Spania
MesajScris: 03 Noi 2007, 00:27 
Nou Venit

Citat:
ce parere aveti despre oribila crima comisa de dragii nostri tigani?si ne mai miram de faima pe care o avem, daca ne asociaza toti cu nenorocitii astia.

Imagineaza-ti ce bine te simti sa traiesti aici si in fiecare dimineata cand intri la servici sa te bombardeze toata lumea cu tot felul de comentarii si sa le explici ca rom nu e acelasi lucru cu roman (confuzia e creata si din cauza ca aceste cuvinte seamana intre ele):mellow::mellow::mellow:!Oricum, asta e unul dintre multele cazuri care se intampla aici, doar ca a fost mult mai mediatizat, si crede-ma nu numai tiganii le fac ci chiar si romanii!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2007, 14:22 
Diva

e foarte nasol ce s-a intamplat. dar poate asa o sa vada si strainii ca nu avem noi, romanii, ceva cu tiganii, ca nu-i asuprim, ci ei sunt niste lighioane ):(... ca prea ne invatau astia cum sa ne purtam cu tiganii, ca, vezi, draga doamne, ii marginalizam, nu-i integram in societate, si alte prostii din astea :mellow:... ei, baieti, ia invatati-ne acum cum sa ne purtam cu ei. sa stam si noi acum si sa ne uitam la voi, italienii (si alte natii) ce faceti cu ei, ca sa luam exemplu :p... ca noi daca va spuneam ca sunt hoti si criminali si putori ziceati ca suntem ai dracu' :mellow:
daca am fost prea dura in exprimare, va rog sa nu ma scuzati, va asigur ca am facut-o intentionat :devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2007, 17:41 
Nou Venit

Citat:
bai, mie imi e rusine ...e tot ce pot sa mai spun ,imi e rusine si mi-e ciuda ca un handicapat de trantor, o nulitate de genul asta, a ajuns sa reprezinte un intreg popor.Si dupa ce ca era evidenta crima lui ,mai incearca si sa minta cica el a vrut doar sa fure,de parca a fura nu e tot o crima!Bine face statul roman ca -i tine in puscarie 2 ani pentru ca au furat o paine!din cauza lor ajungi sa-ti fie rusine, nu ca esti din romania, ci ca ai de a face cu trantorii ashtia de tigani!imi pare rau ,nu sunt rasista dar am avut de-a face cu ei si oricat de civilizati incearca sa se considere nu o sa ajunga niciodata sa shtearga din memoria oamenilor rasa care o reprezinta ,niste distrusi fara casa si fara inima.gina are dreptate si sotul meu spunea ca daca ar fi dupa el i-ar trimite pe toti pe o insula sa se omoare si sa se fure intre ei!si totusi cred ca societatea i-a format asha!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Noi 2007, 00:38 
Diva

Citat:
e foarte nasol ce s-a intamplat. dar poate asa o sa vada si strainii ca nu avem noi, romanii, ceva cu tiganii, ca nu-i asuprim, ci ei sunt niste lighioane ):(... ca prea ne invatau astia cum sa ne purtam cu tiganii, ca, vezi, draga doamne, ii marginalizam, nu-i integram in societate, si alte prostii din astea :mellow:... ei, baieti, ia invatati-ne acum cum sa ne purtam cu ei. sa stam si noi acum si sa ne uitam la voi, italienii (si alte natii) ce faceti cu ei, ca sa luam exemplu :p... ca noi daca va spuneam ca sunt hoti si criminali si putori ziceati ca suntem ai dracu' :mellow:
daca am fost prea dura in exprimare, va rog sa nu ma scuzati, va asigur ca am facut-o intentionat :devil:

pai si ce fac cu ei????ii trimit inapoi in Romania.lor le e usor sa scape de tiganii romani.ii trimit acolo unde le este locul...
Dar adevarul e ca daca nu ii poti gasi de lucru, nu ai bani nici de paine......ce poti face?Oare nu chiar noi ii obligam sa devina asa?
Stiu a sunt niste nenorociti si nu le caut scuze...dar uneori ma gandescca adevarul e undeva la mijlc si daca ar putea sa aiba un trai decent nu ar mai recurge la talharii si crime...cred...
dar oricum nu o sa se repare lucrurile nici in 1000 de ani.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Noi 2007, 14:51 
Nou Venit

Citat:

pai si ce fac cu ei????ii trimit inapoi in Romania.lor le e usor sa scape de tiganii romani.ii trimit acolo unde le este locul...
Dar adevarul e ca daca nu ii poti gasi de lucru, nu ai bani nici de paine......ce poti face?Oare nu chiar noi ii obligam sa devina asa?
Stiu a sunt niste nenorociti si nu le caut scuze...dar uneori ma gandescca adevarul e undeva la mijlc si daca ar putea sa aiba un trai decent nu ar mai recurge la talharii si crime...cred...

Nu poti asigura un trai decent unor persoane care nu isi doresc asta!Copiii lor nu merg la scoala nici daca ii duci cu forta, ei nu muncesc nici daca le oferi un loc de munca, e mult mai usor sa stai la semafor sau sa cersesti!Eu una nu ii compatimesc deloc pentru ca singurul lucru care il stiu sa faca este sa o faca pe victimele!In Italia sau Spania stau in baraci iar in Romania isi construiesc palate!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Noi 2007, 15:32 
Nou Venit

Citat:

imi pare rau laura dar trebuie sa te contrazic....spui ca daca ar avea de munca ar fi altfel dar uite ca sotul meu a avut tigani la munca si cat era el in preajma se prefaceau ca muncesc cum disparea din zona ,cum isi luau pe loc repaus asha ca...indiferent cum gandim adevarul e ca ei au educatia de asha maniera ....sa traga chiulul in orice mod posibil

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2007, 16:56 
Veteran

Citat:
imi pare rau laura dar trebuie sa te contrazic....spui ca daca ar avea de munca ar fi altfel dar uite ca sotul meu a avut tigani la munca si cat era el in preajma se prefaceau ca muncesc cum disparea din zona ,cum isi luau pe loc repaus asha ca...indiferent cum gandim adevarul e ca ei au educatia de asha maniera ....sa traga chiulul in orice mod posibil

daca trag chiulul nu iau bani. Si daca cei care ar trebui sa rezolve cazurile de furturi, talharii si violuri s-ar misca mai repede si pedepsele ar fi mai mari s-ar schimba si ei.
Daca la noi arunci mizerie pe jos nu patesti nimik, o lasi acolo, dar daca in germania iti da amenda 500 euro data viitoare clar nu mai arunci. doar asa se face mentalitatea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2007, 18:02 
Diva

Citat:
Imagineaza-ti ce bine te simti sa traiesti aici si in fiecare dimineata cand intri la servici sa te bombardeze toata lumea cu tot felul de comentarii si sa le explici ca rom nu e acelasi lucru cu roman (confuzia e creata si din cauza ca aceste cuvinte seamana intre ele):mellow::mellow::mellow:!Oricum, asta e unul dintre multele cazuri care se intampla aici, doar ca a fost mult mai mediatizat, si crede-ma nu numai tiganii le fac ci chiar si romanii!

eu acum aflu ca erau tigani..credeam ca sunt romani ca asa am auzit de la un coleg italian:lol: nu are nicio legatura asemanarea cuvintelor...sunt ei niste inculti cu gura mare si nu stiu ca locuitorii romaniei se numesc romani si nu romi! mi-e sila de toti acesti europeni care habar n-au unde e slovenia pe harta. sau romania sau bulgaria sau estonia...ca sa nu mai spun ca habar n-au ca limba romana e o limba latina si nu slava...si care ma intreaba dc la noi e f frig...ca au senzatia ca suntem in siberia(X) noroc ca s-au luminat in vara cand a dat canicula peste noi si au aflat si ei ca avem clima continentala..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2007, 18:04 
Diva

Citat:

lasa ca mai sunt si alte natii care trag chiulul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2007, 18:11 
Diva

m-am luat cu altele si n-am spus ce voiam :nlol: nu conteaza ca e vb de romani, tigani, tigani-romani... e vb ca italienii judeca un popor intreg dupa 2 degenerati! ei n-au criminali si hoti? de ce nu se ocupa de toate talhariile din sicilia?! de ce nu se face atata caz pt ele si nu pt niste amarati?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2007, 21:37 
Diva

Citat:
m-am luat cu altele si n-am spus ce voiam :nlol: nu conteaza ca e vb de romani, tigani, tigani-romani... e vb ca italienii judeca un popor intreg dupa 2 degenerati! ei n-au criminali si hoti? de ce nu se ocupa de toate talhariile din sicilia?! de ce nu se face atata caz pt ele si nu pt niste amarati?

eu atat vreau sa adaug...cand ei fac crime, talharii si alte minunatii la noi, noi ce facem? nu improscam cu noroi toata populatia. in afara de asta, cazurile lor, care sunt grave se lungesc in instanta si nu se finalizeaza in nici un fel, iar cei vinovati scapa cu basma curata.:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2007, 01:19 
Diva

Citat:

eu atat vreau sa adaug...cand ei fac crime, talharii si alte minunatii la noi, noi ce facem? nu improscam cu noroi toata populatia. in afara de asta, cazurile lor, care sunt grave se lungesc in instanta si nu se finalizeaza in nici un fel, iar cei vinovati scapa cu basma curata.:(

cred ca anul asta un italian a omoat o romanca....a fost un caz destul de mediatizat, dar l-au dus pe ala in italia si s-a uitat de el.
dar cred ca noi romanii vom fi priviti altflmult timp de acum incolo.Si unul din motivele pt care se intampla asta este ca nu stim sa ripostam si nu stim sa ne aparam semenii:indiferent ca sunt romani sau tigani romani.
La noi, Ministrul de externe, spune ca trebie trimisi in desert:)):ok::o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2007, 13:03 
Diva

Citat:

cred ca anul asta un italian a omoat o romanca....a fost un caz destul de mediatizat, dar l-au dus pe ala in italia si s-a uitat de el.
dar cred ca noi romanii vom fi priviti altflmult timp de acum incolo.Si unul din motivele pt care se intampla asta este ca nu stim sa ripostam si nu stim sa ne aparam semenii:indiferent ca sunt romani sau tigani romani.

nu pot sa cred...dc pana si min de externe scoate astfel de ineptii la ce sa te mai astepti de la romanul de rand?!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2007, 13:52 
Diva

Citat:

eu stiu de cazul unui italian de acum 2-3 ani care a omorat o familie intreaga (3 membri) sub ochii unui copil. plus multe alte cazuri ale americanilor (cazul Teo Peter) si ale grecilor...):(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2007, 17:08 
Diva

Citat:

cum poti sa spui ca adevarul e undeva la mijloc? care adevar? dar tiganii cu palate, cu kilograme de aur la gat, cu masini de sute de mii de euro cum au castigat banii aia? MUNCIND???????? :o ma faci sa rad :D...
cat despre ministrul de externe, eu consider ca a facut o declaratie care nu se preta functiei sale... dar eu, una, as face tot posibilul sa-l ajut sa-i duca pe toti unde si-a intarcat dracu copiii :D :devil:... offff, numai de s-ar putea :npray:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2007, 17:58 
Nou Venit

Citat:

eu acum aflu ca erau tigani..credeam ca sunt romani ca asa am auzit de la un coleg italian:lol: nu are nicio legatura asemanarea cuvintelor...sunt ei niste inculti cu gura mare si nu stiu ca locuitorii romaniei se numesc romani si nu romi! mi-e sila de toti acesti europeni care habar n-au unde e slovenia pe harta. sau romania sau bulgaria sau estonia...ca sa nu mai spun ca habar n-au ca limba romana e o limba latina si nu slava...si care ma intreaba dc la noi e f frig...ca au senzatia ca suntem in siberia(X) noroc ca s-au luminat in vara cand a dat canicula peste noi si au aflat si ei ca avem clima continentala..
da mah exact asha ma intreaba si pe mine:))cata ignoranta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2007, 18:08 
Diva

Citat:
da mah exact asha ma intreaba si pe mine:))cata ignoranta

tu unde esti? adica ce tara si oras:-)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 18 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]